- 20 Kasım 2018
- 14.772
- 55.984
- 598
- 35
Alicja da dost görünüyor ama çaktırmadan ortaya atıyor seniAnlat anlat sen devam et gangsta gelir birazdan. Bak etiketlemiyorum hadi yine iyisin belki kaçar gözünden
Yazmadan adım lekelendi zaten, bari yazayım ara da değsin bunca çileyeAnlat anlat sen devam et gangsta gelir birazdan. Bak etiketlemiyorum hadi yine iyisin belki kaçar gözünden
Yer mi Anadolu çocuğu
Yazmadan adım lekelendi zaten, bari yazayım ara da değsin bunca çileye
Annem sen de ne meraklıymışsın ahhah
Ne olsun istersin?A Arya_Stark01 şuan 920. sayfada ve gittikçe yaklaşıyor. Eli boş gelmiyordur umarım.
Bende nickimi kocasının prensesi olarak değiştireyim diyorum, herşeyden evvel kocam gelir
O çok kötü anlamlara gidiyor fkdkdkd
Şey diyeceksin
kocasınındükününleydisi
Gelişin muhteşem olacak gibi bir his var içimde ahahfahBana organize şaka hea
Okumadan bildim, niye mi? Dük içgüdülerim var olm benim.
"Hey child, stay wild" beybiler.
Bunu hep söylerim, ben aklımdan çok kalbime güvenirim.
Dükün kokusunu 5 km öteden alırım ve hepinizin "Dük eheihi" kikirdemelerini duyarım.
Kurt kulaklarım ve burnum var, bende gurt galbi var, akıllı olun guzular.
Idrakyollariiltihabi kılığına giren İdrak'ın postunu özelde deldim, sıra sizde. Bunu siz istediniz.
Gelişin muhteşem olacak gibi bir his var içimde ahahfah
Kabahatinizi hatırlayın derken bir yerlerden kırbaç falan mı çıkacak acabaaağŞimdi sizin kafanızda iki tane soru işareti var, bir cinsel seks nedir ve iki neden yapılır.
Sıradan bir cinsel sekste vücutta iki şey yükselir, bir korku iki ardinal. Ardinal bir hormon, cinsel sekse olan arzuyu arttırır, biz bunu istemiyoruz. Biz istiyoruz ki kabahatinizi hatırlayın.
Kabahatinizi hatırlayın derken bir yerlerden kırbaç falan mı çıkacak acabaaağ
Ya sen şu saate kadar yatıp, enerji mi topladın gerçekten? Bu adil mi?Benim o dağda bayırda çizilen resimleri buraya getirmemin amacı bu.
Koy Taylır.
Ya sen şu saate kadar yatıp, enerji mi topladın gerçekten? Bu adil mi?
Ayol sadece yüzümüzü gördün, nü çizerken hayal gücünü mü kullanacaksın?Ya bu resim bu kadar sesli ortamda yapılan bir sanat mı? Daha konuşalım böyle daha da anlatalım.
20 numarayı ver. Guzular ürktü.
Şöyle yanağını dönder bana, yanağını dönder yeni bi şey deniycem sizle.
Hepinizin fotosunu aklıma kazıdım, nü çizmezsem sizi.
Ayol sadece yüzümüzü gördün, nü çizerken hayal gücünü mü kullanacaksın?
Gerçi beni denizde falan görmüşsündür, aborey, gitti mahremim
Aklına kazımana gerek yok ben sanat için soyunurumYa bu resim bu kadar sesli ortamda yapılan bir sanat mı? Daha konuşalım böyle daha da anlatalım.
20 numarayı ver. Guzular ürktü.
Şöyle yanağını dönder bana, yanağını dönder yeni bi şey deniycem sizle.
Hepinizin fotosunu aklıma kazıdım, nü çizmezsem sizi.
Aklına kazımana gerek yok ben sanat için soyunurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?