Corona varken uzun yolculuk

yok yok klima degil direk disariya acilan bir pencereydi ama artik yokmuş
Yaklaşık on yıldır yok diye biliyorum çünkü biz üniversitedeyken de mesleki gezilere giderdik o zaman acardık 😀 hatirliyorum.yani. Belki küçük çaplı eski tarz otobüslerde hala vardir ama kurumsal firmalarda yok

Yaklaşık on yıldır yok diye biliyorum çünkü biz üniversitedeyken de mesleki gezilere giderdik o zaman acardık 😀 hatirliyorum.yani. Belki küçük çaplı eski tarz otobüslerde hala vardir ama kurumsal firmalarda yok
en olmasi gerek seylerden birinin bu pencereler oldugunu anlamks olduk ozan 😁

Sehir ici otobüs mu şehirler arasi mi? Mesafe kisaysa dikkat edersiniz
kesin kapmazsiniz diyemem tabii kimse garanti veremez ama gitme konusunda netseniz ucagi tercih edin derim. 18 saat şehirlerarasi yolculuk uzun, bunun yemesi icmesi var mecbur o maske acilacak ee tuvalet ihtiyacı falan derken sıkıntı hele ki umumi tuvaletten enfeksiyon kapma riski de var. 18 saat az degil, ucak bir nebze daha tercih edilebilir diye düşünüyorum
şehirlerarası İstanbul'a gitmek için.karsiya geçmem gerekiyor bide. uçak için bu. sanırım gitmicem :(

Uçak veya araç kiralama imkanı yoksa bence hic mantıklı değil. Çünkü, covidli biriyle (semptom göstermeyen, kuluçka süresinde olan) ayni otobüste olabilirsiniz. Hatta bu olay uçaktada olabilir o yüzden en sağlıklısı araç kiralamak ya da uzgunum evde oturmak

Back
X