- 21 Ağustos 2015
- 32.118
- 97.470
- 598
- 38
sİkayet edin,siz hastasınız kendi test yaptrmamıs nasıl cıkıp gidiyor evden?Merhaba hanımlar bir kaç gündür baş ağrısı halsizlik vardı üzerimde kemiklerim ağrıyordu eşime dedim ben kendimi iyi hissetmiyorum test yaptıralım hah birde onu çıkartma şimdi başıma ağzını hayır aç bi hayır konuşmuyorsun bi ton laf etti dün akşam yine kendimi kötü hissettim iyi bari gidelimde yaptır şu zıkkımı dedi gittik sen git yaptır ben hastaneye girmem bana da bulaşır dedi ne biçim bi insansın kendini düşünüyorsun dedim tartıştık neyse gittim verdim testi sabah mesaj geldi pozitifim
Ben pozitifim der demez açtı ağzını yumdu gözünü orda burda geziyormuşum sürtüyormuşum kapmışım virüsü oysaki market dışında hiç biryere gitmedim dikkat de ediyorum nerden nasıl kaptım inanın bende bilmiyorum.Akılsız fikirsiz bi virüsün eksikti başıma şimdi iyice hasta moduna sokar kendini İki üç gündür halsizim tabağını bile toplamadı masadan dün akşam bide gelmiş topla şu mutfağı bıktım senin dağınıklığından diyor hastayım zaten halim yok insan olan bunu yapmaz azıcık vicdanlı ol hiç mi merhamet yok sende dedim bilerek hasta numarası yapıyormuşum o iş yapsın diye Allahım çıldırıcam artık ya bi insan karısı için endişelenmez mi üzülmez mi adamda bi gram üzülme yok çekti kapıyı çıktı evden
Kendiside getirebilirdi ne kadar dikkat etsekte risk her zaman var hayat devam ediyor.Vermiyormuş demek ki sanki ben bilerek isteyerek pozitif olmuşum gibi insan zaten psikolojik olarak çöküyor bi güç bi destek bi sevgi sözcüğü beklerken bide hakaret yiyorum
Belki senden bulasmistir bana da sen belirti gostermiyorsundur de.. kendjni dusun is mis yapmaMerhaba hanımlar bir kaç gündür baş ağrısı halsizlik vardı üzerimde kemiklerim ağrıyordu eşime dedim ben kendimi iyi hissetmiyorum test yaptıralım hah birde onu çıkartma şimdi başıma ağzını hayır aç bi hayır konuşmuyorsun bi ton laf etti dün akşam yine kendimi kötü hissettim iyi bari gidelimde yaptır şu zıkkımı dedi gittik sen git yaptır ben hastaneye girmem bana da bulaşır dedi ne biçim bi insansın kendini düşünüyorsun dedim tartıştık neyse gittim verdim testi sabah mesaj geldi pozitifim
Ben pozitifim der demez açtı ağzını yumdu gözünü orda burda geziyormuşum sürtüyormuşum kapmışım virüsü oysaki market dışında hiç biryere gitmedim dikkat de ediyorum nerden nasıl kaptım inanın bende bilmiyorum.Akılsız fikirsiz bi virüsün eksikti başıma şimdi iyice hasta moduna sokar kendini İki üç gündür halsizim tabağını bile toplamadı masadan dün akşam bide gelmiş topla şu mutfağı bıktım senin dağınıklığından diyor hastayım zaten halim yok insan olan bunu yapmaz azıcık vicdanlı ol hiç mi merhamet yok sende dedim bilerek hasta numarası yapıyormuşum o iş yapsın diye Allahım çıldırıcam artık ya bi insan karısı için endişelenmez mi üzülmez mi adamda bi gram üzülme yok çekti kapıyı çıktı evden
Yesin cezayı umrumda değil 14 gün aynı evde karantinada ya ben ölürüm yada o heraldeTemaslı olduğu için onunda evde karantinada olması lazım. Ceza yiyip gelince aklı başına gelir merak etmeyin.
Bide bana diyor ki boş bi odamız var git şu odaya kendini karantinaya al çıkma burdan Orda nasıl yaşabilirim acaba aç suzuzSiz pozitif olunca eşinizin de karantinaya girmesi gerekmiyor mu? Nasıl dışarı çıkabiliyor? Belki taşıyıcı ve buluşmaya sebep oluyor!
Çıktı tatbiki onda hiç bir belirti yok belki taşıyıcısın sen bulaştırdın bana diyorum bende bilet yok senin suçun diyorGeri zekalı. Kapıyı vurup çıkmak ne demek ya. Bir de o da virüslü. İhbar edin. Karantina da artık o da.
Belki ondan geçti. Kendi bütün gün evde mi. Bir haftadır hiç çıkmadı mı işe, markete.
Asla elini sürmezmiş o sürdükçe ben hep onun iş yapmasını beklemiş yan gelip yatmışım kocaya hizmet etmeyeceksem niye evlenmişim o kadar tartıştım ki bu konuyu usandım yoruldumYargilamak kimsenin haddi degil, ancak kusura bakmayin.
Adamlara haddinden fazla yuzu veriyorsunuz, tamam deyip geciyorsunuz veya umursamiyorsunuz basta gosterdigi tepkileri.
Sonra da adam boyle yapinca hic mi karisini umursamaz oluyor, yahu bu adamin tepesine cikmasina musade eden sen degil misin?
O zaman oradan indirmesini de bileceksin!
Ayrica ne demek `topla surayi` yuh yani.
Benim esim o sekilde bana konussa benden cekecegi var derim.
Hayati paylasiyorsunuz, hayati sen onun icin kolaylastirmak icin yaninda degilsin, musterek bir hayatiniz var.
Ama ben bosa konusuyorum o ayri tabii ki.
kocaya hizmet etmeyeceksem niye evlenmişim
Çok doğru bir karar. Böyle merhametsiz insanlarla arkadaşlık bile edilmez. Çok geçmiş olsunBu konuyu takipteyimm .ayri bir konu acmayacagim
Cok agir bir ameliyat gecirdim. Direkten dondum diyebilirim
Ve esim ameliyat disinda bir gece bile benimle kalmadi ameliyat bittikten sonra bile birkac saat sonra cikti arkaaslariyla gezdi. Ve bana aylardir ailem bakiyor. Ariyor soruyo maddi olarak ihtiyacin varmi diyor. Istedium zaman gonderiyor. Yani evime gitsem bakar. Ama ailemin evine gelmek istemedigi icin gelmedi. Annem bebek gibi bakiyor. Esim merhametsiz. Ben bu durumda ayaga kalkr kalkmaz bosanmayi dusunuyorum. Ben olsam ölecegimi biksem yine ona bakar birakmazdim.bu arada evime gitmeiyisim esim cakisiyor orda duramazdim. Her turku yanimda olmadi ve kararim kesin. Sizde dusunun o hasta olsaydi siz ona ne yapardiniz. Bu cok saglam gerekce.ben bosanacagim
Ne biçim bir adam bu ya? Size zerre saygısı olsa "orda burda sürtüyorsun" demez bir kere. İyi ki gerçek yüzünü gördünüz o insan evladının. Eğer imkânınız olursa, iyileştikten sonra boşanmayı düşünün lütfen. Çok çok geçmiş olsun size de.Merhaba hanımlar bir kaç gündür baş ağrısı halsizlik vardı üzerimde kemiklerim ağrıyordu eşime dedim ben kendimi iyi hissetmiyorum test yaptıralım hah birde onu çıkartma şimdi başıma ağzını hayır aç bi hayır konuşmuyorsun bi ton laf etti dün akşam yine kendimi kötü hissettim iyi bari gidelimde yaptır şu zıkkımı dedi gittik sen git yaptır ben hastaneye girmem bana da bulaşır dedi ne biçim bi insansın kendini düşünüyorsun dedim tartıştık neyse gittim verdim testi sabah mesaj geldi pozitifim
Yargilamak kimsenin haddi degil, ancak kusura bakmayin.
Adamlara haddinden fazla yuzu veriyorsunuz, tamam deyip geciyorsunuz veya umursamiyorsunuz basta gosterdigi tepkileri.
Sonra da adam boyle yapinca hic mi karisini umursamaz oluyor, yahu bu adamin tepesine cikmasina musade eden sen degil misin?
O zaman oradan indirmesini de bileceksin!
Ayrica ne demek `topla surayi` yuh yani.
Benim esim o sekilde bana konussa benden cekecegi var derim.
Hayati paylasiyorsunuz, hayati sen onun icin kolaylastirmak icin yaninda degilsin, musterek bir hayatiniz var.
Ama ben bosa konusuyorum o ayri tabii ki.
Sizi döven, hizmetçisi gibi gören adamdan! ayrılmak için neyi bekliyorsunuz acaba?Asla elini sürmezmiş o sürdükçe ben hep onun iş yapmasını beklemiş yan gelip yatmışım kocaya hizmet etmeyeceksem niye evlenmişim o kadar tartıştım ki bu konuyu usandım yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?