- 31 Mayıs 2016
- 760
- 871
- 103
- Konu Sahibi uydurukpirenses
-
canım kürün etkisinden oluyordur. ben çarşamba günü doktora gitmiştim adetimden 4 gün sonra sağ tarafımda yumurtam vardı erken oluşmuş dedi şaşırdı. ondan iki gün öncede sağ tarafımda batma şeklinde bir sancı hissetmiştim meğer yumurtam oluşuyormuş akıntım da bir kaç gündür başladı. böyle yumurta akı gibi yoğun bir akıntın olursa çatlamış olur canım. ben öyle anlıyorum hafif akıntılar çatlayacağına işaret. ilişkiden sonra o akıntı oluyor sanırım yumurtlama dönemi olduğu için. canım sık ilişki değil önemli olan günleri kaçırmamak. sperm zaten 3 gün yaşayabiliyor. 2 günde bir de yapsn sıkıntı yoksukrancemal Canım sen kasiklarindan sag veya sol herhangi birinde gerilme batma falan hissediyormusun bende kac günden beri önceki aylarda bu kadar erkenden baslamazdi kürn etkisi sanırım ve nasil anlicaz catladigini ben gün aşırı yapamiyorm iliskiyi esim ise erken gidiyor erkenden uyuyor sık yapamiyoruz anca haftasonu ama ayiptir söylemsi dün oldu iliski bu sabah biraz sarımsı uzayan yogun bir akinti gelmis catlama isareti boylemi oluyor
Bende kürün etkisiyle erken yumurtladim o zaman canım ama kac gündür yumurtami olusuyor anlamadim aklma sey geliyor birde catlayamayinca kist olusuyormus ya aklima oda geliyor yumurtalama sonrasi agri kesilmesi gerekiyor ya gebelik olusmayinca sanırım ondan ne biliym insanin aklina her ihtimal geliyor sagol bu arada canım bilgilendirdigin icincanım kürün etkisinden oluyordur. ben çarşamba günü doktora gitmiştim adetimden 4 gün sonra sağ tarafımda yumurtam vardı erken oluşmuş dedi şaşırdı. ondan iki gün öncede sağ tarafımda batma şeklinde bir sancı hissetmiştim meğer yumurtam oluşuyormuş akıntım da bir kaç gündür başladı. böyle yumurta akı gibi yoğun bir akıntın olursa çatlamış olur canım. ben öyle anlıyorum hafif akıntılar çatlayacağına işaret. ilişkiden sonra o akıntı oluyor sanırım yumurtlama dönemi olduğu için. canım sık ilişki değil önemli olan günleri kaçırmamak. sperm zaten 3 gün yaşayabiliyor. 2 günde bir de yapsn sıkıntı yok
Rica ederim canımBende kürün etkisiyle erken yumurtladim o zaman canım ama kac gündür yumurtami olusuyor anlamadim aklma sey geliyor birde catlayamayinca kist olusuyormus ya aklima oda geliyor yumurtalama sonrasi agri kesilmesi gerekiyor ya gebelik olusmayinca sanırım ondan ne biliym insanin aklina her ihtimal geliyor sagol bu arada canım bilgilendirdigin icin
Aynen canım hele bir gelsin de bu ağrı ne ki değer evelAllahRica ederim canımKist olayını düşünme canım akıntın varsa zaten sıkıntı yok diye düşünüyorum :) ben ilk hamileliğimde sol kasığımdaki batma şeklindeki ağrıyla uyuyamamıştım gece ve o gün çatlama olmuş sen de öyle bir gün daha yoğun olan ağrına dikkat et. yumurtlama olduktan sonra döllensin dye dua edeceğiz inşallah ağrılarda bize hiç gibi gelecek
Aminn canım aminnnAynen canım hele bir gelsin de bu ağrı ne ki değer evelAllahcanim benim insaAllah bizde bu küru yaptigim ay hamile kaldim diyenlerden oluruz nasip etsin Rabbim
Ben bu ay bu kürü yaptım, salı günü adet olmam lazım hala sağ yumurtalığım batıyor, Ateş gibi hissediyorum orayı. Test yaptım tabiki bişey çıkmadı. Kiste falan dönüşmüş olmasınRica ederim canımKist olayını düşünme canım akıntın varsa zaten sıkıntı yok diye düşünüyorum :) ben ilk hamileliğimde sol kasığımdaki batma şeklindeki ağrıyla uyuyamamıştım gece ve o gün çatlama olmuş sen de öyle bir gün daha yoğun olan ağrına dikkat et. yumurtlama olduktan sonra döllensin dye dua edeceğiz inşallah ağrılarda bize hiç gibi gelecek
Canım adetini bekle kist oluşmussa adetinle atılır zaten ben kullanmaya başladıktan 8 gün sonra doktora gittim yumurtam vardı kist olusmamis çok şükür ara ara benim de kasogimda şişkinlik batma oluyor. Adetini bekle geçerse hemen doktora git canim test yaptır hamiş olduğun için oluyordur bunlar inşallahBen bu ay bu kürü yaptım, salı günü adet olmam lazım hala sağ yumurtalığım batıyor, Ateş gibi hissediyorum orayı. Test yaptım tabiki bişey çıkmadı. Kiste falan dönüşmüş olmasın
İnşallah inşallahCanım adetini bekle kist oluşmussa adetinle atılır zaten ben kullanmaya başladıktan 8 gün sonra doktora gittim yumurtam vardı kist olusmamis çok şükür ara ara benim de kasogimda şişkinlik batma oluyor. Adetini bekle geçerse hemen doktora git canim test yaptır hamiş olduğun için oluyordur bunlar inşallah
Bir gün kalmış zaten tatlım bekle bakalım yarın gelmezse adetim hemen git kan testi yaptır çarşamba günü tabi adetin hiç sasmiyorsa. Belirtiler hepimiz yaşıyoruz tatlım en iyisi adeti beklemek :)İnşallah inşallahiştahımda açıklık karnımda şişlik ve normalden bir iki kez daha fazla idrara çıkma gibi sorunlarım da var şu sıralar ama özellikle şişlik ve idrar meselesi yediklerimden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. İştah konusunda bir bahanem yok :) aslında mis gibi depresyondayım sanırım iştah açıklığı da ordan geliyor
Genelde Şaşmaz canım. Kasık Ağrı'm var şimdi ama tek taraflı. Allahtan hayırlısıBir gün kalmış zaten tatlım bekle bakalım yarın gelmezse adetim hemen git kan testi yaptır çarşamba günü tabi adetin hiç sasmiyorsa. Belirtiler hepimiz yaşıyoruz tatlım en iyisi adeti beklemek :)
Hadi hayırlısı canim ya inşallah bebis vardırGenelde Şaşmaz canım. Kasık Ağrı'm var şimdi ama tek taraflı. Allahtan hayırlısı
canım şu anda bir sıkıntım yok akıntım normal devam ediyor ovulasyon testi ile de kontrole başladım dün bu aralar çatlayacak yumurtam bat 30 ağustos. sakin ol kendini kasma ben çok takmıyorum bu ay normal davranıyorum tabi merak ediyor insan ama elimizden geleni yaptık gerisi Allaha kaldı hayırlısı olsun inşallahsukrancemal Canim naber nasıl gidiyor senin bat ne zaman ya günler gecmek bilmiyor böyle birseyler yapinca beklenti cogaliyor ya 30gunluk döngü ortalamimi alinca 30unda olmam lazim ama artik sastigi icin kestiremiyorm ne zaman olacagimi belirsizlik aklımda acabalar pof
Aynıymış canım batlarımız benim akıntım yoktuu bugün kesıldı anlamadım catladı galıbacanım şu anda bir sıkıntım yok akıntım normal devam ediyor ovulasyon testi ile de kontrole başladım dün bu aralar çatlayacak yumurtam bat 30 ağustos. sakin ol kendini kasma ben çok takmıyorum bu ay normal davranıyorum tabi merak ediyor insan ama elimizden geleni yaptık gerisi Allaha kaldı hayırlısı olsun inşallah
Valla benim çok az az devam ediyor canım ben de anlamadım çatlamıştır belki biz değerlendirdik günleri. Sen de değerlendirdiysen sıkıntı yapma kısmetse olurAynıymış canım batlarımız benim akıntım yoktuu bugün kesıldı anlamadım catladı galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?