gelin damat giriş müziği game of thrones un jenerigiydi.@LorethYabanelma @GangstaWalk 3nity @Loreth @Alicja NeverOne @idrakyollariiltihabi A Arya_Stark01 düğününüzde çalan çıkış/ilk dans şarkıları neydi?
Ayrıca düğününüzle ilgili komik veya saçma bir olay var mı?
AbsolutPromise @cilek.yagmuru ve @Vander siz de hangi şarkıları isterdiniz?
İyi ki düşünmemişsinHmm düşünmem lazım hiç düşünmediğim bir konu çünkü öyle ki aklımın ucundan bile geçmemişti. Ben öyle asla düğünümü hayal eden biri olmamıştım çünkü
Çıkış şarkısı: Frank sinatra - Love and marriage.
Sonrasında Etta James - at last ve Bob Marley - is this love
Kapanış arkadaşlarla beraber: Athena - ben böyleyim
giriş şarkısına aslında daha karar vermedim bu çocukluktan kalma bir düşünce. Beraber seçeriz o an geldiğinde dana doğru olur öyle
Düğün anıların bile zenginlik kokuyorgelin damat giriş müziği game of thrones un jenerigiydi.
Geri kalan hakkında fikrim yok.
Eşim egeli, biz karadenizli, sanatcı mustafa ceceli, hayaline bırakıyorum.
Hem zeybek hem horon ekibi vardi
Daha görgüsüz olabilir miydik bilmiyorum
Iyi haber, kolbastı oynanmadi
Düğün sabahı ben kuafördeyim, eşim arıyor,
Onlarda adet gelin çıkarırken koç getirirlermiş, ben yok diyorum, babam tutturdu o koç gidecek diye.
Adam delirdin mi, getirdiniz diyelim koç, ne yapacağız şehrin göbeğinde koçu?
Ben bilmem. Babama şöyle sen onu, şimdi kurbanlık satış yeirne gidiyor dedi
Hayır getirip bırakacak koçu apartmanın önüne, sonra anam babam uğraşacak akıbetiyle
We Found Love in a Hopeless Place de olur aslında size.Hmm düşünmem lazım hiç düşünmediğim bir konu çünkü öyle ki aklımın ucundan bile geçmemişti. Ben öyle asla düğünümü hayal eden biri olmamıştım çünkü
Çıkış şarkısı: Frank sinatra - Love and marriage.
Sonrasında Etta James - at last ve Bob Marley - is this love
Kapanış arkadaşlarla beraber: Athena - ben böyleyim
giriş şarkısına aslında daha karar vermedim bu çocukluktan kalma bir düşünce. Beraber seçeriz o an geldiğinde dana doğru olur öyle
Ahaha senin Mustafa Ceceli gerçeğini unutmuştum, iyi oldu hatırlattığıngelin damat giriş müziği game of thrones un jenerigiydi.
Geri kalan hakkında fikrim yok.
Eşim egeli, biz karadenizli, sanatcı mustafa ceceli, hayaline bırakıyorum.
Hem zeybek hem horon ekibi vardi
Daha görgüsüz olabilir miydik bilmiyorum
Iyi haber, kolbastı oynanmadi
Düğün sabahı ben kuafördeyim, eşim arıyor,
Onlarda adet gelin çıkarırken koç getirirlermiş, ben yok diyorum, babam tutturdu o koç gidecek diye.
Adam delirdin mi, getirdiniz diyelim koç, ne yapacağız şehrin göbeğinde koçu?
Ben bilmem. Babama şöyle sen onu, şimdi kurbanlık satış yeirne gidiyor dedi
Hayır getirip bırakacak koçu apartmanın önüne, sonra anam babam uğraşacak akıbetiyle
Haha o da aralarda çalabilir evetWe Found Love in a Hopeless Place de olur aslında size.
Bir düşün istersen
Haha o da aralarda çalabilir evetWe Found Love in a Hopeless Place de olur aslında size.
Bir düşün istersen
We Found Love in a Hopeless Place de olur aslında size.
Bir düşün istersen
Ahaha senin Mustafa Ceceli gerçeğini unutmuştum, iyi oldu hatırlattığın
Koçu iyi düğüne getirmemişler
Ay aslında en pratiği o ya. Kimseyi memnun edemiyorsun düğünde zaten.Ben dümdük nikah yaptım, nişan kokteyl şeklindeydi onda da dans müziği ta uzak yollardan/nilüferdi
Pek öyle komik birşey olmadı sıkıcıydı
Çifte altın takıldı mı, önemli olan oBenim nikah ve düğün ayrı ayrı oldu farklı şehirlerden olduğumuz için. Nikah salonuna giriş müziğimiz coldplay in paradise şarkısının enstrümantal versiyonuydu. Düğünde ilk dans şarkımız da Elvis’in cant help falling in love şarkısıydı.
Ahahaha ikiniz de orada mı yetiştiniz siz?Ilk dans sarkisi Adel-Make you feel my love
Bilmiyorum komik mi ama dügünden önce ben program yapmistim, ise su saat gelin çikisi, su saat yemek su saat,.. Bizde esim ile benim cep telefonumda bu programa bakiyorduk, acaba hersey yolunda mi? Daha neler olacak diye hayli konsantreli bir sekilde.
Sonra babam geldi, "gençler siz ne yapiyorsunuz"? diye ve bizde durumu anlattik, adam kahkaha atti. "Bu Türk dügünü kizim, bizde program islemez" diye. Bize rahat olmamiz için telkinde bulundu.
Sonradan cidden biraz rahatladik ve çok keyifli bir dügün olmustu.
Koçu bana da sordular. Benimki de EgeliNeyse kapanışı da anlatayım.
NeverOne yazdı madem yine zengin diye, adimiz çıktı zaten
Düğün havuz başındaydı,
Kapanışta eşimin arkadaşları falan hepsi yanimizda, haydi soyleeeeeee
Seni nasıl sevdiğimiiiiaiioe diye böğürüyor derken, adami tutup havuza attilar.
Biz eve nba lakers tshirtu ve eşofman altı ile gittik.
Düğünün sonunda babamın doğum günüydü o gün,
Onu kutlarken, ben gelin, eşim birazdan arkadaşları ile mac oynamaya gidecek ergendi.
Ne güzel böyle diyebilmek. Ben düğünü hiç sallamadım açıkçası zaten pek istemiyordum, aman nasıl olursa olsun dedim ama çok kötüydü be.Ilk dans sarkisi Adel-Make you feel my love
Bilmiyorum komik mi ama dügünden önce ben program yapmistim, ise su saat gelin çikisi, su saat yemek su saat,.. Bizde esim ile benim cep telefonumda bu programa bakiyorduk, acaba hersey yolunda mi? Daha neler olacak diye hayli konsantreli bir sekilde.
Sonra babam geldi, "gençler siz ne yapiyorsunuz"? diye ve bizde durumu anlattik, adam kahkaha atti. "Bu Türk dügünü kizim, bizde program islemez" diye. Bize rahat olmamiz için telkinde bulundu.
Sonradan cidden biraz rahatladik ve çok keyifli bir dügün olmustu.
Heh anlarsın beni o zaman.Koçu bana da sordular. Benimki de EgeliZeybek oynadılar bütün düğün gıy gıy gıy hiç sevmem.
Giriş müziği kardeşi olmuşuz bizBenim nikah ve düğün ayrı ayrı oldu farklı şehirlerden olduğumuz için. Nikah salonuna giriş müziğimiz coldplay in paradise şarkısının enstrümantal versiyonuydu. Düğünde ilk dans şarkımız da Elvis’in cant help falling in love şarkısıydı.
Ay aslında en pratiği o ya. Kimseyi memnun edemiyorsun düğünde zaten.
Çifte altın takıldı mı, önemli olan o
Ahahaha ikiniz de orada mı yetiştiniz siz?
Ne güzel böyle diyebilmek. Ben düğünü hiç sallamadım açıkçası zaten pek istemiyordum, aman nasıl olursa olsun dedim ama çok kötüydü be.
Mail atıp davetiye gönderirsinizHaha o da aralarda çalabilir evet
Ben şahsen bu durumda tinder ceolarının masrafları karşılamasını istiyorum. Daha iyi reklam bulamazlar
Ahaha havuza attılar dedin ya, direkt "cebinde telefon olmasın" diye geldi aklıma. Ruhum fakir işte.Neyse kapanışı da anlatayım.
NeverOne yazdı madem yine zengin diye, adimiz çıktı zaten
Düğün havuz başındaydı,
Kapanışta eşimin arkadaşları falan hepsi yanimizda, haydi soyleeeeeee
Seni nasıl sevdiğimiiiiaiioe diye böğürüyor derken, adami tutup havuza attilar.
Biz eve nba lakers tshirtu ve eşofman altı ile gittik.
Düğünün sonunda babamın doğum günüydü o gün,
Onu kutlarken, ben gelin, eşim birazdan arkadaşları ile mac oynamaya gidecek ergendi.
Kerimoğlu oynayan erkek çekiciliği demek istiyorum burada hıh.Koçu bana da sordular. Benimki de EgeliZeybek oynadılar bütün düğün gıy gıy gıy hiç sevmem.
Hollanda'da saha araştırması projemizi Hollandalılarn plan program ve ajanda kullanım alışkanlığı üzerine yapmıştık.Evet ikimizde burda dogup büyüdük. Bende iste biraz farkli dügün istedim. Yoksa burdaki dügünleri görsen, daha son bir kaç yil biraz degisim var. Ya öncesi vasatti. Fazla insan davet ediliyor, yer olmuyor, yemek desen plastik tabagin üstünde pilav/tavuk. Her yerde çoçuk, masanin üstünde yatan çoçuk,..
Daha yeni bu instagramdan dolayi biraz dekora, ortama,.. önem vermeye basladilar çiftler.
Aileler ne der acabaMail atıp davetiye gönderirsiniz
Hollanda'da saha araştırması projemizi Hollandalılarn plan program ve ajanda kullanım alışkanlığı üzerine yapmıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?