çörekotu-tarçın bal mücizesi kullananlar buraya

çok kararsızım acaba bir süre daha mı denesem folbiol :/

çok kararsızım acaba bir süre daha mı denesem folbiol :/
aç tok nasıl kullanıyorsun,normalde vitamin ilaçları aç karna kullanılırsa faydası olurmuş bana eczacı söylemişti.ama doktorum öglen yemeklerinden snra tok karna kullanıcaksın demişti :) ben nisandan beri kullanıyorum sabahları aç karna :)
bende aslında yumurta iyileştirici özelliğinden dolayı inofolic kullanacaktım sonra yine folbiole devam edeyim die karar verdim,seni gerçekten cok rahatsız ediyorsa inofolic dene derim

tok kullanıyorum aç içmek hiç aklıma gelmedi birde aç karnına deneyim belkide o yüzden rahatsız etti. baktım yine rahatsız ediyor o zaman inofolic kullanırım. dr a dedim inofoliv kullansam olmaz mı o ne ki dedi :/ şaşırdım kaldım :)

aynen birde aç kullan bakalım hayırlısı olur inş :)

Ne bilim hep tedirginlik var.Mecbur kalırsam tabi gidicem de.Şimdilik erteliyrm:)1 ay daha denicem.Olmazsa gideeim .Hiç kür denemedim canım.Agır gelir mi bilmiyrm.

Korkacak bi şey yok canim ben de korkuyordum ama hicbi şey yok acı ağrı yok ki anlamıyorsunuz bile:) Ben de arisutu bal polen ve tarçın çörek otu kullanıyorum acaba ıkisi fazla mi
canım hepsini kullanınca nasıl olur bilmiyorum. ben dün de polen e başladım damla şeklinde almıştı eşim bana bir bardak suyla içiyorum bir de ballı kürü yapıyorum işte ama zararı olur mu hepsi birden bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…