- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi aypare ackerman
Otobüsü tavsiye etmiyorum. Uçak daha mantıklı. Yoksa hiç gitmemeniz daha doğru
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de Marttan bu yana evdeyim o nedenle bunalmışlığınızı o kadar iyi anlıyorum ki. Ama 2-3 haftadır pozitif olduğu icin karantinada olması gerekirken otobüste yolculuk eden insanların haberlerini o kadar çok okudum, izledim ki ben cesaret edemezdim açıkçası bu yüzden. Siz ne kadar tedbirli olsanız da maalesef insanlar tedbirsiz ve vicdansız tutumlar sergiliyebiliyorlar. Nereden baksanız uzun yol otobüsle risk bence.herkese merhaba. başlıktan da anlaşılacağı üzere otobüsle uzun yolculuk yapma fikri var aklımda.mart ayından beri evdeyim, bu zamana kadar önlemlere uydum ,fakat dayım ve kuzenlerin yanına gitmek istiyorum 2 3 haftalığına aynı zamanda biraz gezip rahatlamak da istiyorum çünkü Mart ayından beri sayılı kez ihtiyaç için alışverişe çıktım sadece. yaklaşık 17 -18 saat yolculuk süresi var .otobüsler önlem amaçlı yarı dolu gidiyormuş.yanima 4 5 çift maske ve eldiven , dezenfektan alıp gitmeyi düşünüyorum. oturmadan önce dezenfektanla temas edeceğim yerleri silmeyi düşünüyorum molalarda da maske eldivenle wc için inerim sadece . bu dönemde yolculuk eden varmi? çünkü cidden bana bir yandan çok dert oluyor bir yandan gitmek istiyorum ,her türlü önlemi aldığım taktirde sorun olmaz dimi
haklisinizBen de Marttan bu yana evdeyim o nedenle bunalmışlığınızı o kadar iyi anlıyorum ki. Ama 2-3 haftadır pozitif olduğu icin karantinada olması gerekirken otobüste yolculuk eden insanların haberlerini o kadar çok okudum, izledim ki ben cesaret edemezdim açıkçası bu yüzden. Siz ne kadar tedbirli olsanız da maalesef insanlar tedbirsiz ve vicdansız tutumlar sergiliyebiliyorlar. Nereden baksanız uzun yol otobüsle risk bence.
Uçaklar daha fazla risk taşıyor bana sorarsanız. Eşim havacılık sektöründe yıllık ücretsiz biletlerimiz.var ona rağmen bu süreçte bir.kez.otobus yolculuğu yaptım.Herkes kurallara uymuştu maskesini burnuna indirenleri muavin sert.bir.sekilde uyarıyor. Burada okuduklarıma çok şaşırdım.Herkes çok mesafeli idi birbirine karşı.Ucaklarin temizliği eskiden maksimum 10 dk sürüyordu .Şu an biras daha uzun diye.umuyorum sormadım ama güvenli bulmuyoruz .konudan bagimsiz bir sekilde bir sey sormak istiyorum.
mesela otobusler daha uzun yol yapiyor ama en azindan havalandirilma sanslari oluyor
ucaklarda cam pencere acilma ihtimali hic yok.
bir onceki inen grupta korona varsa diyelim ki ayni havayi solumak zorunda kalmiyormuyuz yoksa her seferde dezenfektemi ediliyor ucaklar
hangi otobüs firmasiydi buUçaklar daha fazla risk taşıyor bana sorarsanız. Eşim havacılık sektöründe yıllık ücretsiz biletlerimiz.var ona rağmen bu süreçte bir.kez.otobus yolculuğu yaptım.Herkes kurallara uymuştu maskesini burnuna indirenleri muavin sert.bir.sekilde uyarıyor. Burada okuduklarıma çok şaşırdım.Herkes çok mesafeli idi birbirine karşı.Ucaklarin temizliği eskiden maksimum 10 dk sürüyordu .Şu an biras daha uzun diye.umuyorum sormadım ama güvenli bulmuyoruz .
Eylül sonunda gitmeyi düşünüyorum nisam . inşallah o zamana neler olur gerçi de. alzheimer hastası dedeme bakıyorum iyice bunaldım artikkızlar ucak otobus farketmez bır kısıde varsa vırus o gun bulasmıs olsa bıle herkese bulastırır hıc farkı yok ne ıle yolculuk yaptıgının
ayparem bence bıraz beklemelısın ben olsam gıtmem zaten bılıyorsun :) ama gıtmek zorundaysan da bence bıraz daha bekle
vazgeçtim gitmekten haklısınızCanım haklı olabilirsin ama İnan o acıyı bilsen evinden çıkmazsın.. Gerçekten çok zor hele kronik rahatsızlığın varsa daha zor.. Özel araç fikri evet ama otobüs uçak bence hiç riske girme gerçekten insanlar hiç dikkat etmiyor.. bugün mecburen para çekmeye gittim kimsede maske yok.. Sen bilinçli olsan ne olur karşındaki bilinçsizse, bulaşacağı varsa elbet bulaşır İnan.. Az daha sabır derim ben artık çok ağır olmadan hastaneye bile almıyorlarmış.. İnan o öksürükle baş edemezsin evde..
Bilinen bir firma değil bölgenin.yerel ama büyük bir.firmasi idi.Biz gitmek zorunda olduğumuz için kullandık.Normalde arabayla gidiyoruz sizin yerinizde olsam beklerdim bende .Sadece uçak bana güvenilir gelmiyor onu.soylemek istedim.hangi otobüs firmasiydi bu
Klima açıktı ben kendi üstümdekini kapattım. Evet çift kişilik koltukta tek kişi gidiyorsun. Sadece aile olanlar yan yana oturuyor. Herkeste maske vardı ama herkes düzgun mu kullanıyordu hayır. Mesela karşı koridorda bir adam ağzına kadar kapalıydı sadece. Servis yoktu evet. Sadece isteyene kapalı bardak su verdilerOtobüste klimalar aciktir zma degil mi? Bir de gercekten yari yariya mi gittiniz yolcu sayisi olarak? Herkeste maske var miydi ve dikkat ediliyor muydu? Servis de yoktur sanirim otobuste ?
banada ucaklar havasiz kaldigi icin daha sagliksiz geliyor.Uçaklar daha fazla risk taşıyor bana sorarsanız. Eşim havacılık sektöründe yıllık ücretsiz biletlerimiz.var ona rağmen bu süreçte bir.kez.otobus yolculuğu yaptım.Herkes kurallara uymuştu maskesini burnuna indirenleri muavin sert.bir.sekilde uyarıyor. Burada okuduklarıma çok şaşırdım.Herkes çok mesafeli idi birbirine karşı.Ucaklarin temizliği eskiden maksimum 10 dk sürüyordu .Şu an biras daha uzun diye.umuyorum sormadım ama güvenli bulmuyoruz .
Otobüslerde de hava girmiyor ki şoför penceresinden giren hava kime nasıl yetsinbanada ucaklar havasiz kaldigi icin daha sagliksiz geliyor.
normal sartlarda bile binince o havasizligi aliyor insan
konudan bagimsiz bir sekilde bir sey sormak istiyorum.
mesela otobusler daha uzun yol yapiyor ama en azindan havalandirilma sanslari oluyor
ucaklarda cam pencere acilma ihtimali hic yok.
bir onceki inen grupta korona varsa diyelim ki ayni havayi solumak zorunda kalmiyormuyuz yoksa her seferde dezenfektemi ediliyor ucaklar