Ailemle kalmak istemedigi icin ki ailem onuda cok sever o kultur farki oldugu icin ailemle anlasamiyor. Evime gitsem agir bir hastalik annem gibi bakamaz. Iyi beslenmem gerekiyor bir organim alindi.bir bakar iki bakar ucuncude laf yapar. Maddi olarakta bir iki verse ucuncude aksama kaar cok sıkıstim battim bittim diye diye kendi kendinw konusuy insan ister istemez ustune aliniuor. Kendi aileside cok sorunlu kendi aralarinda cok kavga ediyirlar bunu ariyorlar buda evde sinirleniyo bunlar iste bana hep stres kaygi bozuklgu diye diye stresten hastalandim. Saglam hastalandim yani kanser teshisi. ALLAHTAN erken tani. Ama tekrat vurablir bu adamla evli kalirsam kesin vururÇok geçmiş olsun, ameliyat sonrası arkadaşlarla gezmek nedir
Evime gitsem bakar demişsiniz, niye evinize gitmiyorsunuz?
İyi günde kötü günde dendiğinde evet demişti dimiMerhaba hanımlar bir kaç gündür baş ağrısı halsizlik vardı üzerimde kemiklerim ağrıyordu eşime dedim ben kendimi iyi hissetmiyorum test yaptıralım hah birde onu çıkartma şimdi başıma ağzını hayır aç bi hayır konuşmuyorsun bi ton laf etti dün akşam yine kendimi kötü hissettim iyi bari gidelimde yaptır şu zıkkımı dedi gittik sen git yaptır ben hastaneye girmem bana da bulaşır dedi ne biçim bi insansın kendini düşünüyorsun dedim tartıştık neyse gittim verdim testi sabah mesaj geldi pozitifim
Ben pozitifim der demez açtı ağzını yumdu gözünü orda burda geziyormuşum sürtüyormuşum kapmışım virüsü oysaki market dışında hiç biryere gitmedim dikkat de ediyorum nerden nasıl kaptım inanın bende bilmiyorum.Akılsız fikirsiz bi virüsün eksikti başıma şimdi iyice hasta moduna sokar kendini İki üç gündür halsizim tabağını bile toplamadı masadan dün akşam bide gelmiş topla şu mutfağı bıktım senin dağınıklığından diyor hastayım zaten halim yok insan olan bunu yapmaz azıcık vicdanlı ol hiç mi merhamet yok sende dedim bilerek hasta numarası yapıyormuşum o iş yapsın diye Allahım çıldırıcam artık ya bi insan karısı için endişelenmez mi üzülmez mi adamda bi gram üzülme yok çekti kapıyı çıktı evden
Nasil bulasti cok korkar oldum iyice bukadar kolay bulasiyor demekMerhaba hanımlar bir kaç gündür baş ağrısı halsizlik vardı üzerimde kemiklerim ağrıyordu eşime dedim ben kendimi iyi hissetmiyorum test yaptıralım hah birde onu çıkartma şimdi başıma ağzını hayır aç bi hayır konuşmuyorsun bi ton laf etti dün akşam yine kendimi kötü hissettim iyi bari gidelimde yaptır şu zıkkımı dedi gittik sen git yaptır ben hastaneye girmem bana da bulaşır dedi ne biçim bi insansın kendini düşünüyorsun dedim tartıştık neyse gittim verdim testi sabah mesaj geldi pozitifim
Ben pozitifim der demez açtı ağzını yumdu gözünü orda burda geziyormuşum sürtüyormuşum kapmışım virüsü oysaki market dışında hiç biryere gitmedim dikkat de ediyorum nerden nasıl kaptım inanın bende bilmiyorum.Akılsız fikirsiz bi virüsün eksikti başıma şimdi iyice hasta moduna sokar kendini İki üç gündür halsizim tabağını bile toplamadı masadan dün akşam bide gelmiş topla şu mutfağı bıktım senin dağınıklığından diyor hastayım zaten halim yok insan olan bunu yapmaz azıcık vicdanlı ol hiç mi merhamet yok sende dedim bilerek hasta numarası yapıyormuşum o iş yapsın diye Allahım çıldırıcam artık ya bi insan karısı için endişelenmez mi üzülmez mi adamda bi gram üzülme yok çekti kapıyı çıktı evden
Yesin cezayı umrumda değil 14 gün aynı evde karantinada ya ben ölürüm yada o heralde
Agziniza saglik. Durum tam olarak bu. Zira bu adam aksam uyuyup sabah uyanip bu hale gelmemistir.
Hiç dışarı çıkmayan insanlar bile kapıyor maalesef. Ya dışardan gelen poşetler, ya da yakınlarındaki insanlardan bulaşıyor. Çok dikkat edildiği durumlarda bile kapılıyor bu meret.Nasil bulasti cok korkar oldum iyice bukadar kolay bulasiyor demek
Merhaba hanımlar bir kaç gündür baş ağrısı halsizlik vardı üzerimde kemiklerim ağrıyordu eşime dedim ben kendimi iyi hissetmiyorum test yaptıralım hah birde onu çıkartma şimdi başıma ağzını hayır aç bi hayır konuşmuyorsun bi ton laf etti dün akşam yine kendimi kötü hissettim iyi bari gidelimde yaptır şu zıkkımı dedi gittik sen git yaptır ben hastaneye girmem bana da bulaşır dedi ne biçim bi insansın kendini düşünüyorsun dedim tartıştık neyse gittim verdim testi sabah mesaj geldi pozitifim
Asla elini sürmezmiş o sürdükçe ben hep onun iş yapmasını beklemiş yan gelip yatmışım kocaya hizmet etmeyeceksem niye evlenmişim o kadar tartıştım ki bu konuyu usandım yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?