Teşekkürler cevabınız için.yani dediğinizde haklısınız,aslında aşı için son 2-3 ay içinde covid geçirmiş olanlara yapılmayacak,daha sonra yapılacak denilmişti ancak şu an geçirenlere de yapıyorlar.
en azından bir zararının olduğunu düşünmüyorum :)
Ben ciddi alerjik reaksiyonlar gosterebiliyorum o yuzden kararsizim
Ilac alerjileride basima geldi
Hatta birinde 3 4 saat hastahaneden ayrilamadim
En azindan aile hekimi degil hastahaneyi tercih etmeliyim gibi geliyor
Ilk posta geldi ama acaba bu surec nasil ilerleyecek tedarikte sorun olacakmi
Anladım, zaten bize sıra gelene kadar daha da netleşir her şey.Evet hastalığı geçiren arkadaşlarımız da oldu çünkü antikor oluşsn istiyor herkes bazen hastalık geçirmiş olmamıza ragmen yeterli antikor gelişmiyor
+1Kız kardeşim doktor, perşembe günü aşı yaptırdı. Şu zamana hiç bir yan etki gelişmedi.
Eğer aşılanmazsak bu illetten nasıl kurtulacağımız konusunda bir çözümü var mı aşı karşıtlarının merak ediyorum doğrusu?
Daha 15 gün öncesine kadar servisler ve yoğunbakımlar tamamen dolu, hastanede yatması gerekenlere yer bulunamıyordu.
Okulların kapanması ve haftasonu kısıtlamaları ile vaka sayıları ve ağır hasta sayıları kısmen azalmışken aşılanıp şu hastalıktan kurtulmamız gerekli.
zaten allerji için 15 dakika tutuyorlar. Siz daha fazla kalırsınız ve hemen müdahale edebiliyorlar merak etmeyin :)
Ve bunu bakan 1100 kere falan dediYurtdisindaki vefatlar canli rna asisi, buyuk cogunlugu biontech pfizer firmasinin asisi. Bizdeki asi olu cin asisi, en eski asi yontemi yani. Ben alerjik bunye oldugum icin korkuyorum, onun disinda yaptirilmali bence
En basit ilaç olan parol de bile allerji gelişebilir, hangi ilaç ya da aşı allerjiye neden olur bunu önceden kestirmek mümkün değil.Ben ciddi alerjik reaksiyonlar gosterebiliyorum o yuzden kararsizim
Ilac alerjileride basima geldi
Hatta birinde 3 4 saat hastahaneden ayrilamadim
En azindan aile hekimi degil hastahaneyi tercih etmeliyim gibi geliyor
Ilk posta geldi ama acaba bu surec nasil ilerleyecek tedarikte sorun olacakmi
Neden aşıya karşısınız merak ettim?Ben bu konuda çok kesinim.
Aşı istemiyorum
Ama zorla yapilacak ...belli bu
Fikrimin sebebini beyan etmek istemiyorum .Neden aşıya karşısınız merak ettim?
En basit ilaç olan parol de bile allerji gelişebilir, hangi ilaç ya da aşı allerjiye neden olur bunu önceden kestirmek mümkün değil.
Bu nedenle aşınızı olduktan sonra en az 30 dk hastanede beklemeniz gerekli.
Zaten aşılama hastanelerde yapılacak herhangi bir allerji durumunda müdahale için.
Zaten bize sıra gelene kadaar...Ben bu konuda çok kesinim.
Aşı istemiyorum
Gelir gelir merak etme okyanus misali bayağı aşı sağlanıyorZaten bize sıra gelene kadaar...
Cumhur başkanı aşı olurken zorunlu olmayacak gönüllülük esasına göre yapılacak dedi.Ben bu konuda çok kesinim.
Aşı istemiyorum
Hahahah diyorum sadeceCumhur başkanı aşı olurken zorunlu olmayacak gönüllülük esasına göre yapılacak dedi.
Gel gör ki,
Aşı olmayanlara getirilecek kısıtlamalar yüzünden zaten herkes kendi rızasıyla olmak zorunda kalacak sanırım.
Sinirim bozuldu çünküCumhur başkanı aşı olurken zorunlu olmayacak gönüllülük esasına göre yapılacak dedi.
Gel gör ki,
Aşı olmayanlara getirilecek kısıtlamalar yüzünden zaten herkes kendi rızasıyla olmak zorunda kalacak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?