Coronasavar

Değil misin peki? Küçük bir ihtimal de yok mu? Yani erkek olsan çok hoşuma giderdi. Eşimin gitmezdi ama olsun. Küçük maceralar için ondan izin alacak değilim.

Bugün idrakin yaptığının benzeri olacak bu gidişle, hepimizi şeytan taşlar gibi taşlayacaklar az kaldı

Bak hala yaaa yazmasaydın bacım 2 haftadır bir yanlış anlaşılmayı düzeltmeye çalışıyorum hepiniz ateşe odun atıyorsunuz, soruyorlar halıya çok mu bastın diye
Ahahdha çok mu bastın peki?

Değil misin peki? Küçük bir ihtimal de yok mu? Yani erkek olsan çok hoşuma giderdi. Eşimin gitmezdi ama olsun. Küçük maceralar için ondan izin alacak değilim.
Değilim ya, küçük ihtimal de yok, hiç ihtimal yok.
Beni kabul edeceksen böyle et, kadın halimle

Lyanna Mormont yakışıklılığını bilmem ama büyükmüş.

Aman Yarebbim Loreth ki ne hanımefendi kadındır, daha fazla dayanamayacağım buna ben

Gidip çayımı tazeleyeyim, mutfak labosunu ovalarken, dünyanın nereye gittiği üzerinde kafa yorayım en iyisi.

Aman Yarebbim Loreth kim ne hanımefendi kadındır, daha fazla dayanamayacağım buna ben
Gidip çayımı tazeleyeyim, mutfak labosunu ovalarken, dünyanın nereye gittiği üzerinde kafa yorayım en iyisi.
Yabanelmacığım yeme bizi. Bizim gibi insanlarla 948 sayfadır niye dans ediyorsun düşün bakalım.

Yabanelmacığım yeme bizi. Bizim gibi insanlarla 948 sayfadır niye dans ediyorsun düşün bakalım.
O kadar olmuş mu ?
Nasıl bir karadelikse girdim çıkamıyorum
Kocam beye anlatayım en iyisi burada yazılarınları, kurtarsa kurtarsa o kurtarır beni.
Artık misafir üye olarak uzaktan okurum yazılarınları.
Nasip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…