Covid şüphesi :(

Mastercım, bu aralar grip salgını mevcut malum kış girişi endişelenme. Ben 2 defa PCR testi yaptırdım anlatıldığı kadar zorlayıcı değil korkacak bişey yok. Kekik çayı deneyebilirsin solunum rahatsızlıkları için şifalı. Uyku için meditasyon öneririm ben Zeynep İzgi dinleyerek uyuyorum. Stresli bir dönemdesin ama kendine sağlığına dikkat etmen gerekiyor en azından yavrun için. Senin için dua edicem kuzum

Çok şükür ki boğazım iyi uyandım,dünku takviyeler işe yaradı galiba.İnsallah her neyse geçmiş gitmiştir.Yine de mesafeliyim.Bu arada bahsettiğim öğrencilerden biri bugün yok
Çok teşekkür ederim güzel dilek ve dualarınz ve de önerileriniz için

Çok teşekkür ederim.Ozelden yazayım size her halükarda adı bende olsun

Uyumakta zorlanisim uykum kaçtığından değildi canım,kötü uyanma korkusu..sanki uyumazsam korona olmicam uyudum ama yine.. teşekkürler

Uyumakta zorlanisim uykum kaçtığından değildi canım,kötü uyanma korkusu..sanki uyumazsam korona olmicam uyudum ama yine.. teşekkürler
Rica ederim canım,geçmiş olsun. Davayla ilgili gelişmelerini de bekliyoruz, umarım her şey istediğin gibi olur

Benim de 2 hafta önce boğaz ve baş ağrım oldu öylece başladı tabi işyeri pcr dan sonra gel dedi. Yaptırdım negatifti soğuk algınlığıymış. Testten hiç korkmayın ben ilk kez oldum bu muydu yaa dedim.

Sadce boğazıniz agriyormus . Bu mevsim de çok normal değil mi. Mesala bende aşırı maske kullanımı boğaz ağrısı yapıyor. Ne zaman maskeyi uzun süre kullanmam gerekse boğazım ağrır .

Decavit alıp kullan canım vitamin hapı çok iyi geliyor vücut direncini artırıyor. Boğazını sirkeli su ile çalkala burnuna limon damlat 3 günde geçip gidiyor..

Decavit alıp kullan canım vitamin hapı çok iyi geliyor vücut direncini artırıyor. Boğazını sirkeli su ile çalkala burnuna limon damlat 3 günde geçip gidiyor..
Decaviti hamilelikte kullanmıştım ve hiç grip olmamıştım etkili gerçekten.Digerlerini de denicem teşekkür ederim

Covid olduğunu sanmıyorum ateş var mı yoksa değildir

Test teknolojisi???

Testi yapanın eliyle mi alakalı acaba,asi da olduğu gibi .
Çok sevindim geçmiş gitmiş olsun
Covid olduğunu sanmıyorum ateş var mı yoksa değildir
Yok sadece bir kuruluk vardı yapışma hissi değişik bişey

Karbonatli tuzlu suyla gargara yapin, kovit olsa once eklem agrisi ve ates olurdu sanieim, gerci herkesde farkli seyrediyor ama genelde ilk belirtiler bu yondeymis.
Ust solunum yollari enfeksiyonu gibi bir salgin var.

Test teknolojisi???
o teknoloji eskisi gibi kullanılmıyor sanırım ateşle giden tanıdıklarımıza bile test yapmamışlar ısrar etmelerine rağmen kaldı ki boğazda yanma hissi var ateş yok baska bisey yok test yapmıyorlar keşke yapsalar

Merhaba bu şurubun adını benimle de paylaşabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…