Covid bile burnumdan geldi

Aynen canım bugünler geçer inş ama bu yapılanı da asla unutmam. Buraya yazmak fikir almak öyle güzel bir şey ki bazen insan yaşadığı hayatı öyle kabullaniyorki goremiyir ona dayatılanı doğru sanıyor ama başka bir bakış açısı ona yön veriyor. Kıymetli yorumlarınız için hepinize çok teşekkürler.

Erkekler zaten grip olsalar bile sanki dünyanın en ölümcül hastalığına yakalanıyorlar gibi canları tatlı oluyor oduncukların.
Senin kocan da bu oduncuklardan Allah ıslah etsin onu.

Ne bileyim hep duydum işte etraftan günlerce tek başlarına odada karantina oluyorlar yemekleri bile kapılarına getiriliyor bi ilgi alaka ne bilim bende öyle olur sanmıştım.
Cok sesli güldüm öyle olmuyor mu ya bende senin gibi düşünüyordum ahaha

saka biryana bende esimdeki merhameti sorguladigim günler geciriyorum. Herkesin yükü kendine ağır ama halden anlamayan vicdansiz koca cok zor

sizde kapısını açtırın ve çocukları oraya salıp hadi babaya babaya diyin
kendinizi odaya kilitleyin
en az 2 saat uyuyacağım diyin
yeter ya ne bu ne olacaksa olsun diyesim var
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Ya ben mi genelliyorum bilmiyorum ama erkekler bir sebepten hasta olduklarında sanki dünyanın en ağır şeyini yaşıyor gibi olmuyorlar mı? Benim virüsüm daha kuvvetli ne demek yahu :)

Çok geçmiş olsun öncelikle.
Eşiniz çocukları tek başınıza yaptığınızı düşünüyor sanırım, başka bir açıklaması olamaz.

Sağol canım şuanda tam da dediğini yaptım odama geçtim kapımı kitledim çünkü ciddi baş ağrısı var kulaklarım patlayacak gibi. Çocuklarda yediler içtiler akşama kadar. Bakalım ne olcak

Biraz daha iyiyim tesekkurlr canim ama baş ağrım var kulaklarima vuruyor. Yarın karantina bitiyor hala pozitifmiyim acaba baş ağrısı ondan mı ki.

parol iç varsa elinin altında, pozitifsen bile bulaştırıcılığın yokmuş öyle diyorlar inş toparlarsın biran önce.

Esiniz var ama destek olmuyor en cok buna üzüldüm cok gecmis olsun
Ben de yalniz yasiyorum hasta olsam bakanim yok yillardir kendim idare ediyorum ama esinizin herseyi size yikmasi ne bileyim merhametsizlik yaa

Bebegim 2bucuk aylikken bizde covid olduk.
Esim 3gun kendinde degildi
Ben iyiydim cok sukur biseyim yoktu ama farz edelim bende kotu olsaydim nobetlese bakardim

Zaten hepiniz virusi kapmisiniz yani o agir atlatirmis cocuklara agir gecer diyemi dusunuyo anlamadimki. Bu illet bende hafifken bulastirdigim kisi agir atlatabilir bu tamamen bunye meselesi.
Siz haklisiniz, size yardim etmeli. Oyle odaya kapanmis bide sanki size virus bulasmadi. Ne sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…