- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi Kirlangiic_cigligii
valla ben aynısını yaptım benim bileziklerimle olan arabayı bi ara bosanma muhabbeti vardı dedim y sat ya cektiririm arabayı ara belediyeyi de arabamı caldılar arasınlar esinie gözü korksun kavgaysa kavga ailesinin yanına gidip beni 1 ay bırakıcak koca zaten lazım degil amaEşimle ikimiz de öğretmeniz. Uzaktan eğitim uzatıldığı için 1 ay evde kalmamız gerekiyor. Bu durumdan öğretmenler çok memnun sanan varsa yanlış düşünüyor. Eşim bana ailemin yanına gidicem ben bekarken öyle alıştım tatillerde gitmeye dedi. Sen de uçağa bin annenin yanına git dedi. Arabayla gitmeye maddi durumumuz elverişli değil. Buradan git gel 2 kere 4 bine yakın para yapiyor.
Eşim benim sağlığımı düşünmüyor. Orada da evde oturacak burada da ve bunun bir tatil değil mecburiyet olduğunu görmüyor. Evli olduğunu artık eşiyle kalması gerektiğini görmüyor.
Araba borcu ödüyorum ben o borcu ödemek istemiyorum çocuğumuz olmasını erteledik bu araba yüzünden. Arabayı sat diyorum ben o arabayla memlekete gidicem diyor. Tek derdi ailesi. Gidicem dedi ve evden çıktığı an arabam çalındı diye şikayet edeceğim beni terk eden adamla da evli kalmayacağım. Beni gitmeye zorladı ve hırpaladı ayrıca.
gerkceten ögretmen olup ta böyle pasifsen esin sana daha cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cektiriri senin kredinimi ödücem lan diye ellie kere delirmistirm valla kusura bakma cok safsın