Covid testine ulaşmak için verilen savaş!!!

eşimin çalıştığı devlet kurumunun yüzde yirmisi yakalandı tüm arkadaşlarımız covid oldu aileleriyle

ben de bu hafta da öğretmen gelmezse basına vereceğim okulu sen de covid şüphelisiyim ilgilenmiyorlar diye ver.tee allahım ne hallere düştükk

Eniştemin testi negatif çıktı, tomografi sonucuna göre tedaviye başladılar. Herhangi bir solunum sıkıntısı yoktu.

Çok geçmiş olsun bu arada.

Geçen arkadaşımın iş yerine tedbir amaçlı test yapıldı.
55 çalışanın 30 u pozitif çıktı.
Böyle atlatanlar aşırı fazlalaştı, eğer ki sosyal hayatınız devam ediyorsa mutlaka olmuşsunuzdur.
Benim etmiyordu işte, ilk bulduğu fırsatta yakaladı.

Valla istanbul, ankara her yer öyle desem...
Sadece önceki haftasonu burada 12 bin yeni vaka tespiti olduğunu söyledi tanıdık hekimler, bırakın ülkeyi.
Hes uygulaması kıpkırmızı, biz tek güvenli alandık, yanımız dağlık bölge idi, o da ondan

Eniştemin testi negatif çıktı, tomografi sonucuna göre tedaviye başladılar. Herhangi bir solunum sıkıntısı yoktu.

Çok geçmiş olsun bu arada.
Teşekkür ederim lya.
Artık tedavi kombinasyonu ilerlediği için ilk zamanlardaki korku ve olumsuz gidişat yön değiştirdi.
İşte ulaşabilirsek, ne güzel.
Sadece ben değilim, biz 4 kişilik bir aile.
Aynı temaslıyla görüşen 5 kişilik aile, onların görüştüğü derken zincir koptu gitti.
Totosunu kırıp evde oturan ve yine kimseye virüs taşımayıp kendi hasta olan kim tahmin et

Evet evet ben gerçekten devam ediyordum hayatıma son 1 aydır ve senin aşırı titiz olduğunu biliyordum. Sinirim bozuldu. Gerçekten de gelir zaten korunanı bulur bu illet.
Vakalar coştu coştu çok fena, ama bakınız 1800 halen.

Prosedürü bilmiyorum fakar hayat eve sığar uygulamasından deneseniz acaba iletişime geçerler mi sizle ?
O sanırım sisteme düşüldüğünde yanıt veriyor, yani test vermeniz gerekiyor.
Bu akşam online korona testi olayım bari dedim, devletin kendi uygulaması en azından tc bilgimde işlem düşer dedim, sayfa kapalı.

Heste sıkıntılar var, karantinada olması gereken arkadaşımız kod alabildi.
Anlayamadık, denemek için aldı ama alabildi.

Anladım, çok teşekkür ederim.
Evde iki velet olduğundan eşimle aynı anda teste gidemiyoruz.
Gidip sadece tomografi çektirsek diyorduk ama bende ihtmal olsa da onda bir şey yok, mutlaka test vermeli o.
Tum aileye gecmis olsun, bol vitamin, dinlenme, moral motivasyon ile evinizde hizli bir sekilde atlatirsiniz umarim Cinko, d ve c vitaminleri onemli biliyorsunuz (umarim gerek kalmaz)

totoyu bir gün bile kırmasan yakalanıyorsun işte maalesef kuzum.Ben herkesi covidli olarak görerek yaşıyorum komşu zile bassa maske takıp açıyorum sonra da kapıdan uzaklaşıp konuşuyorum.asla evime yakın akraba bile kabul etmiyorum gitmiyorum görüşmüyorum.başka türlü mutlaka kapardım bu zamana ben de

Sen korona olacak kadın mıydın film yaa Bakma gülüyorum da hani 2023te elinde fısfısınla ilk kez dışarıya çıkacaktın.

Tum aileye gecmis olsun, bol vitamin, dinlenme, moral motivasyon ile evinizde hizli bir sekilde atlatirsiniz umarim Cinko, d ve c vitaminleri onemli biliyorsunuz (umarim gerek kalmaz)
Biz ilk korkuyu 4 gün önce yaşadık, eşimin ortağı olan kuzeninin ailesinde çıkınca eve c, d vitamini, zerdeçal ve zencefil çayladı, multivitamin, kilolarca limon doldurmuştum.
Kuzenden negatif sonuç geldi, rahat nefes aldık derken sabahına ablasından pozitif geldi.
Neye niyet neye kısmet oldu biraz:)
Oradan kaçarken buraya yakalandık.

O kadar steril yaşamak da acaba vücudu çok mu dirençsiz bırakıyor diye bir taraflarımdan argüman üretiyorum bu ara. Çünkü yani fıldır fıldır gezenlere bakıyorum, sonra film gibi hatta ondan daha korunaklı yaşarken kapanlara bakıyorum.

Devlete gittim sadece ishalım vardı ve temaslıydım.Bana soylenen sadece tek bir belırtıyle test yapmadıkları .Ne soyluolarsa onayla dedıler ates öksürük vs ?Hepsıne evet dedım yoksa yapmıyorlarmış .Kac arkadasımı yapmadan gondermısler.Sonra test oldum ve pozıtıf cıktım.Özeldede yaptırmadım 260 tl para ıstedıler.Vermek ıstemedım o parayı .Gıttım sosyal kesafeyı koruyarak sıra bekledım.Tabıkı durumunuz varsa gıdın ozel hastaneye .Ama gıtmeden once arayın derım kendılerını .

Siz baya bermuda seytan ucgeni icerisinde mayin doseli tarlada yurumeye calisiyormussunuz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…