- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.611
- 398
- Konu Sahibi filmdelisi
-
banave eşime yakalanırsanız yeriniz direkt yoğun bakım dendi doktorlar tarafından.yoksa böyle yaşamak tabi ki çok zor stresli. amannn yakalanırsam yakalanayım diyenlerden olamıyorum bu yüzden .virüs bitsin 80 günde devrialem misali fıldır fıldır gezeceğim evin yolunu unutupO kadar steril yaşamak da acaba vücudu çok mu dirençsiz bırakıyor diye bir taraflarımdan argüman üretiyorum bu ara. Çünkü yani fıldır fıldır gezenlere bakıyorum, sonra film gibi hatta ondan daha korunaklı yaşarken kapanlara bakıyorum.
Benım aılem 4 ay oldu atlatalı bızde temaslı olduğumuz ıcın direk test çıktığı gün hastanede bıze tomografi kan tahlili vs yapıldı. Tomografide corona olanların cığerlerınde cam kırıkları çıkıyor. Bızde ne kan tahlılınde ne tomografıde bır sey çıkmayınca test gerekmedı annemde çıkınca ona yaptılar ama her gun aıle hekımı arayınca bızıde sorardı bılgı alırdı. Normalde temaslı olduğunuz ıcın dırek hastane sıze test yapar aıle hekımıne temaslı olduğunuz bılgısı düşer her gun arar sızı sız yınede gecte çıksanız zamanınızıda alsa test yaptır kuzum zaten test yapılırken ılaç verıyorlar bızde öyle olmuştu. Ama şimdi galıba bazılarında test sonucu sonrası eve getırıyorlar. Ilaçlarda ağır halsızlık ağrı falan yapıyor ama etkılı ağır bı ılaç mecbur öyle oluyorsun. Şimdi Ankara’da sayı çok fazla test kiti sıkıntısı olur sen gıt devlete kesın bekle bır kaç saat hıc yoktan ılaç tedavın başlar bıran onceAnkara, wuhankara
Ceycey tek ama tek aktivitemiz piknik.totoyu bir gün bile kırmasan yakalanıyorsun işte maalesef kuzum.Ben herkesi covidli olarak görerek yaşıyorum komşu zile bassa maske takıp açıyorum sonra da kapıdan uzaklaşıp konuşuyorum.asla evime yakın akraba bile kabul etmiyorum gitmiyorum görüşmüyorum.başka türlü mutlaka kapardım bu zamana ben de
Anladım. Öyle bir risk varsa tabii maksimum önlem almak gerekiyor.banave eşime yakalanırsanız yeriniz direkt yoğun bakım dendi doktorlar tarafından.yoksa böyle yaşamak tabi ki çok zor stresli. amannn yakalanırsam yakalanayım diyenlerden olamıyorum bu yüzden .virüs bitsin 80 günde devrialem misali fıldır fıldır gezeceğim evin yolunu unutup
annemi hiç dışarı çıkarmıyorum 2 aydır sadece balkona çıkıyor.saçını da ben kestim dün mecbur .burda yaşlıya baktı sağlıkçı eşim.yaşlı hasta öldü onun yüzünden covid olduk diyen sağlık çalışanı okuduktan sonra kimseye güvenmem artık ben.yaşlı olunca değeri de olmuyormuş insanın pesssAnkara’dayım. Bu konudan sonra iyice kaygılandım. Annem koah, Allah korusun bir şey olsa ben nereye götürücem o zaman ya.. lütfen kim test yaparsa buradan yazın da ona göre gidelim ya da içimiz rahatlasın.daha covid olmadan nerede test yaptıracağım diye endişeleniyorum. Ne hale geldik ya..
Bu arada bütün mesajlarınızı okudum, bana covid değilsiniz gibi geldi. İçime de öyle doğdu, inşallah hayırlı haberinizi alırız
Ey maşallah film. Ben de geçen uçağa binerken siperlik taktım diye negzel korunuyom he diyordumCeycey tek ama tek aktivitemiz piknik.
Onda da herkesin aile bankı ayrı, asla yan yana gelmiyoruz.
Ben temizlik kiti bez, dezanfektan ve çamaşır suyuyla gidip, önce tüm bank ve masaları siliyorum, başka hiçbir çocuğu yanımıza sokmuyorum.
Tüm tabak çanağı ben götürüyorum çünkü kendimi biliyorum başkasına güvenemem, çay termosu bile herkesin kendine.
Çocuklar kum oynuyor, asla öyle ağız ağıza değiller, hepsinin kendi örtüsü kova küreği.
Naptım kimi yaladım da oldu yani aklım almıyor.
Kulube falan değil, bildiğin açık kocaman sosyal mesafeli alan.
Yuh artık...
yakın akrabayla görüşmüşsün ama eşinin de iş hayatı var tam izole değilsin yani maalesef.umarım virüs yoktur siz de yarın gece kutlarız k.k da negatifliğiniCeycey tek ama tek aktivitemiz piknik.
Ben temizlik kiti bez, dezanfektan ve çamaşır suyuyla gidip, önce tüm bank ve masaları siliyorum, başka hiçbir çocuğu yanımıza sokmuyorum.
Tüm tabak çanağı ben götürüyorum çünkü kendimi biliyorum başkasına güvenemem, çay termosu bile herkesin kendine.
Çocuklar kum oynuyor, asla öyle ağız ağıza değiller, hepsinin kendi örtüsü kova küreği.
Yuh artık...
Ve gelip sizi mi buldu bu virüsCeycey tek ama tek aktivitemiz piknik.
Yuh artık...
Yemin ediyorum 2 saat önde ağlayarak aynı cümleyi kurdum.O kadar steril yaşamak da acaba vücudu çok mu dirençsiz bırakıyor diye bir taraflarımdan argüman üretiyorum bu ara. Çünkü yani fıldır fıldır gezenlere bakıyorum, sonra film gibi hatta ondan daha korunaklı yaşarken kapanlara bakıyorum.
kimse hayattan zevk almıyor eskisi gibi.sanki cezaevinde yaşıyoruz yeminle.tek yararı okuyamadığım kitapları okudum izleyemediğim filmleri izledim .Anladım. Öyle bir risk varsa tabii maksimum önlem almak gerekiyor.
En iyi şekilde atlatırsınız bu süreci umarım.
çok geçmiş olsun belirtileri neydi pekiYenimahalle devlet Hastanesi'nde en yaptırdık az önce. Eşim pozitif. Ben sonuç gosteremedim ama muhtemelen negatif. Kalabalık değildi.
Eşimde ateş, halsizlik, baş ağrısıçok geçmiş olsun belirtileri neydi peki
İnanın Ankara öyle.Siz baya bermuda seytan ucgeni icerisinde mayin doseli tarlada yurumeye calisiyormussunuz zaten
Of Allahım yaa..Tabii öyle, tomografi de istiyorum aslında.
Ama daha o aşamaya gelemedim
Devlet hastanesinde tomografi ile de tasdikleniyor ama oraya gidersem değilsem bile olur çıkarım ki gerçekten saatlerce çocukları bırakabileceğim bir durumum yok.
Olsa inanın giderim, astronot tulum bulur, giyer giderim.
Hepimiz temaslı olunda kimseyi eve alamıyoruz ya da çıkamıyoruz.
böyle düşünme .ben uzun aylar düşündüm içki sigara gece hayatım yok beslenmeme aşırı dikkat ederim güleryüzlü küçük şeylerden mutlu olmayı bilen bir insanım .ammaa 2 yılım kafamda ki tümörle mücadeleyle geçti 10 yıldır da böbreküstü bezi tümörüyle yaşıyorum 26 yaşında da ağır bir kalp spazmı geçirip mesleğimi bırakmak zorunda kaldım.ama artık sorgulamıyorum olacağa kimse engel olamıyor varsın olsun ölümden gayri herşeyin çaresi var diyorum ve gülümsüyorum her zaman ki gibiİnanın Ankara öyle.
Son iki haftadır bir tek fink fink gezen arkadaşlarımdan bir şey duymadım, her gün 3 5 tanıdık duyuyoruz
Annemlerim binasında 6 aile, bizim siteye ambulansın biri gidiyor biri geliyor.
Şu iki haftadır böyle durum.
Bizim burda bile günlük 300 kişiye test yapılıyormuş kuyruğu bir görseniz. Covid olmayan bile o sırada olur yanieşim de şüpheyle şehir hastanesine gitti hemen yapmışlar 4 lü testleri sonucu da akşama çıktı negatif şu an çok yoğun galiba denilen felaketler doğruymuş üzüldüm
Aynen büyükșehir olduğundan yoğunluk olabilir birde. Geçmiş olsun inşallah yarın halledersiniz hemencecikAynı şekilde acilden alındığım oldu, elim boş çıktım.
Devlet şuan sıra veriyor, test yapmıyor.
Sanırım yaşadığımız ilde kriz var testlerle alakalı, ondan olabilir bu durum.
hangi şehir?Bizim burda bile günlük 300 kişiye test yapılıyormuş kuyruğu bir görseniz. Covid olmayan bile o sırada olur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?