- 31 Mayıs 2016
- 760
- 871
- 103
- Konu Sahibi uydurukpirenses
-
Hadi hayırlısı canım inşallah gelmez kırmızılarMalum gün bugün... Sabah işe geldim, daha kırmızılardan gelen giden yok :) bu ayı değerlendirmiştik, Ağrı falan da hissetmiyorum sadece ıslaklık var lavaboya gidip duruyorum sürekli. Ayyy çok heyecanlı
Degerlendirdim canım insaAllah olur bakalım ama sag tarafimda gerilme batma devam ediyor anlamadim akintim hic yok kurudu resmenValla benim çok az az devam ediyor canım ben de anlamadım çatlamıştır belki biz değerlendirdik günleri. Sen de değerlendirdiysen sıkıntı yapma kısmetse olur
valla devam etme sebebini bilemiyorum canım inşallah güzel şeyler oluyordur o yüzdendir ya da yeni olduğu için yumurtlama dönemi olabilirDegerlendirdim canım insaAllah olur bakalım ama sag tarafimda gerilme batma devam ediyor anlamadim akintim hic yok kurudu resmen
Tebrik ederim canım hamilesin Allahım saglıklı bir şekilde kucagınada almayı nasip etsin çooooooookkkkkkkkkkkkkkk sevindim :):)Degerlendirdim canım insaAllah olur bakalım ama sag tarafimda gerilme batma devam ediyor anlamadim akintim hic yok kurudu resmen
Yok canım henüz değilim dua niyetine totemde denir ondan birkaç arkadas yaptk öyle insaAllah gerçek olur ve kaldirmam gerekmez umutlym bu ay sagol düşünüp dua ettigin icin gerçek olur insaAllahTebrik ederim canım hamilesin Allahım saglıklı bir şekilde kucagınada almayı nasip etsin çooooooookkkkkkkkkkkkkkk sevindim :):)
Ben bunu gördüm ve anlamadım adetin 2.ci günü başlayıp adet hemen sonrası ilişki ve gün aşırı ilişki 12 gün bunu içip 12 gün sonra buda gün aşırı mi ne kadar devam etmeli
- 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
- 10 çay kaşığı toz tarçın
- 10 yemek kaşığı saf baL
- hasta oldugunda ikinci gün baslıyorsun 12 güne kadar günde bir yemek kaşığı yiyeceksin 12 gün bıakıp gün aşırı ilişki yumurtaıyı buyutuyormus bayağı faydalı peşpeşe hamile kaldılar ki bu kişilerin çok zordu
Adetin 2.ci günü çörek otuna başlayıp adet olduğu günün başlangıcından 10 gün sonra gün aşırı ilişki 21.ci güne kadar olacak da o son hafta nasıl anlamadımCanım adetinin 10. Gününden ilişkiye başla gün aşırı olsun adetinin 21. Gününe kadar birlikte ol son hafta olma tutunma zamanı birlikte olunmamasi gerek
Can'ım beni hatırlamışsındır belki. Ben de kullanmıştım bu kürü. Bana faydası olmadı, yumurtlama testi beş gün pozitif çıktı, deli gibi kasık Ağrı'sı sürekli batma ve gerilme hissi oldu. Bir gün gecikmeli olarak da adet gördüm. Bu ay kür falan kullanmadan sadece ovulasyon testi kullanıcam. Bende etkileri böyle oldu canım inşallah sende fayda sağlarKızlar iki gündür kasiklarimda ağrı var acaba kür den dolayı mi oluyor. Kullanıp bitirenlerdr böyle bir şey oldu mu acaba ?
Canım ya herkes de aynı etki olmuyormus. Benim yumurtam erken çatladı adetime daha 8 gün var ne olacak bilmiyorum bakalım bekliyorum ama tutmadı gibi geliyor hiç bir şey hissetmiyorum hayırsız olsun hakkımızda canim inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebislerimizeCan'ım beni hatırlamışsındır belki. Ben de kullanmıştım bu kürü. Bana faydası olmadı, yumurtlama testi beş gün pozitif çıktı, deli gibi kasık Ağrı'sı sürekli batma ve gerilme hissi oldu. Bir gün gecikmeli olarak da adet gördüm. Bu ay kür falan kullanmadan sadece ovulasyon testi kullanıcam. Bende etkileri böyle oldu canım inşallah sende fayda sağlar
Amin canım. Allah biliyor ya içimde Bi isteksizlik var. Geçen ay çok heveslendim sürekli kendimi dinledim bu ay hiç içimden gelmiyor. Bi tek folik asit alıyorum o kadarCanım ya herkes de aynı etki olmuyormus. Benim yumurtam erken çatladı adetime daha 8 gün var ne olacak bilmiyorum bakalım bekliyorum ama tutmadı gibi geliyor hiç bir şey hissetmiyorum hayırsız olsun hakkımızda canim inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebislerimize
Canım benim çok oldu biteli adete 8 gün kaldı ama benim de kasigimda olan ağrı geçti arada çok çok az oluyor ve akıntı var biraz başka da bir şey yok ben de seninle aynı durumdayım var mi yok mu bir şey hissedemiyorum ama umudumu da yitirmek istemiyorum hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu ogrenenler de varsukrancemal Canım bıraktın mi sen kürü ben bıraktım 3-4 gün falan oldu sag tarafimdaki siddetli gerilme dün hic olmadi gibi birsey kasiklarimin ortasinda var sadece kipirti gibi yerlesme seylerindendir belki bu diyorum ama bilmiyorum baska hicbir belirtim yok günler gecmiyor acaba tuttumu tutmadimi diye merak icindeym bir umudumu kaybediyorum bir diyorum belki diye ama kendimi hamileymis gibi hissediyorum ya da psikolojik sanırım
Akışına bırakmak lazım canim ya çok takip stres yapınca olmuyor zaten Rabbim hayırlısıyla basıp eder inşallah hepimizeAmin canım. Allah biliyor ya içimde Bi isteksizlik var. Geçen ay çok heveslendim sürekli kendimi dinledim bu ay hiç içimden gelmiyor. Bi tek folik asit alıyorum o kadar
28 günlük baz alirsam 6 gunum var bugün test alip yarin ilk idrarla yapsammi diyorum erken olan testlerden ama bir yandanda sabret diyorum kendime sen test yapicakmisin canım beklicekmisin gecikmeyi büyük ihtimal erken yumurtladik biz ki zaten sen doktora gidipte gormstn bunu bende kasik agrilarim ve akintm erken baslayinca böyle dusunceye girdimCanım benim çok oldu biteli adete 8 gün kaldı ama benim de kasigimda olan ağrı geçti arada çok çok az oluyor ve akıntı var biraz başka da bir şey yok ben de seninle aynı durumdayım var mi yok mu bir şey hissedemiyorum ama umudumu da yitirmek istemiyorum hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu ogrenenler de var
Ben adet gecikmem olana kadar yapmayı düşünmüyorum canim. Zaten evde olmayacağım adet gunume kadar iş gezisine gidiyorum bugün adet gününe denk gelecek gelmem o zamana kadar bekleyeceğim kan da belli olur bu aralar ama idrar da cikmayabiliyor herkesde28 günlük baz alirsam 6 gunum var bugün test alip yarin ilk idrarla yapsammi diyorum erken olan testlerden ama bir yandanda sabret diyorum kendime sen test yapicakmisin canım beklicekmisin gecikmeyi büyük ihtimal erken yumurtladik biz ki zaten sen doktora gidipte gormstn bunu bende kasik agrilarim ve akintm erken baslayinca böyle dusunceye girdim
Oyalanicak is guc var yani canım benimde kafamdan atmam lazım en azindan cumaya kadar falan sabretmeliyim bu arada kolay gelsin sana guzel haberler alalim insaAllah bu ayBen adet gecikmem olana kadar yapmayı düşünmüyorum canim. Zaten evde olmayacağım adet gunume kadar iş gezisine gidiyorum bugün adet gününe denk gelecek gelmem o zamana kadar bekleyeceğim kan da belli olur bu aralar ama idrar da cikmayabiliyor herkesde
Bul bul kesinlikle canim oyala kendini bir seylerle. Sağ olasin canim aminnnn inşallahOyalanicak is guc var yani canım benimde kafamdan atmam lazım en azindan cumaya kadar falan sabretmeliyim bu arada kolay gelsin sana guzel haberler alalim insaAllah bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?