- 23 Ocak 2016
- 34.452
- 50.396
- 598
- Konu Sahibi Limoniiiii
Dediklerine katılıyorumDoğa - insan çatışması tarih boyunca hep oldu. Bu konuda çok sevdiğim bir söz var, insanlık doğa ile olan çatışmasını kazanırsa savaşı kaybedeceğiz, diye.
Bu kısım belki biraz bilim kurgu gelebilir ancak ben tarih boyunca insanlığın yok olmanın eşiğine geldiğini ve medeniyeti sıfırdan yeniden kurduğuna inanıyorum. Mesela Büyük Tufan destanı, öyküsü neredeyse her inanışta var. Bunun bu duruma bir kanıt olduğuna ve artık tekrar bir nesil tükenmesine yaklaşan bir duruma gelerek medeniyetin tekrar kurulmasının zamanının yaklaştığına inanıyorum. Şu an karşı karşıya kaldığımız virüsün yaşlı ve kronik rahatsızlığı olan bireyleri daha çok etkiler şekilde olmasını da doğada en güçlünün en sağlamın hayatta kalmasına benzetiyorum. İnsanlık teknolojisiyle, buluşlarıyla kısacası aklıyla doğanın bu kuralına meydan okuyarak ortalama ömrünü uzatmıştı. Doğa ana, şartları eşitledi tekrar.
İleride bu günleri sağ atlatır da erkek arkadaşımla çocuk sahibi olursak bize “2020 nasıl bir yıldı?” derlerse vereceğimiz cevap hazır.
“O yıla kadar güvenilen, ciddiye alınan hiçbir devletin kurumu tarafından ufoların, Dünya dışı yaşam formlarının varlığı resmî bir açıklamayla doğrulanmamıştı. O yıl Pentagon bunu doğrulayan bir açıklama yaptı ancak gündem bile olmadı”![]()
Ben artık uyuyori bu kadar felsefe yeter sen de yat uyu sabah oldu