Merhaba covid ilacı diye bir şey maalesef yok bu ilacin içinde de gribal enfeksiyon vs için kullanılır yaziyor ve virüsün çoğalmasını engellediğini yaziyorEvet ilaci yok dünyada ama Türkiyede ne hikmetse var. Almanyada yasiyorum ilac falan yok. Türkiyedeki doktor arkadasima sordum (corona doktoru) ne ilaci bu diye. Ilk versiyonda etkiliydi dedi. Simdiki versiyonlar icin bisey diyemiyor siz anlayin. Burda cok da olumsuz bisey demiyeyim.
Merhaba geçmiş olsun benimde kızım oldu mutasyonlu, hangi varyant olduğu HES uygulamasında yazıyor, 184'u arayınca söylüyorlar, il sağlık, ilçe sağlık ararsanız da tc'nizi alıp bilgilendiriyorlar tel.de acil şifalarBen de birşey sormak istiyorum. 7. Gunumdeyim. Oğlum ve eşim 4. Gününde. Biz hangi varyant olduğunu bilmiyoruz. Sonuçta sadece pozitif yazıyor. Bunu nasıl öğrenebiliriz. Bu arada konu sahibi ve covit olan herkese geçmiş olsun
Merhaba ilçe sağlığa kayıt olusturdum aramadilar. Yarın 184 u arayıp öğreneyim o zaman. HES uygulamasında yazmıyor. Ben mi göremiyorum acaba. Tam olarak tarif eder misinizMerhaba geçmiş olsun benimde kızım oldu mutasyonlu, hangi varyant olduğu HES uygulamasında yazıyor, 184'u arayınca söylüyorlar, il sağlık, ilçe sağlık ararsanız da tc'nizi alıp bilgilendiriyorlar tel.de acil şifalar
İnanın böyle abartılacak sonu kesin ölümcül bir hastalık değil. En kötü ilacı almazsınız virüs ciğerlere inebilir zatürre edebilir. Bunun bile tedavisi var, hastaneye yatar tedavi görürsünüz. Öyle hemen umutsuzluğa kapılmayın. Kanser gibi bir şey değil bu hastalık. Zatürrenin daha küçüğü diye düşünebilirsiniz. Atlatanlar daha çoğunlukta gerçekten.
Bu mesajı yazdığım kişinin morale ihtiyacı vardı o zamanlar. İçini rahatlatacak şeyler söylemek gerekiyordu. Muhatabım siz değilsiniz.Tabi ztn doktorlarda devlette sonsuz limit ve hazir asker bekliyor ne var alti ustu zaturre..
Ben ne okudum ya boyle...
Bu mesajı yazdığım kişinin morale ihtiyacı vardı o zamanlar. İçini rahatlatacak şeyler söylemek gerekiyordu. Muhatabım siz değilsiniz.
Tekrar söylüyorum muhatabım konu sahibiydi, önemsediğim oydu. Kanser hastalığından örnek verelim kanserli hastaya mı moral verilir ona tedavi uygulayacak doktora mı? Bence cevap gayet açık. Ben de size iyi geceler diliyorum. Umarım siz de beni çok iyi anlamışsınızdır.Yinede msjinizi okuyacak o doktorlarin yerine koyup ona gore moral verseniz daha iyi olmazmiydi?
Iyi geceler dilerim, bence ne demek istedigimi cok iyi anladiniz
Ben delta varyantı oldum. Beni ilçe sağlıktan arayan 2 Dr söylemişti. Çoğuna söylenmemiş, kendileri arayıp sormuşlar. Benim Enabı taki sonucumda ve HES kodumda birşey yazmıyordu. İlçe sağlık kurulunu arayabilir ya da onlar aradıklarında sorabilirsiniz.Ben de birşey sormak istiyorum. 7. Gunumdeyim. Oğlum ve eşim 4. Gününde. Biz hangi varyant olduğunu bilmiyoruz. Sonuçta sadece pozitif yazıyor. Bunu nasıl öğrenebiliriz. Bu arada konu sahibi ve covit olan herkese geçmiş olsun
İlacı kullanmakla en doğrusunu yapmışsınız inşallah en kısa sürede tamamen iyileşirsiniz. Gençsin atlatırsın şehir efsanesini de bir bırakmadılar. 21 yaşında gencecik bir yakınımızı kaybettik dün bu bela yüzünden. Öyle hafife alınacak bir şey olmadığını ne zaman anlayacağız bilmiyorumİlac cok etkili bir ilac ve hicbir yanetkisini yasamadik.Corona oldugumu ogrenir ogrenmez basladik.İyiki baslamisiz.İlac bizi gunden gune iyi etti.İlac kullandigim halde cigerlerime inmisti.Eger insanlari dinleyip icmeseydim suan yogun bakimda veya entubeydim.Delta varyantiymisiz.Bu hastalik olumcul hale gelmis maallesef.25 yasinda saglikli bireyim buna ragmen evdede olsam cok agir gecirdim.Suan 2. Kutu antibiyotikteym hicbir ilac ise yaramiyor ama baya iyilestim Allaha cok sukur.Kulaktan dolma bilgileri bosverin yok Turkiyede kullaniyor yok kalp krizi yapar kullanmayin vs vs..Tamami uydurma seyler.Tek bi yan etki yasamadim.Teyzem arayip aman o ilaclari kullanma demisti o kadar cahilce bir soylemki gencsin atlatirsin demisti.Hayir gencte olsan bu hastalik insani öldürebilir.Ogrendigin an ilaclarina baslamak gerek.Bilimsel olan herseye guvenin bosuna vermiyorlar
Biz esimle tam anlatildigi gibi ictik.Benimde oksurugum oluyor arada artik kuru oksuruge dondu ama bazen balgamli oksurdugumde oluyor.Hemen gecmezmis doktor 1 ayda anca cigerlerimden gidecegini soyledi.Bende gogus hastaliklarina randevu aldim ama simdi bakmazlar herladeBenim de ara ara öksürüğüm oluyor
Hatta bugün böyle kalbim sızlıyor gibi oluyor arada
Ben 2 gün bekledim içmedim sonra ictim ilaci oksurugume iyi geldi
Balgamli öksürük olayını hiç bilmiyordum benim de oldu
Yaa ben doktora da gittim ama bana dedi ki çok erken kalıcı hasar var mı anlamak için ciğerine de baksam zaten bir şeyler çıkar o yüzden bekle dedi
Bir de mesela ben ilacı anlatıldığı gibi kullandım ama esim kafasına göre kullandı önce 4 içti sonra 4 sonra 8 sonra ara verdi falan ve o daha zor atlatti
Kan sulandirici kullaniyor musun coraspirin gibi bana doktorum hergun mutlaka ic dedi korona oldugumdan beri iciyorum esimde iciyorAaa nasıl denk gelmis ❤
Evet doktor da aynısını dedi
Atlattım ama bugun kalbime hafif bir sızı geliyor arada korkuyorum ondan
Basiniz sagolsunİlacı kullanmakla en doğrusunu yapmışsınız inşallah en kısa sürede tamamen iyileşirsiniz. Gençsin atlatırsın şehir efsanesini de bir bırakmadılar. 21 yaşında gencecik bir yakınımızı kaybettik dün bu bela yüzünden. Öyle hafife alınacak bir şey olmadığını ne zaman anlayacağız bilmiyorum
Filyasyon ekibi aradiginda onunla konusmustum balgamdan bahsetmistim oda siz delta varyantisiniz daha agir gecirirsiniz demisti ordan ogrendik.Ben de birşey sormak istiyorum. 7. Gunumdeyim. Oğlum ve eşim 4. Gününde. Biz hangi varyant olduğunu bilmiyoruz. Sonuçta sadece pozitif yazıyor. Bunu nasıl öğrenebiliriz. Bu arada konu sahibi ve covit olan herkese geçmiş olsun
Cok cok gecmis olsun bu arada insallah tez zamanda atlatir kurtulursunuzBen de birşey sormak istiyorum. 7. Gunumdeyim. Oğlum ve eşim 4. Gününde. Biz hangi varyant olduğunu bilmiyoruz. Sonuçta sadece pozitif yazıyor. Bunu nasıl öğrenebiliriz. Bu arada konu sahibi ve covit olan herkese geçmiş olsun
Delta ve korana testi ayrı mı yapılıyor yoksa tek testle ne olduğu belli oluyor muFilyasyon ekibi aradiginda onunla konusmustum balgamdan bahsetmistim oda siz delta varyantisiniz daha agir gecirirsiniz demisti ordan ogrendik.
Ben gittim hastalıktan sonra hemen ama erken gelmişsin simdi zaten vardır ciğerinde dediBiz esimle tam anlatildigi gibi ictik.Benimde oksurugum oluyor arada artik kuru oksuruge dondu ama bazen balgamli oksurdugumde oluyor.Hemen gecmezmis doktor 1 ayda anca cigerlerimden gidecegini soyledi.Bende gogus hastaliklarina randevu aldim ama simdi bakmazlar herlade
Cok kullanmadım 3 4 defa devam mı edeyim simdi bir sey diyen de olmadi kiKan sulandirici kullaniyor musun coraspirin gibi bana doktorum hergun mutlaka ic dedi korona oldugumdan beri iciyorum esimde iciyor
Pcr testiyle bakiyorlar ikisinedeDelta ve korana testi ayrı mı yapılıyor yoksa tek testle ne olduğu belli oluyor mu
Doktora sorup devam etmeni oneririrm koronanin etkisi uzun zaman devam ediyorCok kullanmadım 3 4 defa devam mı edeyim simdi bir sey diyen de olmadi ki
Dogru onu hic dusunmemistim iptal edip 1 ay sonra gidiyimBen gittim hastalıktan sonra hemen ama erken gelmişsin simdi zaten vardır ciğerinde dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?