Covid geçirmiş aileye ziyaret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hatta burda ki konularda bile vardı, 1 ay geçti hala pozitifim diye

Onu da yaptıracak ama işte içim elvermiyor ne kadar güvenilir ama annemi babamı görmeden ne kadar durcam

Tamam önlem alacaksın, karantina durumu varsa görüşmeyeceksin bir süre ama sonrasında bu insanlar ucube değil ki uzak durasın çok sıkıntı yapıyorsanız sizde gitmeden test yaptırın, maske ile ve sarılıp öpüşmeden gerekirse açık hava da görüşün ama yani bu iş aylarca sürecek belki başka bir nedenden ölecekler ayrı kaldığınız günlere acırsınız o zaman geçen zaman geri gelmiyor çünkü...
Kv denize gidebilirsiniz annenizin zaten karantinasında bitmemiş en azından 2 hafta daha ayrı kalmanız hayrınıza..

Ne ziyaret sevici milletmişiz ya. Herkes otursun evinde zor olan ne yani ben anlamıyorum ki. Teknoloji diye bir şey var açın görüntülü konuşun yani.
Çok ziyaret seviciyim hiç sorma ananem vefat etti gitmedim dedem vefat etti gitmedim ama anneme ben görmeden bişey olursa aklımı kaybedebilirim

Çok ziyaret seviciyim hiç sorma ananem vefat etti gitmedim dedem vefat etti gitmedim ama anneme ben görmeden bişey olursa aklımı kaybedebilirim
Görüntülü konuşun. Mikrop kapabilirler riske atılacak bir durum değil bu. Ya da kapıdan maskeyle görüp gelebilirsiniz çok çözümsüz bir şey değil.

Herkesi farklı etkiliyor, doktorlar bile net birşey söyleyemiyorken ziyarete gitmek çok büyük risk
aynen, ben de anne babamı aylardır görmüyorum, yeter ki sağlık olsun, illaki biticek, ihtimallerle hareket edilmemeli. Biz görmek istemiyor muyuz sevdiklerimizi, biz gitmek istemiyor muyuz tatillere. Ben de isterim annemi babamı görmek ama bir şey olurda göremezsem diye risk almak daha büyük bir vicdan azabı getirir. En güvenli yer insanın evi. Zorunlu olmadıkça çıkılmamalı. Böyle böyle yayılıyor, onlar torunlara sarılıcak toruna geçicek, yada torun sarılıcak torundan onlara geçicek, ordan anne babaya, ordan markete vs vs.

Görüntülü konuşun. Mikrop kapabilirler riske atılacak bir durum değil bu. Ya da kapıdan maskeyle görüp gelebilirsiniz çok çözümsüz bir şey değil.
O yüzden çözüm arıyorum kafayı yemek üzereyim hem çok özledim hem çok korkuyorum karantinası bitse bile en az bir ay geçmesi lazım görüşebilmek için oda tedbir ile

Soktayim su anda ailem hastaligi gecirdi ikinci testleri negatif cikinca hemen gormeye gittim tabikide hicbirimizede bisey olmadi cunku zaten iyilesmislerdi ve testleri negatifti. Burdaki yazilari okudukca hayret ediyorum bukadarmi korkuyosunuz bu hastaliktan ya aile bu yabanci degil

aile oldukları için onlara bulaştırıp kötü olmalarından korkuyor insanlar yaşlı insanlar 2.yi kaldıramayabilir.

aile oldukları için onlara bulaştırıp kötü olmalarından korkuyor insanlar yaşlı insanlar 2.yi kaldıramayabilir.
İyide iyilesmisler zaten mesafeli bir sekilde gorusulebilir herkes hemen tekrar tekrar hastalanmiyor her zaman enn kotu senaryo düşünülüyor ben buna anlam veremiyorum

Etrafımızda geçirip hayata dönenler olacak oluyor da nerden bileceğiz ki sonuçta atlatmislar.2022 ye kadar bitmez diyorlar mecbur gorusecekler

İyide iyilesmisler zaten mesafeli bir sekilde gorusulebilir herkes hemen tekrar tekrar hastalanmiyor her zaman enn kotu senaryo düşünülüyor ben buna anlam veremiyorum
en kötü senaryo dediğiniz benim bizzat çevremde şahit olduklarım. Antikor testinde defalarca hastalandıkları çıkıyor. İyileştim atlattım bitti olmuyor işte öyle. Torunlarıyla nasıl mesafeli görüşücekler. Açık havada maskeyle görüşsünler dicem de çocukların duracağını sanmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…