- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
O zaman biontech diyoruzYok istemem
Ben hans olacam
HepAt üstüme bi 200 lük, evet diyim
Birşey olmaz herhalde yaa..popodan olmadık sonuçta aşiyiAman vites koluna dikkat edelim o zaman
Evet evet.O zaman biontech diyoruz
Degilim iste, havada ucusup troleylirlara mi yapisicaz nasi oluyomus, hostese bacim ben bi su alacagidim sen zahmet etme ben cekimle arkaya ucarim falan mi diycezBekarsanız sorun yok bence
Simdi bana sordan 1.65 altı ama tr ortalamasına bakarsan 1.65 uzun diyorlarEn az kaç olması lazım yere yakın olmaması icin ?
Belli olmaz bir bayanin kocasi arabaya yapismis garajda yatiyormuş.Birşey olmaz herhalde yaa..popodan olmadık sonuçta aşiyi
Oh yırttım ben ozamanSimdi bana sordan 1.65 altı ama tr ortalamasına bakarsan 1.65 uzun diyorlar
Yinede iyice bi bak miknatis vucunda geziyodur belkiBana hiçbir şey yapışmadı. Aşı tutmadı zaar
Benimde tutması yarın gidip yaptırayım bidaha ayıp yaBana hiçbir şey yapışmadı. Aşı tutmadı zaar
Beni de bavullarin donup durdugu yerden kaziyip cikarirlar o zamanBelli olmaz bir bayanin kocasi arabaya yapismis garajda yatiyormuş.
Oraya kadar gidemezsin bence.Beni de bavullarin donup durdugu yerden kaziyip cikarirlar o zaman
Çok geçti üstünden acaba etkisi mi kaybolduYinede iyice bi bak miknatis vucunda geziyodur belki
Benim 2. Doz 19 temuzda. o zaman durum güncellemesi yapacağıMBenimde tutması yarın gidip yaptırayım bidaha ayıp ya
Her yeri denediniz mi? Yapışması lazımdı. Yarına kadar yapışmazsa doktora gidin.Bana hiçbir şey yapışmadı. Aşı tutmadı zaar
Bence deOraya kadar gidemezsin bence.
Etiketlerim simdi bakKız 13 sayfa oldu ve duyar kasıcı kimse gelmedi oww noo
aaa keske bende olsaYanlız o biontechte oluyor diyorlardıyanlış anlamıssınız
Vurulan yeri denedim sadece. Bana ne yaaa. Herkesin tutmuş. Beni de tutsun, benim neyim eksikHer yeri denediniz mi? Yapışması lazımdı. Yarına kadar yapışmazsa doktora gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?