kasımda pandeminin ortasında işten çıkarıldım. ailemin sağlık sorunları oluşmaya başladı. bir yandan diyorum çalışsaydım bu kadr ilgilenemzdim onlarla diğer yandan artık sıkmaya başladı işsizlikMerhaba bayanlar corona sürecin de genelde çevreme baktığım işsizlik maddi sorunlar evde kalma gibi sebeplerle çoğu kişinin psikolojikmen etkilendiğini görüyorum kendim de dahil evde durup durup sürekli düşünmek iş yerim ücretsiz izne ayırdı.çoğu arkadaşımın boşanma sürecine şahit oldum sizin de çevreniz de kendiniz de olan durum nasıl etkiledi?
beni sosyal hayatsızlık yordu her gün aynı güne uyanmak çok sıkıcıMerhaba bayanlar corona sürecin de genelde çevreme baktığım işsizlik maddi sorunlar evde kalma gibi sebeplerle çoğu kişinin psikolojikmen etkilendiğini görüyorum kendim de dahil evde durup durup sürekli düşünmek iş yerim ücretsiz izne ayırdı.çoğu arkadaşımın boşanma sürecine şahit oldum sizin de çevreniz de kendiniz de olan durum nasıl etkiledi?
Ben almanya dakilerin biontech ile aşılandığını düşünüyordumHepimiz etkileniyoruz istemez. Mesela ben gecen hafta Astrazeneca ile asi oldum. Ben asi olduktan sonra 55 yasi altindakiler icin bu asi yasaklandi, cünkü agir yan etkileri görüldü. Bir kadin ve erkek de öldü hatta. Asidan 4. Ve 16. Gün arasi agir yan etki gösterebilir denildi), bakalim bende bugün gün 6. Bekliyorum yani.Alman hükümeti bu pandemi süreci hala iyi yönetemiyor. Yakindan takip ediyorum yani. Artik milletin sabri da bu yüzden tükendi, cünkü onlar batirinca biz cekiyoruz burda
Ben almanya dakilerin biontech ile aşılandığını düşünüyordum
Şaşırdım böyle olmasına.Alman hükümeti asiyi alirken gec kaldigi icin biontech den yeterli kadar alamadi. Simdi siparis verdiler ama Biontech sayisi su anda düsük oldugu icin onu en riskli gruplara veriyorlar sadece. Bize Astrazeneca verildi. Onun yaninda moderna ve Johnson& Johnsonon ki var. Johnson & Johnson henüz baslatilmadi. Astrazenecada genclerde agir yan etki vakalari oldugu icin 60 yas altindakilerine vermiyorlar artik. Bana kalsa Astrazeneca yi komple durdurmalari gerekirdi, ama.asilama devam edecekmis
Alman hükümeti asiyi alirken gec kaldigi icin biontech den yeterli kadar alamadi. Simdi siparis verdiler ama Biontech sayisi su anda düsük oldugu icin onu en riskli gruplara veriyorlar sadece. Bize Astrazeneca verildi. Onun yaninda moderna ve Johnson& Johnsonon ki var. Johnson & Johnson henüz baslatilmadi. Astrazenecada genclerde agir yan etki vakalari oldugu icin 60 yas altindakilerine vermiyorlar artik. Bana kalsa Astrazeneca yi komple durdurmalari gerekirdi, ama.asilama devam edecekmis
Bana sıra Ekimden önce mi ne gelmiyor, gelse de AstraZeneca yaptırma fikrim yok .. aşı konusunda saldım aşağı artık ne yapayım, aşılama çok çok yavaş gidiyor Almanya'da. Parayla yaptırma imkanım olursa Biontech yaptırcam artık.
Uzuldum sizin icin yai bosanmanizn bu surecte olmasi sizi ekstra zorlamistir insallah durumlar biraz duzelir de sosyal hayatimiza donerizNankörlük etmek istemem öğretmenim 1 yıldır maasim yatıyor ama mesele para değil coook sıkıldım normalde çok sosyal eve yatmadan yatmaya gelen kurslar dersler yemekler geçiren bir insanken asosyl bir hayata mahkum oldum.Kendi kendime konuşurken yakalıyorum çünkü kimseyle konuşmuyorum.Bu süreçte aldatilip boşandım çocuğum inanılmaz bana sardı 10 kelimeden 8 i oyun oynayalım.Artik yerlerde oyuncak oynamaktan saatlerce oturup canlı ders yapmaktan boynum ve omuzlarım kopuyor.Gercekten bu süreç intihara surukler
Gerçekten zor durum bu süreçte birde üstüne aldatılmak adınıza üzüldümNankörlük etmek istemem öğretmenim 1 yıldır maasim yatıyor ama mesele para değil coook sıkıldım normalde çok sosyal eve yatmadan yatmaya gelen kurslar dersler yemekler geçiren bir insanken asosyl bir hayata mahkum oldum.Kendi kendime konuşurken yakalıyorum çünkü kimseyle konuşmuyorum.Bu süreçte aldatilip boşandım çocuğum inanılmaz bana sardı 10 kelimeden 8 i oyun oynayalım.Artik yerlerde oyuncak oynamaktan saatlerce oturup canlı ders yapmaktan boynum ve omuzlarım kopuyor.Gercekten bu süreç intihara surukler
Bu süreçte evlenenlerin de işi zorBiz evlenme yolundayken yasaklardan dolayı kavga ediyoruz ve ayriliyoruz. 4-5 saat mesafe var aramizda. Ben sorun cıkariyorum genelde çünkü evlilik ve buluşma erteleniyor gına geldi. Destek alsam fena olmazdi
İnşallah yalnızlık daha da koyuyor tabiGerçekten zor durum bu süreçte birde üstüne aldatılmak adınıza üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?