- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.044
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Yoksa senin de mi mağbad yere yakın
Bir o kadarda yerin altında var çünküm
Çinli dedim. Sinovac olsanız tamam daAaa ben
Ben alman aşısi vurdurdum belki bizi kabul ederler diye.O yüzden türk aşısı olacağım
Baktım ölçtüm yok değilmiş şükürYoksa senin de mi mağbad yere yakın
Yapışmışken git işte sende ne sorguluyorsun havadar havadarUcaga mi yapiscaz nasi oluyo anlamadim ben
Yok. Bak şimdi. Uçak bize; biz uçağa; uçak gemiye sonra hepimiz toptan bahçıvana...Ucaga mi yapiscaz nasi oluyo anlamadim ben
Acaba kaç kaşık yapışırsa alırlarBen alman aşısi vurdurdum belki bizi kabul ederler diye.
Kim bilir belki vatandaslik verirler boru degil sonucta kaşık falan yapisiyo vucudumuza
Benim yakın değil gayet uzaktaÇinli dedim. Sinovac olsanız tamam da
+1Ay yeterrrYa ben bu ülkenin mizah seviyesi nasıl yükseldi son bir kaç yılda onu kaçırdım yorumları okuyup gülmekten karnıma ağrı girdi gece gece
İran aşısı var. Bereket. Olur mu?Allahtan arap aşısı yok, simdi herkes be beyli balabilada bambuleyli cap cup diye diye dolanirdi ortalikta
Nasıl anlıyorsun yere yakın olduğunuYoksa senin de mi mağbad yere yakın
Kizim 2 gun sonra ucaga binip izmire donucem, pilotla akraba olmiyim sonundaYapışmışken git işte sende ne sorguluyorsun havadar havadar
Doğru söyle en çok bana güldün dimiAy yeterrrYa ben bu ülkenin mizah seviyesi nasıl yükseldi son bir kaç yılda onu kaçırdım yorumları okuyup gülmekten karnıma ağrı girdi gece gece
SaolsunlarDua edin aşıyı koldan yapıyorlar da kola yapışıyor
Ya popodan yapsalardı?
Bekarsanız sorun yok benceKizim 2 gun sonra ucaga binip izmire donucem, pilotla akraba olmiyim sonunda
Bilmiyorum ki aş evi kepcesi koyalim bence garanti olsun.Acaba kaç kaşık yapışırsa alırlar
En az kaç olması lazım yere yakın olmaması icin ?Kısa boyla
Yok istememİran aşısı var. Bereket. Olur mu?
At üstüme bi 200 lük, evet diyimDoğru söyle en çok bana güldün dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?