- 17 Aralık 2015
- 27.005
- 49.325
- 598
- Konu Sahibi Limoniiiii
simdiye kadar yakinlarinizi sadece korona dan kaybetmemissinizdir ama şuan herkes kelle koltukta oldugu icin koronadan ölumler haliyle hepimizde bir endise uyandiriyor.Ölüm verilerinin az olma sebebi acik acik yazmamalari. Bu konuda cok sinirliyim fazla da konusmak istemiorum ama kendi yakinlarimdan biliyorum yazmıyor coronadan öldükleri.
yani suara annem acaba korona olup olecekmi ben acaba korona olup olecekmiyim cocugum abim esim bu liste uzar gider
ama kimse yakinlarim bir trafik kazasinda olecekmi acaba diye bu kadar endiseye dusmuyor normal sartlarda.
bende cok endiseliyim kanser atlatmis br annem var kendim kronigim mesela hemde kronik hastaligimdan dolayi korona sebebiyle olen cok fazla ilk zamanlar aklimi oynatacak gibi oluyordum ama artik alistim.
yani nasil simdi arabaya biniyorum ayy ya ölursem trafik kazasi gecirip diye endise etmiyorsam koronadaki endise durumumuda baya azalttim.
ani ve beklenmedik sekilde ölümler insani her zaman daha cok sarsar ama uzerine bu kadar dusunup stres yapip bagisiklik sisteminizi çokertmeyin.
korona bittikten sonra 3 gun aglamayi dusunuyorum ama simdi degil

kendinize psikolojinize bagisikkiginiza cok dikkat edin
vefat eden yakininiza allah gani gani rahmet eglesin