çörekotu-tarçın bal mücizesi kullananlar buraya

bu kürü yaptığım ikinci ay hamile kalmıştım. yalnız bu kür ben de kist yapmıştı. kist olayını sık yaşayanlar bu kürü yaparken dikkatli olsunlar
Canım bnde duydum onu yumurtalar oluşuyomuş ama çatlamaynca kiste dönüşüyomuş çatlaması için ne yapmak lazım ki onun içinde kür yok mu :)

Kızlar bugün bnde başladım küre doktor akıntı için fitil vermişti regl bitince kullan dye kullansam mı kullanmasam mı ya takıldım çok fena bşy olur mu kötü
kötü düşünme kötü birşey olmasın inş,çok takıldıysan sonuçta fitilini regl bittikten sonra kullanacaksın,hemen kullanma kürün bitmesini bekle kürden snra başla bir de fitil kullandıgın süre boyunca cocuk için korunmalısın bence.

Canım bnde duydum onu yumurtalar oluşuyomuş ama çatlamaynca kiste dönüşüyomuş çatlaması için ne yapmak lazım ki onun içinde kür yok mu :)
incir ve havuc kürü var canım ama tek bir kür yapmak lazım aynı anda iki kür yapmak sıkıntı olabilir.

kötü düşünme kötü birşey olmasın inş,çok takıldıysan sonuçta fitilini regl bittikten sonra kullanacaksın,hemen kullanma kürün bitmesini bekle kürden snra başla
Ama bu akıntı olayı var ya spermleri öldürüyomuş hemen küründe bi faydası kalmick o zmn 7 gecelik fitili bi kaç gün kullansam olmz mı acaba zarar verir dye korktm yumurtalara ama

incir ve havuc kürü var canım ama tek bir kür yapmak lazım aynı anda iki kür yapmak sıkıntı olabilir.
Yani 12 gün çörekotu kürü o bittikten sonrada incir havuç yapsak hem yumurta oluşturma snrada çatlatma için aynı anda olmuş olmuyo sonuçta :)

Ama bu akıntı olayı var ya spermleri öldürüyomuş hemen küründe bi faydası kalmick o zmn 7 gecelik fitili bi kaç gün kullansam olmz mı acaba zarar verir dye korktm yumurtalara ama
fitilini düzenli kullanmalısın, ayrıca kür senin yumurtlarını büyütücek kürün faydası olmayacak diye düşünme;

fitilini düzenli kullanmalısın, ayrıca kür senin yumurtlarını büyütücek kürün faydası olmayacak diye düşünme;
Tmm o zmn öyle yapıyım bari zaten bu akıntı neyin nesi anlamadım öyle kaşıntı yanma fln da yok doktor hmn fitil verdi :s

Selam kızlar hepimiz bir umut için araştırma içindeyiz bende 8 aylık evliyim ve hamile kalamiyorum.ilk ben doktora gittim yaptırdığımız tahliller temiz olunca birde eşimden Rica ettim o da beni kirmayarak gitti sperm hareketsizligi olduğunu öğrendik doğal yolla hamile kalabilmek için şimdi ne yapmalıyım.

dr folbiol verdi ama oda çok şiddetli gaz yaptı karnım davul gibi oldu resmen ablam hamile 6 aylık resmen onla yarışacak kadar şişti , ablamda kullanmış ben ona sordum sende şişlik yaptımı ben zaten hamileydim nerden bileyim fark etmedim gibi bişiler dedi zoruma gitti. dr a dedim dün ben bunu kullanamam nefes alamıyorum şişlikten dedim oda mecbur kullanıcan iyi bi folik asit alıyosan dedi katlanmak durumundasın ama ben kullanmıcam onu inofolic kombi var ondan almayı düşünüyorum onu kullanırsam patlarım herhalde. ilk adetimden beri pko çektiğim için psikolijimi etkiliyor ailemde bunu bildiğnden bi baskı yapma durumu oluşturdular açıkcası. ne bileyim tatlım Allahtan hayırlısı artık sen ne kullanıyorsun folic asit

saraçoğlunun sitesini bir incele istersen canım orada erkekler için de kürler var keçiboynuzu falan

canım folikasit bebeğin gelişimi için çok önemli ilk aylarda,anne adayıda hamile kalmadan en az 3 ay önce başlamalı ,ben folbiol kullanıyorum bende hiç öyle bir sıkıntı yapmadı çok şükür,ilacını degiştir ozmn inofolic i bir dene bakalım toz şeklinde inofolic aynı zamanda yumurtalıklarıda iyi geliyormuş öle duymuştum

canım eşine organik keçi boynuzu pekmezi al sabah akşam bir tatlı kaşığı içsin,birde keçiboynuzu yesin bol bol ceviz yesin,sende ceviz ye yaş kuru incir ye :) gelsin bebişler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…