- Konu Sahibi uydurukpirenses
-
Cesaretimi toplayıp gidicem inş.bi dahaki ay.Adetin 3.günü mü gdylyr?Sağ ol canım. Evet vajinal yapıyor canım korkacak hiç bir şey yok hissetmiyorsun bile merak etme
Ben adem bitince gidiyorum tatlım hatta adetimden bir hafta sonra falanCesr
Cesaretimi toplayıp gidicem inş.bi dahaki ay.Adetin 3.günü mü gdylyr?
Havuç nasıl oluyor acaba anlatabilir misin cnm ?Çörekotu bitince havuç denym dyrm çatlatmaya olmazsa bi dhaki ay bunu da denerim resmn denek oldum he
havuc ıncır kürü çatlamasını saglıyor incirle havucu kaynatıyorsun diye biliyorum ibrahim saraçoğlunun incir havuç kürü diye aratsan nette çıkar canım okumustm bır kere ama net hatırlamıyorm ben günde ıkı tane kuruıncır yıyorum havucta arada yıyorum şifa olur fayda saglar inşAllahHavuç nasıl oluyor acaba anlatabilir misin cnm ?
İnşaallah canım bende bakayım o zaman bi netehavuc ıncır kürü çatlamasını saglıyor incirle havucu kaynatıyorsun diye biliyorum ibrahim saraçoğlunun incir havuç kürü diye aratsan nette çıkar canım okumustm bır kere ama net hatırlamıyorm ben günde ıkı tane kuruıncır yıyorum havucta arada yıyorum şifa olur fayda saglar inşAllah
Havuç incir kürü varmış canım bnada forumdn biri ddi yumurtla çatlatmak içinmiş tam bilmiyorum :)Havuç nasıl oluyor acaba anlatabilir misin cnm ?
eğer antibiyotik kullanıyorsan bazı ilaçlarda gebeliği olumsuz etkiliyor canım. ilk üç ay mümkün mertebe hiç ilaç vermiyorlar. bu arada hiç canını sıkma geç evlendim vs kaliteli yumurta olmaz diye. benim kuzenim evvlendi kendisi 50ye yakındır karısıda 40 falan kesin vardır belkide daha fazla evlendikleri sene hamile kaldı şimdi nur topu gibi kızları var. eğer düzenli adet oluyorsan hiç dert etme stres çok olumsuz etkiliyor.Slm kızlar ben yeni geldim :) ben 38 yaşındayım evlenmek için biraz geç kaldım sanırım 4 ay oldu evleneli ilk ay hormon ve simer yaptırdım dr bir sorun yok 6 ayı doldur öyle bakalım dedi. Bu ay beşinci adetim olacak soğan kurune başladım 6. gunumdeyim bu ay adet olursam önümüzdeki ay çörek otu dusunuyorum.E bu yaştan sonra çok kaliteli yumurta beklemek haksızlık olur. Ama daha büyük bir sorun var kulak iltihabı olmuşum bir poset ilaç kullanıyorum eğer bu ay hamile kalırsam sorun olurmu sizce adetime 10-12 gün falan var.Deneyimlerinize ve fikrinize ihtiyim var
belkide ilk aydan fayda etmemiş olabilir canım, yada denk gelmemiştir ama sürekli yapıldığında kist yapabiliyormuş. bu ayda soğan dene belki işe yarar.Bu ay bu kürü yaptım ovulasyon testi kullandım incir ceviz fındık ne varsa yedim. Adetime beş gün var. Bu sabah erken gebelik testi yaptım sonuç Kocaman bir tek çizgi. Belki ümitsizliğe kapılmak için daha erken ama bu ay da olmayacakmış gibi geliyor bana. O gazla bu sefer 50li test sipariş ettim Bi de termometre aldım aynı Zaman'da Ateş'le de yumurtlamayı takip edeyim diye. Önümüzdeki ay kür mür yapmadan deniycem şansımı
bu arada benim özel muayenesine gittiğim dr erken gebelik testi yada idrar testi hepsi para tuzağı dedi. istersen bir kan ver? çünkü çok erken yapmışsın bu testlerin hepsini 6 aydır yapıp büyük bir hayal kırıklığı yaşadığım için artık dr a inanıyorum yani. idrar testi adet en az 1 hafta geciktikten sonra en iyi sonucu veriyor...Bu ay bu kürü yaptım ovulasyon testi kullandım incir ceviz fındık ne varsa yedim. Adetime beş gün var. Bu sabah erken gebelik testi yaptım sonuç Kocaman bir tek çizgi. Belki ümitsizliğe kapılmak için daha erken ama bu ay da olmayacakmış gibi geliyor bana. O gazla bu sefer 50li test sipariş ettim Bi de termometre aldım aynı Zaman'da Ateş'le de yumurtlamayı takip edeyim diye. Önümüzdeki ay kür mür yapmadan deniycem şansımı
İlk defa kür yaptım Canım ben. 28 yaşındayım ama 43 kiloyum. Hamile kalamamamın nedeni zayıflığıma bağladım bal falan vücuduma Faydalı olur belki diye bu ay yaptım. Onu da 8 gün falan kullandım normalde 12 gün yapmak gerekiyor. Ama içimde Bi pişmanlık var keşke yumurta takibini kürü kullanmadan yapsaydım diye.bu arada benim özel muayenesine gittiğim dr erken gebelik testi yada idrar testi hepsi para tuzağı dedi. istersen bir kan ver? çünkü çok erken yapmışsın bu testlerin hepsini 6 aydır yapıp büyük bir hayal kırıklığı yaşadığım için artık dr a inanıyorum yani. idrar testi adet en az 1 hafta geciktikten sonra en iyi sonucu veriyor...
Doğru söylüyorsun, adetten önce yapılmaması en doğrusu. Ama burda okuyoruz ya işte dört gün önce çıktı Bi hafta önce silik çıktı diye, insan işte umutlanıyorBirde aslinda direk gecikmede idrar testi yapmak pek iyi degil psikolojik acidan çünkü önce kanda sonra idrarda belli olurmus adet gününden once hele hic yapilmamali cikan elbette vardir istisna tabiki
Canım antibiyotik kullanıyorum ama olsa bile henüz tutunma aşamasına bile gelmedi olduysa bu günlerde olmuştur evet adetlerim çok duzenlidir maşallah diyeyim.Ama sigara kullanıyorum senelerdir ve çağrı merkezinde çalışıyorum bilgisayar radyasyon falan . 6 ayı doldurdugumda hala olmamissa gidicem yine dr ya. Hepimiz için hayırlısı olsun. Bu ay bir ferahlık var yüreğimde geçen aylar meraklaniyordum bu ay ilginçtir sakinim. İlaç kullandığım için bir taraftan da istemiyor uyum neeğer antibiyotik kullanıyorsan bazı ilaçlarda gebeliği olumsuz etkiliyor canım. ilk üç ay mümkün mertebe hiç ilaç vermiyorlar. bu arada hiç canını sıkma geç evlendim vs kaliteli yumurta olmaz diye. benim kuzenim evvlendi kendisi 50ye yakındır karısıda 40 falan kesin vardır belkide daha fazla evlendikleri sene hamile kaldı şimdi nur topu gibi kızları var. eğer düzenli adet oluyorsan hiç dert etme stres çok olumsuz etkiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?