- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Geçmiş olsun, sizi cok güçlü ve kararlı gördüm, tebrik etmek istiyorum.Bu konuyu takipteyimm .ayri bir konu acmayacagim
Cok agir bir ameliyat gecirdim. Direkten dondum diyebilirim
Ve esim ameliyat disinda bir gece bile benimle kalmadi ameliyat bittikten sonra bile birkac saat sonra cikti arkaaslariyla gezdi. Ve bana aylardir ailem bakiyor. Ariyor soruyo maddi olarak ihtiyacin varmi diyor. Istedium zaman gonderiyor. Yani evime gitsem bakar. Ama ailemin evine gelmek istemedigi icin gelmedi. Annem bebek gibi bakiyor. Esim merhametsiz. Ben bu durumda ayaga kalkr kalkmaz bosanmayi dusunuyorum. Ben olsam ölecegimi biksem yine ona bakar birakmazdim.bu arada evime gitmeiyisim esim cakisiyor orda duramazdim. Her turku yanimda olmadi ve kararim kesin. Sizde dusunun o hasta olsaydi siz ona ne yapardiniz. Bu cok saglam gerekce.ben bosanacagim
test yaptırmadığı sürece bunu kanıtlaması mümkün değil. belirti göstermiyor diye negatif olduğunu sanmasın. ayrıca size mesaj geldikten sonra sağlık müdürlüğünden gelip sizi karantinaya almaları, kontrol etmeleri gerekirdi. ne münasebet çıkıp geziyorÇıktı tatbiki onda hiç bir belirti yok belki taşıyıcısın sen bulaştırdın bana diyorum bende bilet yok senin suçun diyor
İnsallah hortlar gelir de aklini alir öyle kocaninGeçmiş olsun, sizi cok güçlü ve kararlı gördüm, tebrik etmek istiyorum.
Eşim bana bakmiyor diye aglanip sizlanma modunda fazla bekleme yapmadan bam bam bam yapmissiniz
Konu sahibi de ayni sekilde yapabilir umarim.
Keske tüm haksizliklara vefasizliklara karsi kendimizi boyle hizla en az yara ile savunabilsek ve karsi taraflarin da akli basina gelse .
Konu sahibi , gecmis olsun, kendinize iyi bakin biran önce iyilesin ve evliliginizi gozden gecirin.
Boyle adamlar asla ve asla degismez.
Eski kayinpederim 35 yillik karisi 4 ay hastanede kanser tedavisi gördü ve vefat etti, 1 gece dahi yaninda kalmadı.
Rahmetli kayinvalidemin hasta yataginda kocasina kinle nefretle baktigini cok iyi hatirliyorum.
Cok çok üzücü bir durum, hicbir insan tüm ömrünü kendisine deger vermeyen bir baskasiyla gecirmek zorunda degil.
Esim asker ve biz doguya gidecegimiz zamanda okacak. Hastaligimin tekrsr nuksetme durumu var.(erken tani) ile kurtuldum sukur ama genetik tekrar vurabilir kanser olabilirim daha cok gencim. Gerceken gencim bir bebegim bile yok. Ve bakimli oldugum surece guzelim. Anlatmak istedgim kendimi ovmek degil ne biliyormusnjz bu adam bu kadar genc ve guzelken esine bakmiyosa 10 yil sonra asla bakmayacaktir. Cunku karakterisz karakteriszdir. Elin cani cehenneme kim ne derse desin. Ben o yataga dustugum an anladim hersey bos. Yasamam gereken tum guzel anilar ailemle gecmis. Esime yaptigim fedakarliklarin haddi hesabi yok. Kararimdan onada bahsettim simdi tutustu yalvariyor hersey degisecek diye. Tabiki degisecek ben seni bosayacagim. Ve sana yemin ederim yillar da gecse isime odaklanip cok merhametli bir adamla evlenip cocugumuda yapacagim. Ama seninle devam edersem stresten tekrar hastalanacagim bir hayat mahvolacak. Herkesin yolu layigina acik olsun bile bile lades denmez.Geçmiş olsun, sizi cok güçlü ve kararlı gördüm, tebrik etmek istiyorum.
Eşim bana bakmiyor diye aglanip sizlanma modunda fazla bekleme yapmadan bam bam bam yapmissiniz
Konu sahibi de ayni sekilde yapabilir umarim.
Keske tüm haksizliklara vefasizliklara karsi kendimizi boyle hizla en az yara ile savunabilsek ve karsi taraflarin da akli basina gelse .
Konu sahibi , gecmis olsun, kendinize iyi bakin biran önce iyilesin ve evliliginizi gozden gecirin.
Boyle adamlar asla ve asla degismez.
Eski kayinpederim 35 yillik karisi 4 ay hastanede kanser tedavisi gördü ve vefat etti, 1 gece dahi yaninda kalmadı.
Rahmetli kayinvalidemin hasta yataginda kocasina kinle nefretle baktigini cok iyi hatirliyorum.
Cok çok üzücü bir durum, hicbir insan tüm ömrünü kendisine deger vermeyen bir baskasiyla gecirmek zorunda degil.
Evlenirken sadece “resmi” olarak sevişmek için evlenmiyorsunuz,nikah memuru “hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde” kısmı söylerken eşiniz nerdeydi acaba?Merhaba hanımlar bir kaç gündür baş ağrısı halsizlik vardı üzerimde kemiklerim ağrıyordu eşime dedim ben kendimi iyi hissetmiyorum test yaptıralım hah birde onu çıkartma şimdi başıma ağzını hayır aç bi hayır konuşmuyorsun bi ton laf etti dün akşam yine kendimi kötü hissettim iyi bari gidelimde yaptır şu zıkkımı dedi gittik sen git yaptır ben hastaneye girmem bana da bulaşır dedi ne biçim bi insansın kendini düşünüyorsun dedim tartıştık neyse gittim verdim testi sabah mesaj geldi pozitifim
Ben pozitifim der demez açtı ağzını yumdu gözünü orda burda geziyormuşum sürtüyormuşum kapmışım virüsü oysaki market dışında hiç biryere gitmedim dikkat de ediyorum nerden nasıl kaptım inanın bende bilmiyorum.Akılsız fikirsiz bi virüsün eksikti başıma şimdi iyice hasta moduna sokar kendini İki üç gündür halsizim tabağını bile toplamadı masadan dün akşam bide gelmiş topla şu mutfağı bıktım senin dağınıklığından diyor hastayım zaten halim yok insan olan bunu yapmaz azıcık vicdanlı ol hiç mi merhamet yok sende dedim bilerek hasta numarası yapıyormuşum o iş yapsın diye Allahım çıldırıcam artık ya bi insan karısı için endişelenmez mi üzülmez mi adamda bi gram üzülme yok çekti kapıyı çıktı evden
+1Esiniz sizinle hizmetciligini yapin diye evlenmis demek ki. Sevdigi icin degil.
Soru su soz bu hayata boyle mi devam edeceksiniz yoksa yol verecekmisiniz.
Çok geçmiş olsun, ameliyat sonrası arkadaşlarla gezmek nedirBu konuyu takipteyimm .ayri bir konu acmayacagim
Cok agir bir ameliyat gecirdim. Direkten dondum diyebilirim
Ve esim ameliyat disinda bir gece bile benimle kalmadi ameliyat bittikten sonra bile birkac saat sonra cikti arkaaslariyla gezdi. Ve bana aylardir ailem bakiyor. Ariyor soruyo maddi olarak ihtiyacin varmi diyor. Istedium zaman gonderiyor. Yani evime gitsem bakar. Ama ailemin evine gelmek istemedigi icin gelmedi. Annem bebek gibi bakiyor. Esim merhametsiz. Ben bu durumda ayaga kalkr kalkmaz bosanmayi dusunuyorum. Ben olsam ölecegimi biksem yine ona bakar birakmazdim.bu arada evime gitmeiyisim esim cakisiyor orda duramazdim. Her turku yanimda olmadi ve kararim kesin. Sizde dusunun o hasta olsaydi siz ona ne yapardiniz. Bu cok saglam gerekce.ben bosanacagim
İşin en garibi de böyleleri hep ele iyi olurlar. Hani el iyisi cinsinden.Bu erkeklere ne oldu acaba???
Anaları çok şımartıp bizim üstümüze mi salıyor?
Yoksa biz onlara çok mu değer veriyoruz ?
Sinir oldum kocanıza. bu adamla sakın ömür geçirmeyin.bırakın eş olmayı arkadaşlık bile yapılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?