- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
-
Çok teşekkür ederim Allah size de tez zamanda şifa versin 17 aylık bebeğim var en çok ondan korkuyorumStres yaptığınız ölçüde vücudunuz güçsüz kalır bunu unutmayın şuan en önemli şey vücut direnci Allah'a sığın içini ferah tut yeter geçecek.
Geçecek, bebeklerde hiç sorun olmuyor, mutasyona uğradı virüste nasıl belirti vereceğini bilemiyoruz, allahım bu virüsü labaratuar ortamında yaptılarsa eğer yapanı kahrı perişan eylesin. Ölemesin ya , ölemesinÇok teşekkür ederim Allah size de tez zamanda şifa versin 17 aylık bebeğim var en çok ondan korkuyorum
Ben çok sıkıntı yapıyorum, günlerdir 24 saat ağlıyorum neredeyseStres yaptığınız ölçüde vücudunuz güçsüz kalır bunu unutmayın şuan en önemli şey vücut direnci Allah'a sığın içini ferah tut yeter geçecek.
Çok teşekkür ederim Allah size de tez zamanda şifa versin 17 aylık bebeğim var en çok ondan korkuyorum
Ben çok sıkıntı yapıyorum, günlerdir 24 saat ağlıyorum neredeyse
Elimde değil. Telkin etmeye çalışıyorum kendimi. Olmuyor. Oyalayacak şeyler bulmaya çalışıyorum, onları da zoraki yapamıyorum. Beynim konuşuyor çünkü. Covid oldun , astımında var öleceksin sürüne sürüne diye konuşuyor içimdeki ses. Ölmekten korkmuyorumda öncesindeki evreyi yaşamak istemiyorumYapmayın lütfen kendinize eziyet etmeyin bu şekilde.
Elimde değil. Telkin etmeye çalışıyorum kendimi. Olmuyor. Oyalayacak şeyler bulmaya çalışıyorum, onları da zoraki yapamıyorum. Beynim konuşuyor çünkü. Covid oldun , astımında var öleceksin sürüne sürüne diye konuşuyor içimdeki ses. Ölmekten korkmuyorumda öncesindeki evreyi yaşamak istemiyorum
ÜzülmeyinPozitifim şimdi öğrendim elim ayağım titriyor
Küçük bebeğinizi kucağa fln alıyorsunuz demi hep maskeyle miBenimde küçük bebeğim daha 13 aylık diğeri dört yaşında hiç korkma canım Rabbim şifa versin. Hep güzel düşün ciddi söylüyorum vücudun direncini en fazla düşüren şey stres yapıp kötü düşünmek. Tedbir bizden takdir Allah'tan. Tedbirini al gerisini düşünme.
Küçük bebeğinizi kucağa fln alıyorsunuz demi hep maskeyle mi
Zencefil çayı için mutlaka. İçine limon da sıkabilirsiniz, kabuk tarçın da atabilirsiniz. Çok iyi geliyor, boğazı temizleme özelliği var.Elimde değil. Telkin etmeye çalışıyorum kendimi. Olmuyor. Oyalayacak şeyler bulmaya çalışıyorum, onları da zoraki yapamıyorum. Beynim konuşuyor çünkü. Covid oldun , astımında var öleceksin sürüne sürüne diye konuşuyor içimdeki ses. Ölmekten korkmuyorumda öncesindeki evreyi yaşamak istemiyorum
Birde ailemden ayrıyım, yalnız ölücem diye diye ağlıyorumOnline terapi alsanız ben de yeni başladim eminim faydasını görürsünüz. Vesvese yapmayın çok üzüldüm adınıza.
Zencefil limon bal tane karabiber kabuk tarçın bal karışımı yaptım onu içeceğim. Ne olur dua edin, beni psikolojik olarak yıktı.Zencefil çayı için mutlaka. İçine limon da sıkabilirsiniz, kabuk tarçın da atabilirsiniz. Çok iyi geliyor, boğazı temizleme özelliği var.
Adaçayıyla gargara yapın.
Ve moralinizi yüksek tutun. İyileşeceksiniz inşallah
Psikolojik olarak iyi olmalısın ki vucut direncin düşmesin ben kaç gündür yıkıktım üzüntüden deprem bölgesindeyim sürekli deprem oluyor üzerine covid oldum ayakta durmalıyım kafamı dağıtmaya çalışıyorumZencefil limon bal tane karabiber kabuk tarçın bal karışımı yaptım onu içeceğim. Ne olur dua edin, beni psikolojik olarak yıktı.
Birde ailemden ayrıyım, yalnız ölücem diye diye ağlıyorumonline terapilerin faydası olduğunu düşünmüyorum ben ya, siz etkisini gördünüzmü
Allah hepimize şifa versin inşBende yeni basladim henüz şuan için bişey diyemem dua edeyim sizin için Rabbim kalbinizi ferahlatsin inşallah bir an önce düzeltirsiniz
Uduhindi tozujnci peki öksürük falan halsizlik için ne yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?