- 17 Aralık 2015
- 27.119
- 49.576
- 598
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Yok gecmiyo esim 70 gundur sirtinda sandalyeyle geziyoÇok geçti üstünden acaba etkisi mi kayboldu
Benim 2. Doz 19 temuzda. o zaman durum güncellemesi yapacağıM
Kız nerdasın 13 sayfadır çok eğleniyoruz sen zenginsin sana pırlanta falan yapışmıstır git deneaaa keske bende olsacok eglenırdım kendımle
tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama.Kız 13 sayfa oldu ve duyar kasıcı kimse gelmedi oww noo
Sandalye bana kalın gelir. 5 kuruş yapışsaydı yeterdi banaYok gecmiyo esim 70 gundur sirtinda sandalyeyle geziyo
O neydi gıtabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama.
Oldu mu?
Bihterim üzümlü kekimtabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama.
Oldu mu?
Olmadi her yeri deneyin, insallah olmadik bi yerde cikmazVurulan yeri denedim sadece. Bana ne yaaa. Herkesin tutmuş. Beni de tutsun, benim neyim eksik
Onu gordum canım çok üzüldüm .ama birde aşının popodan olduğunu dusunsene,vites kolu olduğu gibi...... .........tanrım sen koru yarabbim,beterin beteri beterBelli olmaz bir bayanin kocasi arabaya yapismis garajda yatiyormuş.
No no no bunu kabul edemem noooooO neydi gı
Olmadi her yeri deneyin, insallah olmadik bi yerde cikmaz
Eşime tam oldu vallaSandalye bana kalın gelir. 5 kuruş yapışsaydı yeterdi bana
Duyar kastım hahahhaO neydi gı
Ay ölecemmYok gecmiyo esim 70 gundur sirtinda sandalyeyle geziyo
Hangi aşıyı oldun yavrumPeki çipi kim taktı bize? Alamanlar mı çekikler mi?
Kizim gidin en kotu yuruyen merdivene binin, inebiliyosaniz, o asi olmamistir
Kiz ben zenginim ya ondan sadece hbo dizisi falan seyrebiliyorumNo no no bunu kabul edemem nooooobihterimin repliğini bilmeyen bir kadın
işimiz var yahu ben şimdi gidip metal eşyalar yasaklansın diye kampanya başlattım ve sakin evde denemeyin temalı video çektim. Sıra anca buraya geldi burası için de yaratıcı bir duyar arıyorum büyük oyunu çözmem lazım. Bekleyin az sonra gelicem.Etiketlerim simdi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?