- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
- Konu Sahibi uydurukpirenses
-
Ama herkesın yumurtalama günü farklı döllenmesı farklı falan erken cıkabılır canım o yuzden yapmamak lazım bende gecen ay 5 gün önce yaptım negatıf cıktı moralım cok bozulmstu bır daha yapmama kararı aldım bu ay gecıkırsem 10 gunu faln görmeden yapmam test kötü oluyor sonra ınsan negatıfı görünceDoğru söylüyorsun, adetten önce yapılmaması en doğrusu. Ama burda okuyoruz ya işte dört gün önce çıktı Bi hafta önce silik çıktı diye, insan işte umutlanıyor
Ama herkesın yumurtalama günü farklı döllenmesı farklı falan erken cıkabılır canım o yuzden yapmamak lazım bende gecen ay 5 gün önce yaptım negatıf cıktı moralım cok bozulmstu bır daha yapmama kararı aldım bu ay gecıkırsem 10 gunu faln görmeden yapmam test kötü oluyor sonra ınsan negatıfı görünce[/Q
Ama herkesın yumurtalama günü farklı döllenmesı farklı falan erken cıkabılır canım o yuzden yapmamak lazım bende gecen ay 5 gün önce yaptım negatıf cıktı moralım cok bozulmstu bır daha yapmama kararı aldım bu ay gecıkırsem 10 gunu faln görmeden yapmam test kötü oluyor sonra ınsan negatıfı görünce
Ama herkesın yumurtalama günü farklı döllenmesı farklı falan erken cıkabılır canım o yuzden yapmamak lazım bende gecen ay 5 gün önce yaptım negatıf cıktı moralım cok bozulmstu bır daha yapmama kararı aldım bu ay gecıkırsem 10 gunu faln görmeden yapmam test kötü oluyor sonra ınsan negatıfı görünce
ben sana diyorum onlarda içki sigara ne ararsan vardı yıllardır valla kurban olduğum Rabbim ol derse olur sen hiççç ama hiçç takma kafana. eğer ilaç kullanıyorsan da inşallah sıkıntı olmaz Rabbim korur. içini ferah tut ben aylardır stres sinir yptım olan bana oldu.Canım antibiyotik kullanıyorum ama olsa bile henüz tutunma aşamasına bile gelmedi olduysa bu günlerde olmuştur evet adetlerim çok duzenlidir maşallah diyeyim.Ama sigara kullanıyorum senelerdir ve çağrı merkezinde çalışıyorum bilgisayar radyasyon falan . 6 ayı doldurdugumda hala olmamissa gidicem yine dr ya. Hepimiz için hayırlısı olsun. Bu ay bir ferahlık var yüreğimde geçen aylar meraklaniyordum bu ay ilginçtir sakinim. İlaç kullandığım için bir taraftan da istemiyor uyum ne
boyun kaç ki canım. kafana hiç takma ne kadar istersen o kadar zor oluyor. bu ay olmazsa bir sonra ki ay var. lütfen içini ferah tut. Rabbim en hayırlı zamanda verir inşallah yavrunu sana.İlk defa kür yaptım Canım ben. 28 yaşındayım ama 43 kiloyum. Hamile kalamamamın nedeni zayıflığıma bağladım bal falan vücuduma Faydalı olur belki diye bu ay yaptım. Onu da 8 gün falan kullandım normalde 12 gün yapmak gerekiyor. Ama içimde Bi pişmanlık var keşke yumurta takibini kürü kullanmadan yapsaydım diye.
Kendini öyle iyi hissediyorsan ya da kafan rahatlıcaksa yap testı canım en azından negatıfı görünce stres azalır ılk anda kötü oluyor evet ama stres azalınca adet gecıkmıyor benım gecen ay öyle oldu bak öncekınde 44 günde olmustm gecen ay 32.güne oldum ve ıcını ferah tut canım Allah verıcekse tek ılıskıylede olur sen elınden gelenı yap dua et bol bol vardır herseyde bır hayırCanım valla psikolojik olarak da o kadar zor durumdayım ki, adım gibi eminim sırf bu stresim yüzünden gecikecekiki yıllık evliyim, bu sene ilçeye tayinim çıktı eşimle ayrı kaldık haftada bir gün görüşürsek görüşüyoruz. Bu ay sırf yumurtlama gününde geldi Bebek olsun artık diye ama benim içimde Bi umutsuzluk aldı gidiyo malum sık ilişki şansımız olmadığı için kür falan Allah ne verdiyse deniyorum. Sanıyorum ki herkesinki bir hafta önceden çıkıyo testte kafa işte benimki de.
Kendini öyle iyi hissediyorsan ya da kafan rahatlıcaksa yap testı canım en azından negatıfı görünce stres azalır ılk anda kötü oluyor evet ama stres azalınca adet gecıkmıyor benım gecen ay öyle oldu bak öncekınde 44 günde olmustm gecen ay 32.güne oldum ve ıcını ferah tut canım Allah verıcekse tek ılıskıylede olur sen elınden gelenı yap dua et bol bol vardır herseyde bır hayır
1.68 Canım boyum. Aynen dediğin gibi kafaya takınca olmuyor, rabbimin vermediğinde de bizim bilemediğimiz ne hayırlar vardır.boyun kaç ki canım. kafana hiç takma ne kadar istersen o kadar zor oluyor. bu ay olmazsa bir sonra ki ay var. lütfen içini ferah tut. Rabbim en hayırlı zamanda verir inşallah yavrunu sana.
As18042011 aynen katılıyorum içini ferah tut Rabbim istedikten sonra her türlü olur stres çok fena etkiliyor cnm
Kendini öyle iyi hissediyorsan ya da kafan rahatlıcaksa yap testı canım en azından negatıfı görünce stres azalır ılk anda kötü oluyor evet ama stres azalınca adet gecıkmıyor benım gecen ay öyle oldu bak öncekınde 44 günde olmustm gecen ay 32.güne oldum ve ıcını ferah tut canım Allah verıcekse tek ılıskıylede olur sen elınden gelenı yap dua et bol bol vardır herseyde bır hayır
Aynen canım hiç stres yapma herkes diyor zaten yanı hamıle kalanların cogu ya takmayı bırakmıs kalmıs ya da beklemedıgı anda he dıyıceksın sen yapabılıyor musun pekte basarılıym dıyemem ama bu ay öncekılere göre daha rahatımİşte bugün yaptım da çıkmadı ya, kendimi hazırladım tekrar denemeye. En azından beklentim yok. Dediğin doğru, Meryem anaya kocasız evlat veren Rabbim tek ilişkiyle de verir.
Hepimiz öyleyiz :) lafta takmayız ama içimiz de yer içimizi. Allah bu yaşadığımız sıkıntıların karşılığını sağlıklı hayırlı rabbini bilen tanıyan evlatlarla mükafatlandırsın inşallah. Kendim için de burda Bi Umut çabalayan herkes için de duam bu.Aynen canım hiç stres yapma herkes diyor zaten yanı hamıle kalanların cogu ya takmayı bırakmıs kalmıs ya da beklemedıgı anda he dıyıceksın sen yapabılıyor musun pekte basarılıym dıyemem ama bu ay öncekılere göre daha rahatım
Amin canım böyle düşünebildiğimiz için bile çok şükürHepimiz öyleyiz :) lafta takmayız ama içimiz de yer içimizi. Allah bu yaşadığımız sıkıntıların karşılığını sağlıklı hayırlı rabbini bilen tanıyan evlatlarla mükafatlandırsın inşallah. Kendim için de burda Bi Umut çabalayan herkes için de duam bu.
eğer yıllardır aynı kilodaysan bence sıkıntı olmaz ama birden çok zayıfladıysan bilemem canım zaten kilo almaya çalışsanda o işte olmuyor her neyi çok istersen olmuyor ben bunu anladım. evet aynen öyle düşünüyorum bende demek ki olmazsa d bunda da hayır vardır diye. ama nefis işte durmuyor.1.68 Canım boyum. Aynen dediğin gibi kafaya takınca olmuyor, rabbimin vermediğinde de bizim bilemediğimiz ne hayırlar vardır.
maşallah canım aynen böyle düşünmemiz lazım çok zor oluyor böyle düşünmek ama elimizden ancak dua gelir.İşte bugün yaptım da çıkmadı ya, kendimi hazırladım tekrar denemeye. En azından beklentim yok. Dediğin doğru, Meryem anaya kocasız evlat veren Rabbim tek ilişkiyle de verir.
maşallah canım aynen böyle düşünmemiz lazım çok zor oluyor böyle düşünmek ama elimizden ancak dua gelir.
Kendimi bildim bileli hep zayıf ve kansızımdır. Boş bol fındık ceviz yemeye dikkat ediyorum Bi de folik asit kullanıyorum o kadar. Yarın cuma birbirimize dua edelim.eğer yıllardır aynı kilodaysan bence sıkıntı olmaz ama birden çok zayıfladıysan bilemem canım zaten kilo almaya çalışsanda o işte olmuyor her neyi çok istersen olmuyor ben bunu anladım. evet aynen öyle düşünüyorum bende demek ki olmazsa d bunda da hayır vardır diye. ama nefis işte durmuyor.
Edelim canım. Eğer bu kilodaysan ve düzenli adet görüyorsan rahat ol. Ama yaptığın güzel kendini güçlendiriyorsun en azından. Tez zamanda gönlümüzün muradına kavuşuruz inşallah :)Kendimi bildim bileli hep zayıf ve kansızımdır. Boş bol fındık ceviz yemeye dikkat ediyorum Bi de folik asit kullanıyorum o kadar. Yarın cuma birbirimize dua edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?