- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi uydurukpirenses
-
Rabbim en kısa sürede nasip etsin canım :)Bir kür bitirdim.. Fazla kullanılmıyor zaten kist yapabiliyor
İnşaallah tatlımRabbim en kısa sürede nasip etsin canım :)
çok kararsızım acaba bir süre daha mı denesem folbiol :/canım folikasit bebeğin gelişimi için çok önemli ilk aylarda,anne adayıda hamile kalmadan en az 3 ay önce başlamalı ,ben folbiol kullanıyorum bende hiç öyle bir sıkıntı yapmadı çok şükür,ilacını degiştir ozmn inofolic i bir dene bakalım toz şeklinde inofolic aynı zamanda yumurtalıklarıda iyi geliyormuş öle duymuştum
aç tok nasıl kullanıyorsun,normalde vitamin ilaçları aç karna kullanılırsa faydası olurmuş bana eczacı söylemişti.ama doktorum öglen yemeklerinden snra tok karna kullanıcaksın demişti :) ben nisandan beri kullanıyorum sabahları aç karna :)çok kararsızım acaba bir süre daha mı denesem folbiol :/
tok kullanıyorum aç içmek hiç aklıma gelmedi birde aç karnına deneyim belkide o yüzden rahatsız etti. baktım yine rahatsız ediyor o zaman inofolic kullanırım. dr a dedim inofoliv kullansam olmaz mı o ne ki dedi :/ şaşırdım kaldım :)aç tok nasıl kullanıyorsun,normalde vitamin ilaçları aç karna kullanılırsa faydası olurmuş bana eczacı söylemişti.ama doktorum öglen yemeklerinden snra tok karna kullanıcaksın demişti :) ben nisandan beri kullanıyorum sabahları aç karna :)
bende aslında yumurta iyileştirici özelliğinden dolayı inofolic kullanacaktım sonra yine folbiole devam edeyim die karar verdim,seni gerçekten cok rahatsız ediyorsa inofolic dene derim
aynen birde aç kullan bakalım hayırlısı olur inş :)tok kullanıyorum aç içmek hiç aklıma gelmedi birde aç karnına deneyim belkide o yüzden rahatsız etti. baktım yine rahatsız ediyor o zaman inofolic kullanırım. dr a dedim inofoliv kullansam olmaz mı o ne ki dedi :/ şaşırdım kaldım :)
Ay inşallah canım benim allahım hepimize anne olmayı nasip etsincanım eşine organik keçi boynuzu pekmezi al sabah akşam bir tatlı kaşığı içsin,birde keçiboynuzu yesin bol bol ceviz yesin,sende ceviz ye yaş kuru incir ye :) gelsin bebişler :)
böğürtlen kökü çayı çatlatıyor onu da kullanmıştımCanım bnde duydum onu yumurtalar oluşuyomuş ama çatlamaynca kiste dönüşüyomuş çatlaması için ne yapmak lazım ki onun içinde kür yok mu :)
Aynn öyle canım bnmde hiç kullanmasam mı napsam bilemedim :sakıntın kokusuz ve beyazsa çok sorun etme,benmde olur genelde
Can'ım normla böyle hissetmen bu ay ben de kullandım aynı şekilde oldu benim deKızlar iki gündür kasiklarimda ağrı var acaba kür den dolayı mi oluyor. Kullanıp bitirenlerdr böyle bir şey oldu mu acaba ?
Çörekotu bitince havuç denym dyrm çatlatmaya olmazsa bi dhaki ay bunu da denerim resmn denek oldum heböğürtlen kökü çayı çatlatıyor onu da kullanmıştım
Öyleymiş canim yumurtam oluştuğu için olmuşCan'ım normla böyle hissetmen bu ay ben de kullandım aynı şekilde oldu benim de
Ne güzel canım masallah.Vajinal muayene mi yapıyr?Korkmasam ben de gşdicem amakorkuyrm.Kizlarrr doktordan geliyorum şimdi. Sağ tarafımda güzel güzel yumoslar oluşmuş olmaya da devam ediyor doktor şaşırdı erken olmuş diye sırrımızı söylemedim tabi ki
Korkacak bi şey yok canim ben de korkuyordum ama hicbi şey yok acı ağrı yok ki anlamıyorsunuz bile:) Ben de arisutu bal polen ve tarçın çörek otu kullanıyorum acaba ıkisi fazla miNe güzel canım masallah.Vajinal muayene mi yapıyr?Korkmasam ben de gşdicem amakorkuyrm.
Sağ ol canım. Evet vajinal yapıyor canım korkacak hiç bir şey yok hissetmiyorsun bile merak etmeNe güzel canım masallah.Vajinal muayene mi yapıyr?Korkmasam ben de gşdicem amakorkuyrm.
canım hepsini kullanınca nasıl olur bilmiyorum. ben dün de polen e başladım damla şeklinde almıştı eşim bana bir bardak suyla içiyorum bir de ballı kürü yapıyorum işte ama zararı olur mu hepsi birden bilmiyorumKorkacak bi şey yok canim ben de korkuyordum ama hicbi şey yok acı ağrı yok ki anlamıyorsunuz bile:) Ben de arisutu bal polen ve tarçın çörek otu kullanıyorum acaba ıkisi fazla mi
Bu ay çok heyecanlı bekliyorum :) batım salı günü inşallah bu sefer olur. Senin de haberlerini bekliyorum :)Öyleymiş canim yumurtam oluştuğu için olmuş
İnşallah olur canım hayırlısıyla:) ben de çok heycanlandım inşallah bu ay tutar hayırlısıyla birbirimize güzel haberler veririzBu ay çok heyecanlı bekliyorum :) batım salı günü inşallah bu sefer olur. Senin de haberlerini bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?