- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Valla ben ekmek alıyorumm yapamam cunku beceremem. Ama onuda dusunmuyor degılımde yapacak bısey yok. Insallah sag saglım atlatırız bıran onceFırından ekmek bile almıyorum su donem ya hapsurdu ise birisi üzerine diye. Su donem geçsin bir an önce de normal hayatlarımıza donsek gerçekten gereğinden fazla pimpirikli oldk
Kuşeri pilav makarna karışımıydı sanırımMısırlı bir komşum var, çok guzel yemekler yapar saolsun, sık sik karşilikli ikramlaşiriz, karantina zamanı anlaştik kimse kimseye bisey vermesin diye.
Kadın bayrama baklava ile açılış yapinca ben de bisey diyemedim
Kuşeri diye bi yemekleri var , bugün de ondan getirdi , yedim valla
Çok abartmamk kaydı ile bence normal, yenilebilir
Kuşeri pilav makarna karışımıydı sanırım
En güzel mısır yemeği hangisi? Ben farklı tarif denemeyi seviyorum da denicem
Yiyecek yoluyla bulaşmıyor keske dikkatli olduğunuz kadar biraz arastirsanizMerhabalar. Bir konuda düşüncelerinizi merak ediyorum. Malum virus karantina süreci vs. Çocuklarda olduğu için dikkat ediyoruz oldukça. Bu süreçte kimseye gitmedim. Çocukları hava almak için cikariyorum enerjilerini atıyorlar izin günlerinde dönüşte yıkıyorum kıyafetler makinaya vs. Kendim çıktığım zaman elimde dezenfektan marketten aldiklarimi yıkıyorum komple.
Şimdi dikkat ediyoruz elimizden geldiğince. Komsularimda aynı şekilde dikkatli insanlar. Ancak geçen haftalarda birisi değişik bir yemek yapmış kokmustur diye getirdi. Şaşırdım birşey diyemedim teşekkür edip aldım. Çokta titiz insandır normalde ama yiyemedik döktüm malasef. Ertesi gün anlaşmış gibi başka bir komşum yine ikram getirdi. Aynı şekilde aldım doktum.bugün tekrar bir ikram geldi yine döktümm yani içim almıyor bir de sinirleniyorum niye getiriyolar boşuna döküp günaha giriyorum diye ama tabi yüzlerine birşey diyemiyorum
Dün coxuklari dışarı çıkardım mesela başka bir çocuklu kadın çocuklarına yedirdiginden benimkilerde uzattı neredeyse ucacaktim almasınlar diye. Yani bu konuda ne dusunuyorsunuz. Yiyeceklerden virüs bulaşır mı sizce ya da kırmadan nasıl anlatılır bilemedim
bizim işyerinde biz fısfıslı şişenin birini boşaltıp alkol, biraz çamaşır suyu, bulaşık detarjanı ve suyu karıştırdık. fıslayıp siliyoruz sabah hem masaları hem bilgisiyar telefon vs. ama bu elektronik cihazlar bu kadar sterile ne kadar dayanacak kısmetmerhaba , dışarda is yerinde kullandığınız telefon ve ozellikle bilgisayarlari ( notebook) neyle temizloyorsunuz eve gelince? kolonya yeterli mi sizce? acil cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?