- 23 Kasım 2020
- 956
- 3.990
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
hala çorba diyorsunuz ya vallahi deliricem iki gün aç kalın ölmezsiniz ayrıca iki kuruş paraya kıyıp dışarıdan çorba söyleyebilirsiniz.Hiç halim yok çorba yapacak.sabah çamaşırları zor serdim ve bu hafta hep botleydi
Covid olabilirsiniz , test yaptınız mı ?gerçekten garipsiniz hasta oldunuz diye eski eşi aramak nedir yaa? üç gündür ailemden uzakta 39 derece ateşle ağır bir influenza geçiriyorum üç gündür de açım yani, sadece ilaç içip içip uyuyorum nazif gibibir kere bile böyle dramaya bağlamadım
hayır yaptırmadım covid değilim diye düşünüyorum, akciğer enfeksiyonu tanısı koyup antibiyotik yazdı doktor. epey faydası oldu.Covid olabilirsiniz , test yaptınız mı ?
İlginc , hapşırmaya bile test yapıyorlar artık. 2-4 gün arası yüksek ateş boğaz agrısı/yanması ve öksürük yeni omikronun en belirgin semptomu. Siz yinede covid önlemi alın bence , geçmiş olsun.hayır yaptırmadım covid değilim diye düşünüyorum, akciğer enfeksiyonu tanısı koyup antibiyotik yazdı doktor. epey faydası oldu.
Evlen. Bişey olmaz , sadece bol bol aşağılanırsın ama kocan olur kıaz. Ay ne tatlı bi çift olursunuz. Erkektir , fazlalığı var o da asabiyet yapıyor. O kadarı da çekiver.Kizlar bu adam 2013 aralıktan beri 8 senedir hayatımda.sosyal fobiyim.sekiz sene ben bu adamı duydum.gordum.hayatimda sadece bu adam oldu
Üstelik aldatma ile suçlandım alakası yok.ben bu adamdan kopamıyorum.olay.cinselilik değil.olay.bu adamla aramda öyle bir şey olmuş ki.ona baglanmisim
Ne şov yapması.uykuya dalarken korku hissettim.kovidden olur muyum diye.İlla biriyle evlenme zorunluluğu mu var? Bir erkeğe duygu besleme ne olacak?
Düne kadar çalıştın, bugün çamaşır astın, gelip buraya konu açtın….demek ki ölecek kadar hasta değilsin. Ben kovit olduğumda eşim kucağında tuvalete götürüyordu, su bardağını bile kaldıramıyordum, bırak şov yapmayı ya
Grip başka bisi.covid iki senedir savaşıyoruz bu.virusle.ve vefat edenler var bu hastalıktan.benim cevremde çok kişi vefat etti.oyle bir ayrım var.ve bu insan-ı cokertiyogerçekten garipsiniz hasta oldunuz diye eski eşi aramak nedir yaa? üç gündür ailemden uzakta 39 derece ateşle ağır bir influenza geçiriyorum üç gündür de açım yani, sadece ilaç içip içip uyuyorum nazif gibibir kere bile böyle dramaya bağlamadım
Inanma.ne yapıyım.yani 8 yıllık evlilik, bir çocuğunuz var, hala bakiresiniz, tekrar evlenmek amacıyla boşandınız, adam da 8 yıldır yatmadığı karısıyla tekrar evlenmek istiyor??? Bunlar bana pek inandırıcı gelmedi
Bu hastalık grip gibi başlıyo.bogaz ağrısı ve kemik ağrısı ile.test yaptırın.hayır yaptırmadım covid değilim diye düşünüyorum, akciğer enfeksiyonu tanısı koyup antibiyotik yazdı doktor. epey faydası oldu.
Bilmiyorum farkında mısın ama psikopat eş /takıntılı eski erkek arkadaş tarafından katledilen kadın sayısı bu dönem covidden ölen kadın sayısından fazla gözüküyorNe şov yapması.uykuya dalarken korku hissettim.kovidden olur muyum diye.
Yapmaz öyle bibisyalnızım.agirlastirilmis müebbet yedim sanki.cok acı.insan bir ses istiyo.bir nefesBilmiyorum farkında mısın ama psikopat eş /takıntılı eski erkek arkadaş tarafından katledilen kadın sayısı bu dönem covidden ölen kadın sayısından fazla gözüküyor
Zaten adam engellemiş beni.sabah aradım.hasta olduğumu biliyo.ona rağmenBilmiyorum farkında mısın ama psikopat eş /takıntılı eski erkek arkadaş tarafından katledilen kadın sayısı bu dönem covidden ölen kadın sayısından fazla gözüküyor
Anneniz, babanız çocuğunuz var , normal bı hayat sürerseniz arkadaşlarınız da olur . Çoğu kişi böyle yaşıyor.Beni anlayabilmek için kimseniz yok.oyle düşünün.hayatinizda sadece vu adam vardı.mutluluk mutsuzluk herşey bu adamla özdeşleşti.bagimlilik değil bu benim başka kimsem yok sorun bu
Aynen vajinismusmus konu sahibiBen şurayı kaçırdım niye bakiresiniz .. vajinismus mu problem.
Bende tam bunu diyecektim. Adam böyle olmasaydı zaten eski eş olmazdı.Taş aldirdin eski eşini aradın, hastanede ağzına etti, refakat süren bitmeden çıktın,arabasında seni hirpaladi, arabadan indirdi, yeni ameliyatli halinle yapayalnız yolun ortasında kaldın.
Korona oldun hala neden eski eşine yazıyorsun? Hirpalanip hakaret edilmek hoşuna mı gidiyo?
Amaaan.Biz görüşüyoruz.evlenelim.diyordu.simdi açmıyor telefonu.en ihtiyacım olduğu donemde
Şu an bekarım.vajinismusndiye bir sorun umrumda değil.ev iş gidip geliyorum.gelecek kaygıları yalnızlık vs derken cinsellik hayatımda en sonuncu sırada bile değil.oyle bir duygum bile kalmadı.hayatta çabalayıp uğraş vermektenBen şurayı kaçırdım niye bakiresiniz .. vajinismus mu problem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?