- 23 Ağustos 2020
- 6.757
- 12.728
- 198
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Eğlenmiyor musunuz gayet eğlenceli benceCovid Turkiyenin espiri anlayışına yaramış anlaşılan herkes espirileri raks ettiriyor masallah
Davay davay paka pakaBenim seviye ancak davay davay
Ben uçunu birden yaptirsam yinede yokYok aşının bizim varyansa etkisi kanıtlanmadı, henüz bizi birbirimize çekecek bir aşı teknolojisi yok. Ama Rus aşısı olsaydım belkim
Küçücük boyları var; türlü türlü huyları var.Yuva yıkan Çinliler
Bi kismina evet ama cehaletle suclandigim kismina hayirEğlenmiyor musunuz gayet eğlenceli bence
Dur daha enistemin yemgesinin kaynanasinin kayinbabasina da yapismis diyenler gelecekEğlenmiyor musunuz gayet eğlenceli bence
Açılın doktor geldigel de başka ülkede yaşa işte... canım ülkemin canım insanları,bir kere de şaşırtsalar keşke...
Alışacağız mecburDavay davay paka pakahala konusmalarına alismadım sanki kavga ediyorlar telefonda konuşurken
Bende yapıyorum resmen para vucumdan geri atıyor kuru bi cildim var tenim nemsiz kuzenimde esini attı direk dedim bi duş alsın öyle dene bakalımBi kismina evet ama cehaletle suclandigim kismina hayir
Totosu yere yakın olandan korkacaksın agaKüçücük boyları var; türlü türlü huyları var.
Bir o kadarda yerin altında var çünkümTotosu yere yakın olandan korkacaksın aga
Not: Çinliler için söyledim
O yüzden türk aşısı olacağımAllahtan arap aşısı yok, simdi herkes be beyli balabilada bambuleyli cap cup diye diye dolanirdi ortalikta
Aaa benTotosu yere yakın olandan korkacaksın aga
Ucaga mi yapiscaz nasi oluyo anlamadim benUçağa, AVM ye de giremeyiz
Atalar haklıTotosu yere yakın olandan korkacaksın aga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?