- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.862
- 598
- 33
- Konu Sahibi Kitapgurusu
Belki de.. Sonucum neden 0.00 degil de 0.08 diye sordugumda doktor da cok net bir sey soyleyemedi. Artik allah bilir koronamiydi degil miydi :)
Test sonucumu ekledim.
Ilk zamanlar cok panik yapmistik. Çin'de, Iran'da dusup ölen insanlari goruyorduk. Disariya cikmasinlar diye kapilarina kaynak yapilan insanlar, Italya'da her gun yuzlerce vefat vs... Panik yapmamak mumkun degildi.. Virus çok yeniydi, soru isaretleri cok fazlaydi.. Artik en azindan nasil bulastigina emin olduk..
Sizin de yazdiginiz gibi minimum temas ve maksimum hijyen. Elimizdeki en guclu iki silah suan icin sadece bunlar.. Ne bir aşı, ne de bir ilac yok suan icin. Herkes bu kurallara uysa virus yavas yavas etkisini yitirecek ama malesef herkes ayni hassasiyeti gostermiyor..
Evet 1e epey yakın aslında ilginç. Ben hekim değilim ama Covid ile ilgilenen hekimler var twitterda onlara mı bir sorsanız? Hiç maruz kalmayan birinde 0 olurdu diye mantık yürütüyorum ama dediğim gibi hekim değilim, yanılıyor olmam muhtemel. Sırf antikor değil hücresel bağışıklık kazanıldığını söyleyenler de var. Kanda antikor çıkmıyor ama hücre virüsle nasıl savaşacağını kaydediyor. İbrahim Haznedaroğlu hoca anlatmıştı.