- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
-
Arkadaşınız evde ve ayakta geçirdi yani ne güzelBen geçirmedim çok şükür arkadaşım gecirdi 1 buçuk yaşnda kızı var o da pozitifti ama o sadece 1. Gün biraz ateşlenmiş ateş düşürüçü vermişler geçmiş sonra hç hasta değilmiş gibi takılmış.. Çocuklarda belirti vermiyor bu hastalık onlar sadece taşıyıcı oluyor çocuk için korkmayın..
Şu an pozitifiZ eşim ve ben evde atlatmaya çalışıyoruz bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor.
Yalnz o ilaç ilk gün 8 tane..Şu an pozitifiZ eşim ve ben evde atlatmaya çalışıyoruz bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor.
İlaç kullanıyormusunuz peki günde 8 er tane olandan
Evet genel olarak tanıdıklarım ve covit olanlar evde geçirdi..Arkadaşınız evde ve ayakta geçirdi yani ne güzel
Yok canım kullanmıyoruzŞu an pozitifiZ eşim ve ben evde atlatmaya çalışıyoruz bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor.
İlaç kullanıyormusunuz peki günde 8 er tane olandan
Yok canım kullanmıyoruz
Ağrımız olunca parol alıyoruz o kadar
Evet canım ama şiddeti bağışıklık sistemi bünyeye göre herkeste farklı oluyor benim baş ağrılarım dayanılmaz değil mesela .Baş ağrısı kas ağrısı vs oluyormuş demi
Evde atlatanlar nasıl atlatıyor o da önemli.Çevremde çok fazla covid pozitif haberi var.
Vefat edenler de oldu ama yasliydilar.
Diğerleri hep evde atlattı.
Çevremde evde ağır atlatan var ama hafif atlatan da vardı. Zaten sürekli mutasyona uğradı filan diyorlardı. Dediğiniz gibi olmuş olabilirEvde atlatanlar nasıl atlatıyor o da önemli.
Biz evde hepimiz pozitifiz ve çok ağır geçiriyoruz. Geceleri 39 üstü ateş çok zorluyor. Ağrılar korkunç.
Bence artık öldürücü etkisi azalmış olabilir ama yayılım hızı fazla ve süründürüyor.
Belirti yoksa inşallah negatifsinizdirMuhtemeln pozitim yarın sonucum çıkacak temas üzerinden 8 gün geçti daha belirtm yok çocuğum var psikolojim berbat ama güçlü olmalıyım ki çökmeyeyim
jnci peki öksürük falan halsizlik için ne yapıyorsunuz?Yok canım kullanmıyoruz
Ağrımız olunca parol alıyoruz o kadar
Rabbim kokaylaştırsınEvde atlatanlar nasıl atlatıyor o da önemli.
Biz evde hepimiz pozitifiz ve çok ağır geçiriyoruz. Geceleri 39 üstü ateş çok zorluyor. Ağrılar korkunç.
Bence artık öldürücü etkisi azalmış olabilir ama yayılım hızı fazla ve süründürüyor.
Pozitifim şimdi öğrendim elim ayağım titriyorBelirti yoksa inşallah negatifsinizdir
Pozitifim şimdi öğrendim elim ayağım titriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?