Covid oldum peki eşim ne yaptı?

sİkayet edin,siz hastasınız kendi test yaptrmamıs nasıl cıkıp gidiyor evden?
Odesin cezayı aklı basına gelsin
Tez zamanda iyilesip bu adamdan kurtulırsunuz insallah
Hic oluru yok adamın.

Yargilamak kimsenin haddi degil, ancak kusura bakmayin.
Adamlara haddinden fazla yuzu veriyorsunuz, tamam deyip geciyorsunuz veya umursamiyorsunuz basta gosterdigi tepkileri.
Sonra da adam boyle yapinca hic mi karisini umursamaz oluyor, yahu bu adamin tepesine cikmasina musade eden sen degil misin?
O zaman oradan indirmesini de bileceksin!

Ayrica ne demek `topla surayi` yuh yani.
Benim esim o sekilde bana konussa benden cekecegi var derim.
Hayati paylasiyorsunuz, hayati sen onun icin kolaylastirmak icin yaninda degilsin, musterek bir hayatiniz var.
Ama ben bosa konusuyorum o ayri tabii ki.

Vermiyormuş demek ki sanki ben bilerek isteyerek pozitif olmuşum gibi insan zaten psikolojik olarak çöküyor bi güç bi destek bi sevgi sözcüğü beklerken bide hakaret yiyorum
Kendiside getirebilirdi ne kadar dikkat etsekte risk her zaman var hayat devam ediyor.

Belki senden bulasmistir bana da sen belirti gostermiyorsundur de.. kendjni dusun is mis yapma

Siz pozitif olunca eşinizin de karantinaya girmesi gerekmiyor mu? Nasıl dışarı çıkabiliyor? Belki taşıyıcı ve buluşmaya sebep oluyor!
Bide bana diyor ki boş bi odamız var git şu odaya kendini karantinaya al çıkma burdan Orda nasıl yaşabilirim acaba aç suzuz

Geri zekalı. Kapıyı vurup çıkmak ne demek ya. Bir de o da virüslü. İhbar edin. Karantina da artık o da.
Belki ondan geçti. Kendi bütün gün evde mi. Bir haftadır hiç çıkmadı mı işe, markete.
Çıktı tatbiki onda hiç bir belirti yok belki taşıyıcısın sen bulaştırdın bana diyorum bende bilet yok senin suçun diyor

Asla elini sürmezmiş o sürdükçe ben hep onun iş yapmasını beklemiş yan gelip yatmışım kocaya hizmet etmeyeceksem niye evlenmişim o kadar tartıştım ki bu konuyu usandım yoruldum

Çok doğru bir karar. Böyle merhametsiz insanlarla arkadaşlık bile edilmez. Çok geçmiş olsun

Ne biçim bir adam bu ya? Size zerre saygısı olsa "orda burda sürtüyorsun" demez bir kere. İyi ki gerçek yüzünü gördünüz o insan evladının. Eğer imkânınız olursa, iyileştikten sonra boşanmayı düşünün lütfen. Çok çok geçmiş olsun size de.

E onun sana getirmediği ne malumki? Hatta bana göre %100 ama adam elini kolunu sallayarak geziyor. Böylesine kocayı bırak insan denmez. Allah yardımcın olsun kardesim umarım maddi gücün vardır ve bosanırsın. Hastalıkta bunu yapana sağlıkta ne ihtiyacın olsun?

Agziniza saglik. Durum tam olarak bu. Zira bu adam aksam uyuyup sabah uyanip bu hale gelmemistir.

Asla elini sürmezmiş o sürdükçe ben hep onun iş yapmasını beklemiş yan gelip yatmışım kocaya hizmet etmeyeceksem niye evlenmişim o kadar tartıştım ki bu konuyu usandım yoruldum
Sizi döven, hizmetçisi gibi gören adamdan! ayrılmak için neyi bekliyorsunuz acaba?

Siz hastayken dedikleri tam ona yakışır şeylerde siz kendinize neden reva gorüyorsunuz böyle bir evliliği?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…