Covid testine ulaşmak için verilen savaş!!!

muhtarınızı da arayın yarın kuzum yardımcı olmak zorunda.özeller neden bakmıyor o kadar mı kötüleşti Ankara da durum
Ankara felaket.
Sabah birkaç test yaptığını bildiğimiz tıp merkezini aradık, onlar da kit kalmadığını söyledi.

eşim de şüpheyle şehir hastanesine gitti hemen yapmışlar 4 lü testleri sonucu da akşama çıktı negatif şu an çok yoğun galiba denilen felaketler doğruymuş üzüldüm

Yaparlar merak etme.
Poliklinik saatinde hallolur zaten, diger türlü ozel hastane acilde ugrasmaz covid hastasıyla..

Sen de stres yapma, her temas hastalıkla sonuçlanmıyor, hastaysan bile kolay atlatırsın merak etme :)
Cok gecmis olsun tekrardan.

Çok geçmiş olsun.
Test yapmadan hemen tedaviye başlanmasını kabul etseniz?
Zaten hatalı negatif sonuç verdiği de oluyormuş testlerin.
Tabii öyle, tomografi de istiyorum aslında.
Ama daha o aşamaya gelemedim

Devlet hastanesinde tomografi ile de tasdikleniyor ama oraya gidersem değilsem bile olur çıkarım ki gerçekten saatlerce çocukları bırakabileceğim bir durumum yok.
Olsa inanın giderim, astronot tulum bulur, giyer giderim.
Hepimiz temaslı olunda kimseyi eve alamıyoruz ya da çıkamıyoruz.

Suratıma doktor covidsin şehir hastanesine git, tedavine geç kalınmadan başlansın dedi.
Çok açık sözlü bir hanımdı kendisi, 3 metre öteden şakır şakır ağlattı.

Aynı şekilde acilden alındığım oldu, elim boş çıktım.
Devlet şuan sıra veriyor, test yapmıyor.
Sanırım yaşadığımız ilde kriz var testlerle alakalı, ondan olabilir bu durum.

Anladım.
Ben arayıp gittim, yoldayken servisleriyle görüştüm, mevcut diyen bile muayene alanına alınınca test yok dedi:)
Nasıl bir şeydir anlamadım.
Acil girişli olduğundan tedavisi hastaneye mi kalıyor, bu prosedürleri bilmiyorum araştırmadım, ondan mı veto yedim inanın aklım almadı.

Covid şüphesiyle muayene edilirsem inşallah, isteyeceğim tomografi.
Karşılaştığım muamele iğrençti.

Kesinlikle haklisiniz, cok gecmis olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…