- 17 Aralık 2015
- 27.119
- 49.576
- 598
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Ahaha kasli bir biscolata erkegine yapismak varkenGel bana yapış tövbe tövbe
Daha Rus aşısı gelecek sen onu bekle asılBen sinovac eşim biontech oldu, zaten az didişiyorduk, şimdi inceldiği yerden kopsun madem
"Ne sapığı hanımefendi, aşı olduysanız eğer, aşı olmak suretiyle mıknatıs etkisi devreye girip, kotumun düğmeleri manyetik alana çekildi"
Sizinki ceker bence ya iki ayri asi zit kutuplar bir birini cekermis.Ben sinovac eşim biontech oldu, zaten az didişiyorduk, şimdi inceldiği yerden kopsun madem
Daha Rus aşısı gelecek sen onu bekle asıl
Ben de yarı aktif oldu. Şu an Almancayı konuşma ve yazma seviyem eh işteAşı daha o kadar aktif olmadi anlayamadim o yuzden ne dedigini
Zaten oyle gidiyoruz onun icin asiya ne hacet var kiAy bu kesin olurdu
Otobüste herkes g.t g.te giderdi falan ahahah
Önce duj aonra tujDaha Rus aşısı gelecek sen onu bekle asıl
Adamlar ne Çin’e ne Alman’a ne madeni paraya yapışır o zaman. Vah Rus aşısına denk gelenlereDaha Rus aşısı gelecek sen onu bekle asıl
Kocası otobüste kadının birine yapışmış . Adam -kusura bakma bacım aşı oldum da ondan şey oldumAynı cinsler birbirini itecek. Farkı kutuplar çekecek. Kocalara sahip çıkmak lazım
Vakstina pribyla ( aşının resmini gördüm ancak bu kadar etkileyebildiBak onun çipi nasıl bozulur bilmiyorum
Rusçam yok
Aklı ben verdim. Komisyon isterimTanesi 5 liraya çip bozulur
Müracaat: ben
Benim seviye ancak davay davayÖnce duj aonra tujkomsum rus alman aşısı oldu tüh rusluğuna rusluk katacaktı şimdi melez oldu
Evlerden ırakKocası otobüste kadının birine yapışmış . Adam -kusura bakma bacım aşı oldum da ondan şey oldum
Yok aşının bizim varyansa etkisi kanıtlanmadı, henüz bizi birbirimize çekecek bir aşı teknolojisi yok. Ama Rus aşısı olsaydım belkimSizinki ceker bence ya iki ayri asi zit kutuplar bir birini cekermis.
Bari azıcık boyumuz falan uzasa milletçeAdamlar ne Çin’e ne Alman’a ne madeni paraya yapışır o zaman. Vah Rus aşısına denk gelenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?