Esiniz var ama destek olmuyor en cok buna üzüldüm cok gecmis olsun
Ben de yalniz yasiyorum hasta olsam bakanim yok yillardir kendim idare ediyorum ama esinizin herseyi size yikmasi ne bileyim merhametsizlik yaa
Varlık içinde yokluk çekmek işte. Ama yaşadığımız her şey yasayacaklarimiza hazırlar bizi. Yakın zamanda arkadaşım kovid oldu oda yanliz yaşıyor oda sitem etti yalnızım hastayım diye onada aynısı söyledim. İnsan bazen kendine öyle bir yetiyor ki keşke kimse olmasa diyor.
O kadar doğru ki bu yazdığın bende inan aynısı düşündüm dedim hayatımdaki en zor zamanlardan biri bu. bu zamanda yanlizsam bu zamanda destek değilse ne zaman olacak ki. Pek de bir kiymetim yokmuş. Genel de biliyordum ama bu kadar beklemiyordum.
Siz yinede salmayin kendinizi, guclu olun. Zaten guclusunuz. Kadinlar her daim gucludurler, belki zamanla oda degerinizi anlar. Umarim oyle olur sizin icin temennim o. Bu arada gecmis olsun az onceki yorumumda yazmayi unutmusum
Varlık içinde yokluk çekmek işte. Ama yaşadığımız her şey yasayacaklarimiza hazırlar bizi. Yakın zamanda arkadaşım kovid oldu oda yanliz yaşıyor oda sitem etti yalnızım hastayım diye onada aynısı söyledim. İnsan bazen kendine öyle bir yetiyor ki keşke kimse olmasa diyor.
Covid olmadim cok şükür olsam agir gecirebilirim çünkü
Ama evden de cikmiyorum ciksam çift maske (ya da bir maske+siperlik) takiyorum. Ben hasta olmayi sevmiyorum hatta ayaga kalkabiliyorsam ise de giderim.derim
Çünkü insan hastayim.deyip yattikca daha da hasta oluyor :)
Siz yinede salmayin kendinizi, guclu olun. Zaten guclusunuz. Kadinlar her daim gucludurler, belki zamanla oda degerinizi anlar. Umarim oyle olur sizin icin temennim o. Bu arada gecmis olsun az onceki yorumumda yazmayi unutmusum
Ayy, eşine ben sinir oldum buradan... İyi günde kötü günde sözünü tek taraflı anlamış.çift kat maske taksın, hatta poşet geçirsin kafasına... İsteyene çözüm çok da işte, isteyene...
Sağol canım şuanda tam da dediğini yaptım odama geçtim kapımı kitledim çünkü ciddi baş ağrısı var kulaklarım patlayacak gibi. Çocuklarda yediler içtiler akşama kadar. Bakalım ne olcak
Geçmiş olsun arkadaşım. Eşin bencilliğin en somut örneği ama muhtemelen daha önce de hiç yardımcı olmamış sana her şeyi sen tek başına sırtlamışsın, adam alışmış.
Yemekleri dışarıdan söylemeye devam et, kendisinin virüsü daha güçlü madem aynı sofraya oturmayın, siz yedikten sonra çekilin odanıza yavrularınız ile birlikte. O da çift maske ile çıksın hazırlasın ve odasında yesin.
Şuan kulaklarımda bir çocuk şarkısı, analar çeker yükü, kimsenin bilesi yok.
Geçmiş olsun arkadaşım. Eşin bencilliğin en somut örneği ama muhtemelen daha önce de hiç yardımcı olmamış sana her şeyi sen tek başına sırtlamışsın, adam alışmış.
Yemekleri dışarıdan söylemeye devam et, kendisinin virüsü daha güçlü madem aynı sofraya oturmayın, siz yedikten sonra çekilin odanıza yavrularınız ile birlikte. O da çift maske ile çıksın hazırlasın ve odasında yesin.
Şuan kulaklarımda bir çocuk şarkısı, analar çeker yükü, kimsenin bilesi yok.