Covid oldum peki eşim ne yaptı?

Çok fazla yüz verdiğinizin farkında mısınız? Eşi gibi değil de köle gibi görüyor sizi. Çocuk yoktur inşallah. Böyle birinin yanında ciddi bir rahatsızlık geçirirseniz kapının önüne bırakır sizi, bu kadar değersiz göstermeyin kendinizi.

Yani şimdi küfür etsem olmayacak ama eşiniz tam bir şey...Neyse. Şu kalasla hayat geçer mi yahu

Sen buna koca demissin de bu bildigin yaratik yani. Bakin hayvan demiyorum zira hayvanlarin bile karakteri var. Bu nasil bir uslup ya oncelikle, sanki kendine köle almis da oyle konusuyor. Bu hastalikla ilgili bi durum degil bence bu sekilde yasamaya devam ederek kendinize kotuluk etmeyin ya

Çok geçmiş olsun, ameliyat sonrası arkadaşlarla gezmek nedir
Evime gitsem bakar demişsiniz, niye evinize gitmiyorsunuz?
Ailemle kalmak istemedigi icin ki ailem onuda cok sever o kultur farki oldugu icin ailemle anlasamiyor. Evime gitsem agir bir hastalik annem gibi bakamaz. Iyi beslenmem gerekiyor bir organim alindi.bir bakar iki bakar ucuncude laf yapar. Maddi olarakta bir iki verse ucuncude aksama kaar cok sıkıstim battim bittim diye diye kendi kendinw konusuy insan ister istemez ustune aliniuor. Kendi aileside cok sorunlu kendi aralarinda cok kavga ediyirlar bunu ariyorlar buda evde sinirleniyo bunlar iste bana hep stres kaygi bozuklgu diye diye stresten hastalandim. Saglam hastalandim yani kanser teshisi. ALLAHTAN erken tani. Ama tekrat vurablir bu adamla evli kalirsam kesin vurur

İyi günde kötü günde dendiğinde evet demişti dimi

Nasil bulasti cok korkar oldum iyice bukadar kolay bulasiyor demek

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
hızla iyileşin inşallah
maddi gücünüz var mı?
iyileşince ailenize gitseniz tepkileri ne olur?

Hastaneye girmemesi normal, sonuçta ağır hasta değilsiniz , gidip testinizi yapıp gelebilirsiniz, kapıda bekliyormuş zaten.

Aranızdaki sevgi ve iletişimde kopukluk var, ya da fazla takıntılı , sıkıntılı biri.

Yalnız belki virüsü o getirdi onda hiç belirti yok, sizde oldu belirti.

Kim getirmis belli olmuyor yani.

Geçmiş olsun. Moralinizi yüksek tutun. Duymayın onun dediklerini, tartışmaya girmeyin.

Bol c vitamini tüketin. Yeşil sebzeler özellikle çiğ olarak bolca yiyin, yeşil biberi ihmal etmeyin.

Yoğurt yiyin.

Agziniza saglik. Durum tam olarak bu. Zira bu adam aksam uyuyup sabah uyanip bu hale gelmemistir.

Kadına yazık tabii ki, ama birazda kadınlarda kabahat.
Önce herşeyine susup, daha sonra bir yerde tak edince "bu adam da böyle öküz" demek çok saçma.
Hastalık durumlarında zaten genelde çıkıyor bu tarz olaylar.
Çünkü kadın sağlıklıyken 4 dönüyor zaten, ama bir hastalanınca "ne toplamadın sen evi bugün" diye başlıyor çatlak sesler.
Sanki kadının tek görevi evi topla, yemek yap, bol bol hizmet et.
Eş değil, hizmetçi sıfatını kendine yakıştırmamalı bir insan.

Nasil bulasti cok korkar oldum iyice bukadar kolay bulasiyor demek
Hiç dışarı çıkmayan insanlar bile kapıyor maalesef. Ya dışardan gelen poşetler, ya da yakınlarındaki insanlardan bulaşıyor. Çok dikkat edildiği durumlarda bile kapılıyor bu meret.

Eşiniz bildiğiniz öküz işte.

Asla elini sürmezmiş o sürdükçe ben hep onun iş yapmasını beklemiş yan gelip yatmışım kocaya hizmet etmeyeceksem niye evlenmişim o kadar tartıştım ki bu konuyu usandım yoruldum

Bak ben de zamanında çok yıprattım kendimi, eşimin aile yapısı benimkinden farklı.
İki aile de göçmen, ancak bir elin 5 parmağı nasıl bir değilse, bizim de bir birimize benzemememiz gayet normal.
Ancak, ben eşim "ben böyleyim" dedikçe, bende karşılığında "bende böyleyim" dedim.
Onun işine öyle geliyorsa, benim de işime böyle geliyor.
Hayat müşterek, hele çocuklar olunca kadına daha da yük biniyor.
Ve maalesef adamlar, bu konularda çok rahat "kadınsın görevin" mantığı taşıyorlar.
Hayır efendim, kadın olmam demek bu demek değil maalesef.
Ama bunu ona gösterecek olan sensin, yapma, bırak evi çöp götürsün, bırak evde 2 tabak yemek olmasın.
1 başının çaresine bakmak zorunda kalır, 2 başının çaresine bakmak zorunda kalır.
Hır çıkartır oturur aşağıya, sonra bakar ki olmuyor, mecbur suyuna gelir.

Zaten suyuna gelip anlamıyorsa da o adamdan bir cacık olmaz.
Oturup düzeltemezsin, sal meraya gitsin, otlansın başka yerde.

Ağır oldu biraz ama, sinir oluyorum böyle insanlara.
Kendi değerinizi kendiniz bildirmezseniz, kimse durduk yere kendi değerinizi bilmez.
Sen kendin neysen o olacaksın önce.

Dövmüş, boşanmamışsın, şimdi de boşanmazsın. İki büyük insan aranızda ne yaşasanız yaşayın da bari çocuk yapıp onu da bu ortama mahkum etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…