Covid geçirmiş aileye ziyaret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kızlar soru basit anne babanız covid geçirip iyileşti ziyarete gider misiniz

Testleri negatife döndükten bir süre sonra gidilebilir.. sonuçta onlar geçirmiş ama siz de semptomsuz geçiriyor olabilirsiniz, ya da görüştünüz diğer insanlar . Bu illet çok sinsi ..
geçirip atlatmış olandan korkmak saçma..

Bana bulasır vs dıye degıl, zaten yeni atlatmıslar bunyelerı zayıf ya dısarıdan mikrop getirirsem diye korkardım ve evimde otururdum
Bende böyle düşünüyorum ve korkuyorum onlar için hem kayınailem hem kendi ailem geçirdi çocuklar çok özlediler ağlayıp duruyorlar kayınailemin karantina biteli 1 ay olsu nerdeyse bayram ertesi bitti karantinaları annemgilinde 7 günü kaldı bitmesine
Hayır gitmem,uzun süre beklerim
bende böyle düşünüyorum
Tekrar test yapılmıyor

Dedıgım gıbı mevzu karantıları falan degıl, daha once atlatmıslar ve suanda dırencsızler.
Dısarıdan mikrop getiririm dıye korkardım ben.
Ozlemek... Eger hayattalarsa ılerıkı zamanlarda zaten hep bir aradasınız ınsallah.
Ölürseler? Özlemenin karsılıgı yok ama.

Evet kızlar soru basit anne babanız covid geçirip iyileşti ziyarete gider misiniz
Umuyorum şaka yapıyorsunuzdur? Normal hastalık değil ki bu geçmiş olsuna gidesiniz. Haberlerde duyuyordum covit-19 hastasına geçmiş olsuna gittiler diye de abartıyorlar sanıyordum. Gerçekmiş.

Umuyorum şaka yapıyorsunuzdur? Normal hastalık değil ki bu geçmiş olsuna gidesiniz. Haberlerde duyuyordum covit-19 hastasına geçmiş olsuna gittiler diye de abartıyorlar sanıyordum. Gerçekmiş.
Hayır tabiki karantinadan çıktılar bir ay oluyo iyileştiler onlar gezmeye bile başladılar ben gitmiyorum ama hep böyle mi olacak nereye kadar ??? Çocuklar babane anane diye ağlıyor özellikle kızım çok özlediler acaba abartıyor muyum diye düşündüm

Sağlık durumları iyiyse 1 ay sonra giderdim herhalde

Karantina süresi bitince bir iki hafta daha mesafe koyar ve sonrasında giderim ne kadar uzak kalacağım ki???
Sağlık durumları iyiyse 1 ay sonra giderdim herhalde
Allah'ım kimseyi ikileme sokmasın iki ucu pisli değnek gibi canımın canı anneme gitmeye korkuyorum benim yüzümden birşey olur diye 7 gün sonra bitecek karantinası herhün ağlıyor çocukları özledim diye eşimin ailesi bir ay oldu karantinadan çıktılar onlarda aynı onlara gitmeyede korkuyorum hem çok geziyolar hâlâ hemde bizden bişey bulaşırsa diye

Bir ay yeterli süre sayılır mı bilmiyorum fakat 40gün sonra tekrar pozitif çıkan hastalar falan var. Biraz araştırırsanız şu japon gemisi vardı hani 3000 kadar yolcusuyla karantinada kalmıştı. Sonrasında yapılan araştırmalarda 60 gün sonra bile canlı aktif virüslere rastlanmıştı. Hadi kendileri atlattı diyelim evlerine dezenfeksiyon yaptırdılar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…