Covid 19 aşısı yaptırmalı mı ?

Arkadaşlar ben şöyle düşünüyorum aşı olayını. Yanlışım varsa düzeltin tabi. Bir Cumhurbaşkanı bile vurduruyorsa bu aşıyı demekki korkulacak birsey yok. Bu illaki RTE başkan olduğu için degil. Yani önüne gelen yemeği bile 40 kişi deniyorsa ve ondan sonra o yiyorsa, aşınin içeriğinede baktirip vurdurmustur. Herkesin canı kendine degerlidir. Kimse canını riske atmak istemez ki bu kadar sorumluluğu varken. Yani aşı sırayla vurulmali

Ben de aşımı cuma günü oldum. İlk olduğunda aşı vurulan yerde çok hafif ağrı dışında hiçbir yan etki olmadı.

Bu aşı ölü virüs partikülleriyle bağışıklığı uyaran birkaç molekül sadece. Beklenen bir yan etkisi yok (tabi yapıldığı gün çocuklukta olunan aşılar gibi hafif ateş, kırgınlığı saymıyorum). Grip aşısı gibi, onunla aynı teknoloji.

Bence güvenle yaptırsın. Ağır hastalıktan %100, orta hastalıktan %80 e yakın koruyor.

Ben ciddi alerjik reaksiyonlar gosterebiliyorum o yuzden kararsizim
Ilac alerjileride basima geldi
Hatta birinde 3 4 saat hastahaneden ayrilamadim
En azindan aile hekimi degil hastahaneyi tercih etmeliyim gibi geliyor
Ilk posta geldi ama acaba bu surec nasil ilerleyecek tedarikte sorun olacakmi

Teşekkürler cevabınız için.

zaten allerji için 15 dakika tutuyorlar. Siz daha fazla kalırsınız ve hemen müdahale edebiliyorlar merak etmeyin :)

+1
Toplumsal sorumluluk bence aşı olmak. Şahsen komplo teorilerini okumaktan da insanların kendini bu kadar önemli sanmasından da yıldım artık. Çinli aşı firmasının da işi gücü yok Türkiye'deki 30 milyon (kaç kişi aşılanacaksa artık) insanı kısır yapacak.

zaten allerji için 15 dakika tutuyorlar. Siz daha fazla kalırsınız ve hemen müdahale edebiliyorlar merak etmeyin :)

Her hastahane ayni durumda degil
Calistigim yerde kotu bir ani yasadim ve onlarin tavri yuzunden aylarca sebep aradim
Yinede nisana kdr beklesem keske bari tecrube kazansalar modundayim
Cunku numunelik bir hastayim

Yurtdisindaki vefatlar canli rna asisi, buyuk cogunlugu biontech pfizer firmasinin asisi. Bizdeki asi olu cin asisi, en eski asi yontemi yani. Ben alerjik bunye oldugum icin korkuyorum, onun disinda yaptirilmali bence
Ve bunu bakan 1100 kere falan dedi

En basit ilaç olan parol de bile allerji gelişebilir, hangi ilaç ya da aşı allerjiye neden olur bunu önceden kestirmek mümkün değil.
Bu nedenle aşınızı olduktan sonra en az 30 dk hastanede beklemeniz gerekli.
Zaten aşılama hastanelerde yapılacak herhangi bir allerji durumunda müdahale için.

Evet ben birebir defalarca yasadim aliskinim cok numune basa bela bir hastayim

Ben bu konuda çok kesinim.
Aşı istemiyorum
Ama zorla yapilacak ...belli bu
Cumhur başkanı aşı olurken zorunlu olmayacak gönüllülük esasına göre yapılacak dedi.
Gel gör ki,
Aşı olmayanlara getirilecek kısıtlamalar yüzünden zaten herkes kendi rızasıyla olmak zorunda kalacak sanırım.

Hahahah diyorum sadece

Sinirim bozuldu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…