Covid oldum peki eşim ne yaptı?

Geçmiş olsun, sizi cok güçlü ve kararlı gördüm, tebrik etmek istiyorum.

Eşim bana bakmiyor diye aglanip sizlanma modunda fazla bekleme yapmadan bam bam bam yapmissiniz

Konu sahibi de ayni sekilde yapabilir umarim.

Keske tüm haksizliklara vefasizliklara karsi kendimizi boyle hizla en az yara ile savunabilsek ve karsi taraflarin da akli basina gelse .

Konu sahibi , gecmis olsun, kendinize iyi bakin biran önce iyilesin ve evliliginizi gozden gecirin.

Boyle adamlar asla ve asla degismez.

Eski kayinpederim 35 yillik karisi 4 ay hastanede kanser tedavisi gördü ve vefat etti, 1 gece dahi yaninda kalmadı.

Rahmetli kayinvalidemin hasta yataginda kocasina kinle nefretle baktigini cok iyi hatirliyorum.

Cok çok üzücü bir durum, hicbir insan tüm ömrünü kendisine deger vermeyen bir baskasiyla gecirmek zorunda degil.

Yahu demek ki Allah korusun yatalak falan kalsanız bakıma muhtaç olsanız ne yapacaktı... Yuh yani gerçekten öküzmüş ve hizmetçi diye evlenmiş bu bunu gösteriyor. Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin. Ama hayat bu çocuk olduğunda vs ne yapacak? Lohusayken yardım etmicekmi hastaneye götürüp getirmicek mi insanlıkta nasibini almamış

Eşinizin test yaptırması ve de bu süreçte sizinle karantinada kalması gerekmiyor mu?Böyle böyle yayılıyor işte...Hareketlere bak ya insan yanında maaşla çalışan yardımcısına bile böyle yapmaz,yapamaz.Üsluba bak hele.Bu muydu “hastalıkta sağlıkta” olayı?Eşiniz evliliği çok yanlış anlamış sanırım.

Çıktı tatbiki onda hiç bir belirti yok belki taşıyıcısın sen bulaştırdın bana diyorum bende bilet yok senin suçun diyor
test yaptırmadığı sürece bunu kanıtlaması mümkün değil. belirti göstermiyor diye negatif olduğunu sanmasın. ayrıca size mesaj geldikten sonra sağlık müdürlüğünden gelip sizi karantinaya almaları, kontrol etmeleri gerekirdi. ne münasebet çıkıp geziyor

İnsallah hortlar gelir de aklini alir öyle kocanin

Esim asker ve biz doguya gidecegimiz zamanda okacak. Hastaligimin tekrsr nuksetme durumu var.(erken tani) ile kurtuldum sukur ama genetik tekrar vurabilir kanser olabilirim daha cok gencim. Gerceken gencim bir bebegim bile yok. Ve bakimli oldugum surece guzelim. Anlatmak istedgim kendimi ovmek degil ne biliyormusnjz bu adam bu kadar genc ve guzelken esine bakmiyosa 10 yil sonra asla bakmayacaktir. Cunku karakterisz karakteriszdir. Elin cani cehenneme kim ne derse desin. Ben o yataga dustugum an anladim hersey bos. Yasamam gereken tum guzel anilar ailemle gecmis. Esime yaptigim fedakarliklarin haddi hesabi yok. Kararimdan onada bahsettim simdi tutustu yalvariyor hersey degisecek diye. Tabiki degisecek ben seni bosayacagim. Ve sana yemin ederim yillar da gecse isime odaklanip cok merhametli bir adamla evlenip cocugumuda yapacagim. Ama seninle devam edersem stresten tekrar hastalanacagim bir hayat mahvolacak. Herkesin yolu layigina acik olsun bile bile lades denmez.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Sizin bireysel durumunuz çok zor ama ben şu an öncelik olarak kocanız olacak insan artığının elini kolunu sallayıp dışarda olmasına takıldım.

Bazı arkaşlardan şikayet edin demiş de evde onunla karantina geçmez yesin cezayı demişsiniz ama şu an bu sadece sizin sorununuz değil toplumsal bir sorun.

Acil olarak ihbar etmelisiniz. Zaten bu virüs derdinden kurtulamamamızın ilk sebebi bu vurdumduymazlık.

Daha önceden de gördüğünüz şiddete rağmen bu zamana kadar adım atmamışsınız. Gerekli yerlere haber verin. Şiddet gördüğünüzü de belirtin. Oluru var mıdır bilemiyorum ama belki farklı yerlerde bir karantina yönetimi uygulanabilir. O da olmuyorsa getirtin eve bu kadar zaman dayanmışsınız 10 gün daha toplum sağlığı için sabredeceksiniz mecbur.

İyileşmenizin sonrasında da lütfen ne kadar kıymetli olduğunuzun farkına varıp artık kendinize yeni bir hayat kurmak üzere yola çıkın.

Evlenirken sadece “resmi” olarak sevişmek için evlenmiyorsunuz,nikah memuru “hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde” kısmı söylerken eşiniz nerdeydi acaba?

Bu erkeklere ne oldu acaba???
Anaları çok şımartıp bizim üstümüze mi salıyor?
Yoksa biz onlara çok mu değer veriyoruz ?
Sinir oldum kocanıza. bu adamla sakın ömür geçirmeyin.bırakın eş olmayı arkadaşlık bile yapılmaz.

geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
eşiniz içinde vicdan merhamet akıl fikir diliyorum

Çok geçmiş olsun, ameliyat sonrası arkadaşlarla gezmek nedir
Evime gitsem bakar demişsiniz, niye evinize gitmiyorsunuz?

İşin en garibi de böyleleri hep ele iyi olurlar. Hani el iyisi cinsinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…