Cok tesekkur ederimİsveç’te yaşıyorum ve arkadaşımın doğumuma refakatçi olmustum hem dil bilmediği hemde hemşire olduğum icin olağan durumlarda müdahale edebildiğim için . Burda corona önlemleri biraz daha farklı , her hangi bir semptom yoksa doğuma rahatlıkla girebiliyorsun . Nitekim ordada öyle olması lazım, Sonuçta diger sağlık çalışanlarıyla mesafeni koruyorsun ve gerekirse koruma kıyafetleri de giyebilir.
Bu arada test burundan alınan örnekle yapılıyor , burda basit semptomlarda test yaptırabiliyorsun belki ordada öyledir . Şimdiden Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin ...
Esim saglikci ,pandeminin en agir zamani mayis ayinda doğum yaptim,esim dogumda yoktu ,bebekleri ve beni 1 ay sonra gorebildi ,iceride olmamasini sorun etmeyin ,doguma yakin test yapilsin ki yeni dogana cok acik tehlikeye ,bebege birsey bulasmasin
Aslinda benimde doktorum sadece esini refakatci kabul ediyor zannedersem bu yuzden test sartiyla dogumada izin veriyor.Sonucta hep beraberiz esimle ama sorun oldugunu hissedersek teste gerek kalmadan iptal ederiz bu durumuDurumlar degisebilir, dikkatli olmakta fayda var. Ben sizin yerinizde olsam esimi istemem dogumhanede. Benzer durumda dogan cocuga varana kadar korona olan bir aile taniyorum, artik nereden kimden gecti belli degil. O olaydan sonra bulundugum sehirdeki cogu hastane doguma tek refakatciye izin vermeye basladi, dogumhaneye de kimseyi almadilar
Evet ozelde yaptiracagiz devlet kesinlikle belirti olmadan yapmiyor zaten keyfi bir sey oldugu icin bir bakima kimsenin hakkina girmek istemiyoruz parayla yaptiracagizSize yaparlar doğum için söylediğinizde ama eşinize ancak özel hastanede yaparlar doğum yapacağınız hastaneyi arayın yüksek ihtimalle yaparlar test
Aslinda inanin ne luks ne zevk icin doktorda kararsiz kalmistim en son simdiki doktorumla devam etmeye karar verdim ve boyle bir durum oldunu ogrendim zaten refakatci olarak sadece esimi alacaklar bari firsat varket dogumada girsin dedik sonucta bidaha dogurmiycamMayısta pandemi önlemlerinin tavan yaptığı zamanda doğum yaptım. Ameliyatım çok zor geçti , esimi almadılar hatta hastaneye bile giremedi tek refakatçi aliyolardi. Doğum fotomuz fln hiç york. Ama önemsemedim hastaneden nasıl kaçtık bilemedik Corona korkusu o zaman daha fazlaydı şimdi millet alıştı lüksün den zevkinden ödün vermek istemiyor
Bende bir daha dogurmicam ama sağlık herşeyden önemli. Belki sizde yoktur ama baskaisnin eşinde vardır. Veya başkasının eşine test yaptıktan sonra kapmama ihtimali yok mu en iyisi hiç kimseyi almamak taviz vermemek. Zaten korona bu tavizlerden dolayı bu kadar patlamadı mi.. herkes o saçma normalleşme süreci başlamadan önceki gibi davransaydi belki bitmişti şimdiye. Neyse hayırlı doğumlar dilerim Allah sağlıkla kucaginza almayı nasip etsin inşallahAslinda inanin ne luks ne zevk icin doktorda kararsiz kalmistim en son simdiki doktorumla devam etmeye karar verdim ve boyle bir durum oldunu ogrendim zaten refakatci olarak sadece esimi alacaklar bari firsat varket dogumada girsin dedik sonucta bidaha dogurmiycam
Valla Allah nasip etse 5te dogururdum bu 4.sezeryan olacak ama 3.bebegim öldü yani bu dogan 3.yasayan olacak Allah nasip ederse ben cocuk cok seviyorum evet ama zaten hem sezeryan hakkim son hemde dikislerim acik kaldigi icin risk olur bidahasi.Siz dört tane doğurmuşsunuz maşallah diyorum kaygılanmayın olmadı 5. ye yetişir, ben sizde o potansiyeli gördüm
Doğumum çok problemliydi girse bayılırdı herhalde eşim
Tesekkur ederim Allah razi olsunBende bir daha dogurmicam ama sağlık herşeyden önemli. Belki sizde yoktur ama baskaisnin eşinde vardır. Veya başkasının eşine test yaptıktan sonra kapmama ihtimali yok mu en iyisi hiç kimseyi almamak taviz vermemek. Zaten korona bu tavizlerden dolayı bu kadar patlamadı mi.. herkes o saçma normalleşme süreci başlamadan önceki gibi davransaydi belki bitmişti şimdiye. Neyse hayırlı doğumlar dilerim Allah sağlıkla kucaginza almayı nasip etsin inşallah
Valla Allah nasip etse 5te dogururdum bu 4.sezeryan olacak ama 3.bebegim öldü yani bu dogan 3.yasayan olacak Allah nasip ederse ben cocuk cok seviyorum evet ama zaten hem sezeryan hakkim son hemde dikislerim acik kaldigi icin risk olur bidahasi.
Yoo sorun yok ben alinmadim hic kimse bilemezki farkli bir sebep oldugunu .Cok tesekkur ederimSiz böyle yazınca pişman oldum size takıldığıma. Allah hayırlı ömürler versin hepinize
Bende çocuk çok seviyorum ya özellikle kendi cocuklarimi tabiki :) hiç böyle anaç olacağımı bilemezdim Allah in hikmeti imkanım olsa 4 5 yaparım ama onlara iyi maddiyat sağlayamadıktan sonra yapmam heralde ama zengin olsam Angelina Jolie gibi 4 kendim doğurur 3 de bebekken evlat edinirdim ne güzelValla Allah nasip etse 5te dogururdum bu 4.sezeryan olacak ama 3.bebegim öldü yani bu dogan 3.yasayan olacak Allah nasip ederse ben cocuk cok seviyorum evet ama zaten hem sezeryan hakkim son hemde dikislerim acik kaldigi icin risk olur bidahasi.
Valla Allah bakabilen isteyen herkese nasip etsinBende çocuk çok seviyorum ya özellikle kendi cocuklarimi tabiki :) hiç böyle anaç olacağımı bilemezdim Allah in hikmeti imkanım olsa 4 5 yaparım ama onlara iyi maddiyat sağlayamadıktan sonra yapmam heralde ama zengin olsam Angelina Jolie gibi 4 kendim doğurur 3 de bebekken evlat edinirdim ne güzel
Bu kişisel bi tercih olduğu için devlet hastaneleri yapmaz ama özeller de ücreti mukabilinde yapılırBayanlar eskiden konu acmistim belirtim yok diye test yapmamislardi bana corona icin simdi dogumda esimde girecek yanima yani doguma ama doktor test yaptirin negatifse alirim dedi ancak,ben daha onceden yaptiramamdigim icin simdi merak ediyorum ozellikle doktor veya saglikci varsa dogum icin dedigimizde test yaparlarmi birde yine burundan falan suruntu alinirmi yoksa sadece kan tahlili yeterli olurmu doguma girebilmesi icin?simdiden tesekkur ederim
Evet bugun kontrolum vardi mecburi rekakatcimede yapacaklarmis oyle dedi doktorumCanım benim çalıştığım hastanede artık ameliyat öncesi herkese mecburi oldu test.isteniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?