Cok tesekkur ederim hastaneyi arayayim dediginiz gibi,benim diger dogumlarimda hep disardaydi birde ben bayiltilmis oluyirdum simdi belden uyusturup yapacaklar cok gerginim onun yanimda olmasina cok ihtiyacim var bu yuzden girmesini istiyorum birde son cocuk dogum anini gormek istiyoruz ikimizdeDoğumun olacağı hastaneyi arayın
Orada test yapıyorlarsa orada yaptırın
Sağlıkla kucağınıza alın
Eşinizi almazlarsa da gerilmeyin
Eşime doktor gel dedi ikimiz de cıks dedik
Ben daha gerilirdim diye istemedim
Tesekkur ederimkan ile bakılan antikor, geçirip geçirmediği yani
pozitif mi diye sürüntü alıp bakıyorlar.
özel hastaneler bildiğim sürüntüyü alıp devlete gönderiyor. yaklaşık 1,5-2 gün sürüyor sonuç çıkması. o nedenle doğumun olacağı gün yapıp hemen sonucu söyleyemezler.
gerçi sürüntü negatif çıksa da pozitif olma ihtimali hep var. neticede sürüntü için değmediği yerde olabilir virüs.
Cok tesekkur ederim hastaneyi arayayim dediginiz gibi,benim diger dogumlarimda hep disardaydi birde ben bayiltilmis oluyirdum simdi belden uyusturup yapacaklar cok gerginim onun yanimda olmasina cok ihtiyacim var bu yuzden girmesini istiyorum birde son cocuk dogum anini gormek istiyoruz ikimizde
Cok tesekkur edrimAlırlarsa tabii de almazlarsa da çok üzülmeyin diye yazdım anımı
Yok zaten doktorum alacagini soyledi diye arastiriyorum test isini yoksa bu donemde almam desede hakli aslindaCogu hastane doguma almiyor esleri. Sebebi de belli aslinda. Su donemde esinizin doguma girip giremeyecegini dusunmeyin,kendinize ve bebeginize odaklanin bence.
Ya aslinda evet bi bakima oyle oldu sanirim ve buraya yazilinca farkettim bunuArtı stres sebebi olmuş bu durum tam tersi size güven vermeliyken.
Ya sezeryan olacak benimki birde su varDoğuran arkadaşlarım tam da böyle test sonucu ile eşlerini doğuma alabildiler.
Tabii ki belirli özel hastaneler, hepsi de değil.
Hatta bu sebeple son 2 haftada hastane değiştirdiler falan filan.
Eğer sezaryen değilse çok da yanınızda olmasının manası yok çünkü normal doğumda zaten son 5 dk da odaya alınıyor baba.
Hayir doktorum esimi doguma almak icin covid testi yaptirmasini istedi yani test negatif cikarsa doguma girebilecekTam anlayamadım siz covid belirtilerinden mi şüpheleniyorsunuz
Anladım canm sağlıklı doğumlar dilerimHayir doktorum esimi doguma almak icin covid testi yaptirmasini istedi yani test negatif cikarsa doguma girebilecek
Durumlar degisebilir, dikkatli olmakta fayda var. Ben sizin yerinizde olsam esimi istemem dogumhanede. Benzer durumda dogan cocuga varana kadar korona olan bir aile taniyorum, artik nereden kimden gecti belli degil. O olaydan sonra bulundugum sehirdeki cogu hastane doguma tek refakatciye izin vermeye basladi, dogumhaneye de kimseyi almadilarYok zaten doktorum alacagini soyledi diye arastiriyorum test isini yoksa bu donemde almam desede hakli aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?