- 31 Mayıs 2016
- 760
- 871
- 103
- Konu Sahibi uydurukpirenses
-
Bilmiyorum canim. Bugün 7. Gün benim sabah akşam birer tatlı kaşığı yiyorum canim.yumurtlama döneminemi giriyorsun ? öyle ise ondan olabilir :) benim 2. günüm henüz,günlük bir tatlı kaşıgımı yedin sen canım ?
daha çok yenisin inş olur canım Allahın İzniyle :) olmuyor demeyelim olucak diip olucagına inanalım.Rabbim herkesin gönlüne göre versinbende bu kürü denemek istiyorm. 4 aya girdik artk istiyorz olmuo bir türlü umarm faydası olrda hemn hamiş kalırım
hadi bakalım inş güzel sonuçlar alırız hepimiz :)Bilmiyorum canim. Bugün 7. Gün benim sabah akşam birer tatlı kaşığı yiyorum canim.
ben aslında sogan kürüne başlayacaktım bu kürü duyunca buna başlamak istedim:)Kızlar soğan kuru ve incir havuç kuru uygulayın en etkili çözüm hayırlı haberlerinizi bekliyorum inş.
ben şuanda kullanıyorum. yumurtlama yaptırıyor ama ne yazık ki pko sebebi ile atamıyorum yumurtları. tek sorunun adet olamamak. o yüzden hayıt otunu denedim oda çok acı içemedim. ama agnucaston diye bir hap hayıt otundan yapılma onu aldım kimi okuduysam onunla hamile kalmış bir araştır istersen netten arkadaşım. dün dr yine bebek yok deyince öncelikli hedefimi zayıflamak ve adetimi düzene koymak olarak belirledim. yoruldum artık ne cinsellik isteği kaldı ne başka bir şey. umutsuz ev kadınına bağlamış durumdayım kimseyle görüşmek dahi istemiyorum evleneli 8 ay oldu hiç korunmadık 8 aydır ha oldu ha olacak millet sorup duruyor yokmu bişi diye daraldım kendi ailem bile anlamıyor ne yazık ki
incir havucu hiç duymamıştım cnm o nasıl oluyorKızlar soğan kuru ve incir havuç kuru uygulayın en etkili çözüm hayırlı haberlerinizi bekliyorum inş.
yani demem o ki iki aylık aksatma ile hala kullanıyorum:)
İnşallah inşallah tatlım :)hadi bakalım inş güzel sonuçlar alırız hepimiz :)
amiiin canım ağzından bal damlıyor valla inşallah tutturmuşuzdurTaman tatlım haber ederim.İnşallah hamiş olursun sen bakalım günleri denk getirdin bu ay tutmuştur hayırlısyla da gerek kalmaz kullanmana
amin inşallah hepimizn gönlüne göre olr umarm herşey.. bu karışımı aç veya tok içmemiz fark ediyomu??daha çok yenisin inş olur canım Allahın İzniyle :) olmuyor demeyelim olucak diip olucagına inanalım.Rabbim herkesin gönlüne göre versin
estağfirullah canım. üzülme Rabbim içini ferahlatsın inş. bizde öğretmeniz ilk zamanlar bende planlamalar yapıyordum şu zamanda olsa şöyle izin alırım vs vs ama Allah ın dediği oluyor ne yaparsan yap. eğer bebek olursa da doğduğu zaman için bence bunlar aklına bile gelmez mutluluktan :)Aslında düzenli adet görürdüm. Ama haziran ayında erken gebelik kaybı yaşadım o gebelikten önceki ve kayıptan sonra ki aylarda gecikmeli oldum. Temmuz ayında da adet bitiminden itibarek birer gün aralıkla ilişki yaşadık. Ama bu defa da adetimin düzene gireceği tuttu. 25. Günde adet oldum. Normalde de 24-25 günde bir olurdum. İlk gebeliğimi beklemiyordum. Düşük olunca çok üzüldük. Bebek istediğimizi farkettik. Temmuz ayında denedik olmadı. Biz öğretmeniz. Ve memeleketlerden çok uzaktayız. Ağustosta da gebelik olmazsa mesela eylülde oldu diyelim. doğum yine yaz tatiline denk gelecek. Doğum izni kullanamıcam. Bebek daha küçücükken iş başı yapmam gerekecek.
İşte böyle birbirine bağlı zorluklar yaşama ihtimali beni geriyo sanırım. Rahat olmaya çalışıyorum ama temmuzda rahat değilmişim demek ki. Sıkılıyorum içimi dökesim geldi kızlar. Kusura bakmayın
canım benim seni çok iyi anlıyorum ama daha çok yenisin sakın umudunu kaybetme pes etme,benimde ilk gebeliğim evlendikten 7-8 ay sonraydı.en önemlisi stres yapma ve cevrendekilerinin söylediklerine kulak asma,akışına bırak,kendi kendini doldurup bunaltma lütfen bol bol dua et,folik asit kullanıyormusun?ben hayıt tohumu içiyorum bana acı gelmedi açıkcası :)ben şuanda kullanıyorum. yumurtlama yaptırıyor ama ne yazık ki pko sebebi ile atamıyorum yumurtları. tek sorunun adet olamamak. o yüzden hayıt otunu denedim oda çok acı içemedim. ama agnucaston diye bir hap hayıt otundan yapılma onu aldım kimi okuduysam onunla hamile kalmış bir araştır istersen netten arkadaşım. dün dr yine bebek yok deyince öncelikli hedefimi zayıflamak ve adetimi düzene koymak olarak belirledim. yoruldum artık ne cinsellik isteği kaldı ne başka bir şey. umutsuz ev kadınına bağlamış durumdayım kimseyle görüşmek dahi istemiyorum evleneli 8 ay oldu hiç korunmadık 8 aydır ha oldu ha olacak millet sorup duruyor yokmu bişi diye daraldım kendi ailem bile anlamıyor ne yazık ki
farketmniyor sanırım ben aç içtim 2 gündüramin inşallah hepimizn gönlüne göre olr umarm herşey.. bu karışımı aç veya tok içmemiz fark ediyomu??
canım hayırlısıyla sen bebeğine kucagına al da izini falan dert etme,onları zamanı gelince düşünürsünüz,hakkınızda hayırlısı olsun.Aslında düzenli adet görürdüm. Ama haziran ayında erken gebelik kaybı yaşadım o gebelikten önceki ve kayıptan sonra ki aylarda gecikmeli oldum. Temmuz ayında da adet bitiminden itibarek birer gün aralıkla ilişki yaşadık. Ama bu defa da adetimin düzene gireceği tuttu. 25. Günde adet oldum. Normalde de 24-25 günde bir olurdum. İlk gebeliğimi beklemiyordum. Düşük olunca çok üzüldük. Bebek istediğimizi farkettik. Temmuz ayında denedik olmadı. Biz öğretmeniz. Ve memeleketlerden çok uzaktayız. Ağustosta da gebelik olmazsa mesela eylülde oldu diyelim. doğum yine yaz tatiline denk gelecek. Doğum izni kullanamıcam. Bebek daha küçücükken iş başı yapmam gerekecek.
İşte böyle birbirine bağlı zorluklar yaşama ihtimali beni geriyo sanırım. Rahat olmaya çalışıyorum ama temmuzda rahat değilmişim demek ki. Sıkılıyorum içimi dökesim geldi kızlar. Kusura bakmayın
kist yaptıgını çogu kişiden duydum çok sık yapmamak lazım sanırımbu kürü yaptığım ikinci ay hamile kalmıştım. yalnız bu kür ben de kist yapmıştı. kist olayını sık yaşayanlar bu kürü yaparken dikkatli olsunlar
evet üst üste tekrarlamamak lazımkist yaptıgını çogu kişiden duydum çok sık yapmamak lazım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?