Değil misin peki? Küçük bir ihtimal de yok mu? Yani erkek olsan çok hoşuma giderdi. Eşimin gitmezdi ama olsun. Küçük maceralar için ondan izin alacak değilim.Erkek benmişim, 30 yaşımda öğrendim ben de bu gerçeği
Aayyhh sanırsın Cambridge Düşesi Lady Absolut.Ben sapıklığından dedim ama görsel de şu an ki halimize uymuş
Değil misin peki? Küçük bir ihtimal de yok mu? Yani erkek olsan çok hoşuma giderdi. Eşimin gitmezdi ama olsun. Küçük maceralar için ondan izin alacak değilim.
Ahahdha çok mu bastın peki?Bak hala yaaa yazmasaydın bacım 2 haftadır bir yanlış anlaşılmayı düzeltmeye çalışıyorum hepiniz ateşe odun atıyorsunuz, soruyorlar halıya çok mu bastın diye
Değilim ya, küçük ihtimal de yok, hiç ihtimal yok.Değil misin peki? Küçük bir ihtimal de yok mu? Yani erkek olsan çok hoşuma giderdi. Eşimin gitmezdi ama olsun. Küçük maceralar için ondan izin alacak değilim.
İlk taşı günahsız olan atsın diyerek önünü keserim hemen merak etmeBugün idrakin yaptığının benzeri olacak bu gidişle, hepimizi şeytan taşlar gibi taşlayacaklar az kaldı
Ahahdha çok mu bastın peki?
Değilim ya, küçük ihtimal de yok, hiç ihtimal yok.
Beni kabul edeceksen böyle et, kadın halimle
Arkadaşlar niye bu kadar daldan dala atlıyorsunuz konularda ya? İki saat ortalıkta olmayınca yanlış gezegene inmiş gibi hissediyorum vallahi. Sabahları bir konu seçsek, bütün gün sadece ondan bahsetsek? Bize de kolaylık olur.
Bir de kim erkekmiş ya? Yakışıklı mıymış? Bekar mıymış? Foto atıyor mu?
İlk taşı günahsız olan atsın diyerek önünü keserim hemen merak etme
Aman Yarebbim Loreth ki ne hanımefendi kadındır, daha fazla dayanamayacağım buna benDeğil misin peki? Küçük bir ihtimal de yok mu? Yani erkek olsan çok hoşuma giderdi. Eşimin gitmezdi ama olsun. Küçük maceralar için ondan izin alacak değilim.
Annem sen de ne meraklıymışsın ahhahLyanna Mormont yakışıklılığını bilmem ama büyükmüş.
Aman Yarebbim Loreth ki ne hanımefendi kadındır, daha fazla dayanamayacağım buna ben
Gidip çayımı tazeleyeyim, mutfak labosunu ovalarken, dünyanın nereye gittiği üzerinde kafa yorayım en iyisi.
Misafirler arasında 28-40 yaş arası bekar elit beyler varsa korkmasın, ben hala kadın ve bekarım, ilişkiye açığım. Elit beyler eqlesin.15 forum kullanıcısı 12 misafir
PekiSen mutfakla ilgili planlarını çok anlatma bence yanlış anlamaya çok münasip
Misafir kk dan olmayan çok şükür15 forum kullanıcısı 12 misafir
Yabanelmacığım yeme bizi. Bizim gibi insanlarla 948 sayfadır niye dans ediyorsun düşün bakalım.Aman Yarebbim Loreth kim ne hanımefendi kadındır, daha fazla dayanamayacağım buna ben
Gidip çayımı tazeleyeyim, mutfak labosunu ovalarken, dünyanın nereye gittiği üzerinde kafa yorayım en iyisi.
Peki
Banyoda olur orada da lavabo var sonuçta .
O kadar olmuş mu ?Yabanelmacığım yeme bizi. Bizim gibi insanlarla 948 sayfadır niye dans ediyorsun düşün bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?