Coronasavar

Ben olsam o panikle onu parçalar atardım herhalde

Ben yerden kalkamazdım gülmekten ya da apayrı bir ciddiyet gelirdi, hiç görmezdim. İkisinin arası olmazdı.

Ya:
"Evet hocam, şimdi napıyoruz bundan" filan olurdum,

Ya:
"Aaldkald dayanamıyoom yılan gibi oynuyo bi de akdja"

Ortası yok.

Öldüm gülmekten öldüm kahkaha atıyorum hala, o çaresizlik çok fena önüne geçemiyorsun, yükseldikçe yükseliyor, diyorum ya o panikle koparır atarım herhalde

Ben kesin yapıştırdım yere gülmekten ve pisleşirdim iyice ahdhah

Ben kesin yapıştırdım yere gülmekten ve pisleşirdim iyice ahdhah

Bana böylesi hallerde bi de ciddiyet geliyor reelde, resim kursu figür çiziminden olsa gerek, memintolu fotoğraflar filan incelediğimiz oluyor hocayla. Hocamın bi nü çalışması var, ona bakmıştım, kadının kafası kesik, elinde elma tutuyor, yan oturmuş cinsel organı görünmüyor tam ama kasık kısmı yukarıdan belli, memeler fora. Ve ben o resme bittim, renklere. Ondan sanırım çok şey olmadıkça böyle oynamadıkça ciddiyet gelirdi. Çok oynasaydı Selin gibi boy boy herhalde bana da bi "Ayol kımıl kımıl bi şey bu ahaha" diye gelirlerdi ben de karnımı tutarak yere inerdim.

Ahahhfa ben direkt "aman abi şeytan doldurur" derdim, kesin rezil olurdum ahaha
"X'e de yapayım bir tane kullanır evde" falan.
Abov rezaletler rezaletler

Ben dümdük nikah yaptım, nişan kokteyl şeklindeydi onda da dans müziği ta uzak yollardan/nilüferdi

Pek öyle komik birşey olmadı sıkıcıydı

Kizlaar nasilsiniz
Bende suralarda takilsam misafir kabul ediyomusunuz

Benim nikah ve düğün ayrı ayrı oldu farklı şehirlerden olduğumuz için. Nikah salonuna giriş müziğimiz coldplay in paradise şarkısının enstrümantal versiyonuydu. Düğünde ilk dans şarkımız da Elvis’in cant help falling in love şarkısıydı.

Hmm düşünmem lazım hiç düşünmediğim bir konu çünkü öyle ki aklımın ucundan bile geçmemişti. Ben öyle asla düğünümü hayal eden biri olmamıştım çünkü

Çıkış şarkısı: Frank sinatra - Love and marriage.
Sonrasında Etta James - at last ve Bob Marley - is this love
Kapanış arkadaşlarla beraber: Athena - ben böyleyim

giriş şarkısına aslında daha karar vermedim bu çocukluktan kalma bir düşünce. Beraber seçeriz o an geldiğinde dana doğru olur öyle

Ay biz nisani ayri yaptik kina ayri dugun ayri
Komik birsey olmamisti keyifliydik kendime hic birseye karismicam diye soz vermistim dibine kadar tadini cikardim
En komigi bizdik oynamayi bilmeyen ve sevmeyen 2 kalas dugun sonunda masalara cikacak kivama gelmisti

Muzikleri hic hatirlamiyorum biliyomusun acaba neydi

Bu meshur olan Turkce sarkiyi birinde kullanmistim gittigim dugunlere nasil ozendiysem
Cikis 1. Dans 2. Dans pasta × 3 derken 12 sarki yapiyo hangi birini hatirliyim ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…