Covid 19 aşısı yaptırmalı mı ?

Şuan aşıya ulaşmak resmen piyango şansı.
Babam 70 yaşında, sayamayacağım kadar hastalığı var.
Beyninde pıhtısı duruyor, bir sürü stent takılı falan ama öncelikli grupta değil.
Bekliyoruz bakalım, sıra ona gelecek mi diye her gün meraktayız.
Bulmuşsunuz, bunamayın...

Abd 55 ölüm norveç 29 aşıya bağlı ölüm bildirdi . Bu duruma sanki şimdilik biraz daha temkinlimi olmak lazım .

Ben hamileyim ama bana da çıktı. Hamileler yaptırmalı kı peki?

Ben hamileyim ama bana da çıktı. Hamileler yaptırmalı kı peki?
:)
sevgiler

bence bir firsat. hem de saglik bolumu okuyormus. onumuzdeki hafta bu firsat elinden kacacak. tanidigm doktorlar emsireler hep yaptirdi. ve yaptiranlarda da yan etki yok. keske bize de oyle bir firsat verilse. aylardir stres topu gibi geziyoruz

Reactions: Z P
Abd 55 ölüm norveç 29 aşıya bağlı ölüm bildirdi . Bu duruma sanki şimdilik biraz daha temkinlimi olmak lazım .
Pfizer ve moderna aşısı yani ölü aşı değil onların yaptırdığı.
Ayrıca aşıya bağlı olduğundan nasıl emin olunmuş ki?

Pfizer ve moderna aşısı yani ölü aşı değil onların yaptırdığı.
Ayrıca aşıya bağlı olduğundan nasıl emin olunmuş ki?
Bende bilmiyorum ama aşı sonrası galiba takipte kaldıkları hastalarda saplanmış durum . Bende bi bloggerden okudum haber olarak paylaşmıtı .

Aşıya karşı değilim sıram gelince olurum

Lakin bu ülkede zamanında çayda bir şey yok deyip tv de bakan radyasyon içerir çay içti hatta yılllar sonra kanserden vefat etti

Ben sizi anladım kendini riske atmaz diyorsunuz da bazen bilmeden bazen bilerek böyle hatalar yaşanabiliyor

Son düzenleme:
Katiyyen yaptırmam. Çok kısa bir zaman içinde bu aşı bulundu, deneme zamanı aşırı derece kısa oldu. Ben istemem bu aşıyı. 5 ve 6 sene sonra belki düşünürüm. Ama sağlıklı yaşamak, D vitamini yüksek dozla almasını ben tercih ederim.

Yüksek doz d vitamini de toksik etki yapabiliyor, değerinize bağlı olarak doktor kontrolünde almalısınız.

Yüksek doz d vitamini de toksik etki yapabiliyor, değerinize bağlı olarak doktor kontrolünde almalısınız.
Bende hashimoto var, ve benim gittiğim Endokrinologe çok önemli olan, D vitamini ve o da 100 de alması lazım dedi. Uzun yıllardır benim D vitamini 90 la 100 arası ve kendimi çok iyi ve enerjili hissediyorum. Tabi K2, magnesium ve A vitamini, D vitaminin Co faktörü olarak aynı zamanda kullanılması lazım. Başta L thyroxin 125 kullanıyordum, D vitamini yükselince, tiroid başladı kendisi de hormo prodüksiyona ve şimdi sade 125mg yerine 25 mg alıyorum L thyroxin. Ve hic hasta olmuyorum, herpes olmuyor, vücudumun Temperaturu baştan 34 derecenin civarındaydı, simdi 36.5 le 36.8 arasında hep.

Hanımlar,
siyasi yorum yasak, siyasi yorum yazmak isteyenler Siyaset Meydanı bölümündeki ilgili haber başlıklarında yorum yazabilir ya da kaynak linki belirterek haber içerikli konu açarak aşı meselesinin siyasi boyutunu orada paylaşabilir.

Teşekkür ederim

Asi siraniz gelince sisteme tc nizi girincw,e nabizda kayitli alerjilerinz varsa sizi hastaneye yonlendirecekler eger sistemde kayitli degilse siz belirtin alerjiniz oldugunu sizi yine hastaneye yonlendirirler
Hayir sadece hastanelerde yapilmayacak saglik ocaklarinda da yapilacak ama alerjisi olanlar hastanelerde yapilacak
Bende bilmiyorum ama aşı sonrası galiba takipte kaldıkları hastalarda saplanmış durum . Bende bi bloggerden okudum haber olarak paylaşmıtı .
Tam emin oldugumz seyleri bu platformda paylassak daha dogru olur,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…