- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Bundan rahatsız olan erkek çıkmaz. Hepsi arabasına aşıkKovacığım o da bir şey mi? Eşime araba yapıştı. Garajda yaşayacak mecbur
Izahi olmayan şeyin mizahi olurmuş diye diye bu hale geldikAy yeterrrYa ben bu ülkenin mizah seviyesi nasıl yükseldi son bir kaç yılda onu kaçırdım yorumları okuyup gülmekten karnıma ağrı girdi gece gece
"Ne sapığı hanımefendi, aşı olduysanız eğer, aşı olmak suretiyle mıknatıs etkisi devreye girip, kotumun düğmeleri manyetik alana çekildi"Dua edin aşıyı koldan yapıyorlar da kola yapışıyor
Ya popodan yapsalardı?
Ya bir sey sorucam hani iki miknatisin arti kutupmu eksi kutupmu ne bir birini iter ya, insanlarda oylemi olacak yaklasincaPandemide kimse dışarı çıkıp sosyalleşmesiaşı işe artık bir şeyler olur
İçinde olmasan çok komik ülke bizde komiğiz napalımIzahi olmayan şeyin mizahi olurmuş diye diye bu hale geldik
Bizim aşı biontech ti. Bak buraya yazdım; yazdığım gibi eşim aktive oldu. Darısı sizin başınıza bacım. Sinovac olanların gözleri çekik oluyormuş diyorlar. Bakalım...Ahahahahabir daha arabayada binmeyecegim
Sinovacla bunlari yapan, biontechle neler yapmaz
Sen kvdene yapışıcakmışsın üzgünümYa bir sey sorucam hani iki miknatisin arti kutupmu eksi kutupmu ne bir birini iter ya, insanlarda oylemi olacak yaklasinca
Umarim bizde her hauzun dibi ayni inanmiyosan inde bak demeye baslamayizBizim aşı biontech ti. Bak buraya yazdım; yazdığım gibi eşim aktive oldu. Darısı sizin başınıza bacım. Sinovac olanların gözleri çekik oluyormuş diyorlar. Bakalım...
Aynı cinsler birbirini itecek. Farkı kutuplar çekecek. Kocalara sahip çıkmak lazımYa bir sey sorucam hani iki miknatisin arti kutupmu eksi kutupmu ne bir birini iter ya, insanlarda oylemi olacak yaklasinca
Aman allahimSen kvdene yapışıcakmışsın üzgünüm
Ich wurde geimpftUmarim bizde her hauzun dibi ayni inanmiyosan inde bak demeye baslamayiz
+- birbirini ceker ++, - - birbirini iterYa bir sey sorucam hani iki miknatisin arti kutupmu eksi kutupmu ne bir birini iter ya, insanlarda oylemi olacak yaklasinca
Gel bana yapış tövbe tövbeAman allahim
Nolur baskasina yapisayim ya.
Ben sinovac eşim biontech oldu, zaten az didişiyorduk, şimdi inceldiği yerden kopsun mademYa bir sey sorucam hani iki miknatisin arti kutupmu eksi kutupmu ne bir birini iter ya, insanlarda oylemi olacak yaklasinca
Bende bu yuzden esim biontech yaptirdi diye gittim biontech yaptirdim.Aynı cinsler birbirini itecek. Farkı kutuplar çekecek. Kocalara sahip çıkmak lazım
Aşı daha o kadar aktif olmadi anlayamadim o yuzden ne dediginiIch wurde geimpft
Bu bilgiyi paraya çevirmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?