Covid-19 Nedeniyle Ayrılıyoruz

Mümkünse şu yeni yetmeler,ergenler bir zahmet evlenmesinler. Olgunlaşana kadar da analarının dizinin dibinde otursunlar. Yazık günah kadınlara!

Eee siz ailesi değilsiniz demek ki, bu yaptığından böyle bir anlam çıkıyor. Bir de çocuk istiyorsunuz, arabayı bu sebeple sattırmaya çalışıyorsunuz, yani çocuk için bir çaba içerisindesiniz. Sizin de aklınız başınızda değil. Bir de hırpaladı dediğiniz şiddet uygulamasının kibarlaştırılmış hali oluyor sanırım. Ya lütfen bir silkelenin de kendinize gelin. Böyle bir adamla evlilik hata, çocuk yapıp ne yapacaksınız? Yazık değil mi günahsız bir cana bu babayı reva görmek? Kendinizi de günün birinde boşansanız bile kopmayacak bir bağ olan çocukla, bu adama kilitlemek? Kurtarın kendinizi, defolsun gitsin hangi cehenneme gidiyorsa, orada da kalsın. Çok mu lazım size böyle biriyle evlilik?

Esiniz umarim virusu tasiyip anne babasina bulastirmaz..Bu nasil cahilliktir ya inanamiyorum..

Öğretmenlik mesleği ile ne alakası var yaşadığınız sorunun.
Fakribalar kapalı hanımefendi insanlar evlerinde.
O zaman fabrikada işci kocası bı hanımda konu açarken yazsın iş i eşleri çok memnun sanan varsa varsa yanılıyor diye.

Sorun eşiniz adam değil adamliktan 1 Gr bile nasibini almamış.
Böyle bi sorumsuzluk, erkek müsvetteliği, aşağılık bı durum olur mu???
Esini evde bırak git ailenin yanına.

Siz bu adamdan en kısa sürede bebeğiniz olmadan ayrılın.
Bu tarz erkekler kadınlara maddi olarak sırtını dayamak için evleniyor.
Benim çevremde herkes çalışmaya devam ediyor, fabrikada çalışanlar da memur olanlar da,eşim her gün gidiyor. Ama öğretmen olup da çalışan yok bu net

Benim çevremde herkes çalışmaya devam ediyor, fabrikada çalışanlar da memur olanlar da,eşim her gün gidiyor. Ama öğretmen olup da çalışan yok bu net
Herkesin çalışmaya devam etmesinin sebebi öğretmenler değil ama ben çalışıyorum başkasıda çalışsın diye düşünürsek daha fazla yayılır

Eşim bana ailemin yanına gidicem ben bekarken öyle alıştım tatillerde gitmeye dedi.

Virüs olmasaydı mükemmel bir koca mıydı eşiniz? Adam daha göbek bağını kesememiş.
Üstüne sizi hırpalamış. Siz de çocuk yapmak istiyorsunuz böyle bir adamdan.
Virüsten önce çok mantıklı ve düzgün bir ortamda yaşadığınızı mı sanıyordunuz acaba?

Herkesin çalışmaya devam etmesinin sebebi öğretmenler değil ama ben çalışıyorum başkasıda çalışsın diye düşünürsek daha fazla yayılır
Söylediğinizle benim yazdığımın ne alakası var anlayamadım. Birileri kendi çalışmıyor diye herkes evinde sanmasın. Okullar tatil diye öğretmenler çalışmıyor bu net ama onun dışında birçok kişi işe gidip geliyor mecburiyetten. Ben çalışıyorum herkes çalışsın gibi bir mantığa nasıl bağladınız keşke iş işten geçmeden bir önlem alınsa da kimse çalışmasa, iyice yayılınca gitmeyin diyecekler bu kez de bir anlamı kalmayacak.

orası öğrenci evi mi tatil olunca herkes evine gidiyor:işsiz: ne saçma. ayrıca eski konularınıza baktım siz 11 bin lira kazanıp geçinemediğinizi iddia eden çiftsiniz. Bence borç dert adam evlilikten soğumuş. Gitmek istiyorsa da arabayı vermeyin, nasıl giderse gitsin.şu an davalara bakılmıyor, herşey normale dönünce boşanma davası açarsınız

Biz de ogretmeniz ve 6 aylik bebeklerimize bakiyoruz.Arada cildiracak gibi oluyoruz ama cocuk olmasaydi belki bende atlar giderdim ailemin yanina .🤷‍♀️

Daha şimdiden başlamış kendini düşünmeye pes evinizde oturun diye millet neden bir yerini yırtıyor acaba 🤔🤔

Söylediğinizle benim yazdığımın ne alakası var anlayamadım. Birileri kendi çalışmıyor diye herkes evinde sanmasın. Okullar tatil diye öğretmenler çalışmıyor bu net ama onun dışında birçok kişi işe gidip geliyor mecburiyetten. Ben çalışıyorum herkes çalışsın gibi bir mantığa nasıl bağladınız keşke iş işten geçmeden bir önlem alınsa da kimse çalışmasa, iyice yayılınca gitmeyin diyecekler bu kez de bir anlamı kalmayacak.
Ben öğretmen değilim ama ailemdeki öğretmenlerden gördüğüm kadarıyla gayet çalışıyorlar.Whatsapp gruplarında soru çözümleri,eba uygulamalarıyla uzaktan eğitimleri var.Ayrıca Tatil değil virüs nedeniyle ara desek daha doğru olur.Ben çalışıyorum herkes çalışsın lafınıda sizin için söylemedim. işe gitmeyen meslek grupları için böyle bir mantık oluşabilir ama yanlış anlamında söyledim bu lafa alındıysanız kusura bakmayın

Back
X