- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Ben olsam o panikle onu parçalar atardım herhalde
Ben yerden kalkamazdım gülmekten ya da apayrı bir ciddiyet gelirdi, hiç görmezdim. İkisinin arası olmazdı.
Ya:
"Evet hocam, şimdi napıyoruz bundan" filan olurdum,
Ya:
"Aaldkaldldaddkk dayanamıyoom yılan gibi oynuyo bi de akdja"
Ortası yok.
Ben kesin yapıştırdım yere gülmekten ve pisleşirdim iyice ahdhahBen yerden kalkamazdım gülmekten ya da apayrı bir ciddiyet gelirdi, hiç görmezdim. İkisinin arası olmazdı.
Ya:
"Evet hocam, şimdi napıyoruz bundan" filan olurdum,
Ya:
"Aaldkald dayanamıyoom yılan gibi oynuyo bi de akdja"
Ortası yok.
Ahahhah ay sana da ayrı güldüm alicja haha koparır atarım ahhfahaÖldüm gülmekten öldüm kahkaha atıyorum hala, o çaresizlik çok fena önüne geçemiyorsun, yükseldikçe yükseliyor, diyorum ya o panikle koparır atarım herhalde
Ben kesin yapıştırdım yere gülmekten ve pisleşirdim iyice ahdhah
Pislesme kısmı kesin kesinBen kesin yapıştırdım yere gülmekten ve pisleşirdim iyice ahdhah
Ahahhfa ben direkt "aman abi şeytan doldurur" derdim, kesin rezil olurdum ahahaBana böylesi hallerde bi de ciddiyet geliyor reelde, resim kursu figür çiziminden olsa gerek, memintolu fotoğraflar filan incelediğimiz oluyor hocayla. Hocamın bi nü çalışması var, ona bakmıştım, kadının kafası kesik, elinde elma tutuyor, yan oturmuş cinsel organı görünmüyor tam ama kasık kısmı yukarıdan belli, memeler fora. Ve ben o resme bittim, renklere. Ondan sanırım çok şey olmadıkça böyle oynamadıkça ciddiyet gelirdi. Çok oynasaydı Selin gibi boy boy herhalde bana da bi "Ayol kımıl kımıl bi şey bu ahaha" diye gelirlerdi ben de karnımı tutarak yere inerdim.
Ahahhfa ben direkt "aman abi şeytan doldurur" derdim, kesin rezil olurdum ahaha
"X'e de yapayım bir tane kullanır evde" falan.
Abov rezaletler rezaletler
Yok ya mükemmeliyetçi bir yanım yok. Şu dönen seramiklerden yapmak istiyordum. Şekilsiz şukulsüz falan tamamen bana özel.
Böyle olmasın sonra
Yok ya seramik bağlanmaz oraya, kırılır ahdhahKız ben de masum masum video paylaşıyorum. Seramik bile düke bağlanmış
Kesin olurBöyle olmasın sonra
Yok ya seramik bağlanmaz oraya, kırılır ahdhah
Biz tabak yapımı videosu izledik, sen ne izledin??
Loreth Yabanelma Yokuspokus 3nity Loreth Alicja NeverOne Idrakyollariiltihabi A Arya_Stark01 düğününüzde çalan çıkış/ilk dans şarkıları neydi?
Ayrıca düğününüzle ilgili komik veya saçma bir olay var mı?
AbsolutPromise cilek.yagmuru ve @Vander siz de hangi şarkıları isterdiniz?
Benim nikah ve düğün ayrı ayrı oldu farklı şehirlerden olduğumuz için. Nikah salonuna giriş müziğimiz coldplay in paradise şarkısının enstrümantal versiyonuydu. Düğünde ilk dans şarkımız da Elvis’in cant help falling in love şarkısıydı.Loreth Yabanelma Yokuspokus 3nity Loreth Alicja NeverOne Idrakyollariiltihabi A Arya_Stark01 düğününüzde çalan çıkış/ilk dans şarkıları neydi?
Hmm düşünmem lazım hiç düşünmediğim bir konu çünkü öyle ki aklımın ucundan bile geçmemişti. Ben öyle asla düğünümü hayal eden biri olmamıştım çünküLoreth Yabanelma Yokuspokus 3nity Loreth Alicja NeverOne Idrakyollariiltihabi A Arya_Stark01 düğününüzde çalan çıkış/ilk dans şarkıları neydi?
Loreth Yabanelma Yokuspokus 3nity Loreth Alicja NeverOne Idrakyollariiltihabi A Arya_Stark01 düğününüzde çalan çıkış/ilk dans şarkıları neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?