- Konu Sahibi Kirlangiic_cigligii
Mümkünse şu yeni yetmeler,ergenler bir zahmet evlenmesinler. Olgunlaşana kadar da analarının dizinin dibinde otursunlar. Yazık günah kadınlara!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim çevremde herkes çalışmaya devam ediyor, fabrikada çalışanlar da memur olanlar da,eşim her gün gidiyor. Ama öğretmen olup da çalışan yok bu netÖğretmenlik mesleği ile ne alakası var yaşadığınız sorunun.
Fakribalar kapalı hanımefendi insanlar evlerinde.
O zaman fabrikada işci kocası bı hanımda konu açarken yazsın iş i eşleri çok memnun sanan varsa varsa yanılıyor diye.
Sorun eşiniz adam değil adamliktan 1 Gr bile nasibini almamış.
Böyle bi sorumsuzluk, erkek müsvetteliği, aşağılık bı durum olur mu???
Esini evde bırak git ailenin yanına.
Siz bu adamdan en kısa sürede bebeğiniz olmadan ayrılın.
Bu tarz erkekler kadınlara maddi olarak sırtını dayamak için evleniyor.
Herkesin çalışmaya devam etmesinin sebebi öğretmenler değil ama ben çalışıyorum başkasıda çalışsın diye düşünürsek daha fazla yayılırBenim çevremde herkes çalışmaya devam ediyor, fabrikada çalışanlar da memur olanlar da,eşim her gün gidiyor. Ama öğretmen olup da çalışan yok bu net
Her şeyden anlıyormuşum derken?İnanın o kadar soğudum ki ondan eskiden o olmadan yaşayamam diyordum şimdi o olmasa daha güzel yaşarım diyorum. Keşke köyünden bir kız bulsaymış nerden beni bulmuş her şeyden anlıyormuşum salak birini bulsaymış keşke
Bu nasıl cevap asalete bak tekrar tekrar okuyorum ahahhahahahaZavallı virüse ne suç atiyorsunuz? Tek suçlu kordon bağı kesilmeden evlenen kocanız.
Ayrıca araba alıp çocuk yapmamanız yerinde bir karar olmus
Eşim bana ailemin yanına gidicem ben bekarken öyle alıştım tatillerde gitmeye dedi.
Söylediğinizle benim yazdığımın ne alakası var anlayamadım. Birileri kendi çalışmıyor diye herkes evinde sanmasın. Okullar tatil diye öğretmenler çalışmıyor bu net ama onun dışında birçok kişi işe gidip geliyor mecburiyetten. Ben çalışıyorum herkes çalışsın gibi bir mantığa nasıl bağladınız keşke iş işten geçmeden bir önlem alınsa da kimse çalışmasa, iyice yayılınca gitmeyin diyecekler bu kez de bir anlamı kalmayacak.Herkesin çalışmaya devam etmesinin sebebi öğretmenler değil ama ben çalışıyorum başkasıda çalışsın diye düşünürsek daha fazla yayılır
Yani uyanıkmışım keşke salak biriyle evlenseymisHer şeyden anlıyormuşum derken?
Ben öğretmen değilim ama ailemdeki öğretmenlerden gördüğüm kadarıyla gayet çalışıyorlar.Whatsapp gruplarında soru çözümleri,eba uygulamalarıyla uzaktan eğitimleri var.Ayrıca Tatil değil virüs nedeniyle ara desek daha doğru olur.Ben çalışıyorum herkes çalışsın lafınıda sizin için söylemedim. işe gitmeyen meslek grupları için böyle bir mantık oluşabilir ama yanlış anlamında söyledim bu lafa alındıysanız kusura bakmayınSöylediğinizle benim yazdığımın ne alakası var anlayamadım. Birileri kendi çalışmıyor diye herkes evinde sanmasın. Okullar tatil diye öğretmenler çalışmıyor bu net ama onun dışında birçok kişi işe gidip geliyor mecburiyetten. Ben çalışıyorum herkes çalışsın gibi bir mantığa nasıl bağladınız keşke iş işten geçmeden bir önlem alınsa da kimse çalışmasa, iyice yayılınca gitmeyin diyecekler bu kez de bir anlamı kalmayacak.