En başından beri yedik te yedirdikte birşey olmadı şükür.. Herkes evde ve dikkatli biz yedik vallaMerhabalar. Bir konuda düşüncelerinizi merak ediyorum. Malum virus karantina süreci vs. Çocuklarda olduğu için dikkat ediyoruz oldukça. Bu süreçte kimseye gitmedim. Çocukları hava almak için cikariyorum enerjilerini atıyorlar izin günlerinde dönüşte yıkıyorum kıyafetler makinaya vs. Kendim çıktığım zaman elimde dezenfektan marketten aldiklarimi yıkıyorum komple.
Şimdi dikkat ediyoruz elimizden geldiğince. Komsularimda aynı şekilde dikkatli insanlar. Ancak geçen haftalarda birisi değişik bir yemek yapmış kokmustur diye getirdi. Şaşırdım birşey diyemedim teşekkür edip aldım. Çokta titiz insandır normalde ama yiyemedik döktüm malasef. Ertesi gün anlaşmış gibi başka bir komşum yine ikram getirdi. Aynı şekilde aldım doktum.bugün tekrar bir ikram geldi yine döktümm yani içim almıyor bir de sinirleniyorum niye getiriyolar boşuna döküp günaha giriyorum diye ama tabi yüzlerine birşey diyemiyorum
Dün coxuklari dışarı çıkardım mesela başka bir çocuklu kadın çocuklarına yedirdiginden benimkilerde uzattı neredeyse ucacaktim almasınlar diye. Yani bu konuda ne dusunuyorsunuz. Yiyeceklerden virüs bulaşır mı sizce ya da kırmadan nasıl anlatılır bilemedim
Nasıl yokÖyle bişey yok
Ah ahh.. çöpten yemek yiyenler var dünya da ne üzücü ki henüz o duruma düşmediğimiz.icin bilmiyoruz o duyguyu lütfen ne olursa olsun nimeti dökerken bu gelsin aklınıza
En kötü alip bir yere toplayin ne bileyim plastik bir kaba sokaga koyun görülmeyen bir köşesine dışarıdaki hayvanlar nasiplensinO yüzden çok vicdan azabı çekiyorum zaten konuyu açıp sorma sebebim buydu. Çünkü herkes başka birşey söylüyor. Almayacağım artık bir şekilde söyleyeceğim mecbur
Ben marketten aldigim gibi posetle dolaba koyuyorum. Bir sey olmadi simdiye kadar. Sirkelemedim de, yikayip kullandim. Cok rahat bir insan da degilimdir ama bilmiyorum bana biraz abarti gibi geldi yaptiklariniz.Bir gün balkonda güneşte bekletip ertesi gün sirkeli suya koyup yıkayıp kullaniyorm. Virüs sonrası böyle oldum eskiden pazardan aldığım poşetle atardım dolaba. Su an mesela dışarda cafe de vs yemek yemeyi düşünemiyorum
:))) süper maşallah. O zaman almasanız da kırılırlar. En iyisi alın harika olmuş deyip poşete koyup sokak hayvanlarına bırakınSu an ekmek mayaladim kahvaltı içinevde ekmek yapanlardanim. Gerçi ev halkı ev ekmeğinin tadını aldı fırından istemiyorlar virüs gecsede artık evde yaparım heralde
Kesinlikle var ekmegı bile fırında ısıtıp yiyin dıyor proflar. Bende inanıyorum yuksek pişen seylerden korkmuyorum. Ama tabi pıstıkten sonra damlacık yolu vs bunlar olabılır.Öyle bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?