- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
- Konu Sahibi filmdelisi
-
Konya'da numune Hastanesi'ne sabah 5de gitti annemler öyle yapıldı test gece acile başvurdular orda röntgende akciğerde lekelenme görülüp ilaç başlanışmıştı sabah 5 de sıraya yazıldılar öğlen felan yapılmıştı testMerhabalar.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere, bana şu testi yaptıranlar bir yardımcı olabilir mi, özellikle Ankara’da?
Bu prosedür nasıl ilerliyor?
Bu akşam 4 özel hastane gezdim, yapmıyorlar arkadaş!
Test kiti biten, doktor gerek görmezse yapmayan, belli covidsiniz ama devlete gidin diyenlerle dolu ortalık.
Gidelim devlete de kuyruk hastane bahçesinde, orada yük olmak yerine imkanı olan herkes meşguliyeti azaltmak adına her yerde var yaptırsın deniyor, sonuç ortada!
Gittim, test yok.
Gittim randevusuz yapmıyoruz.
Gittim, doktor gerekli gördü ama test yok bahanesi.
Ve sonuncusu zaten poliklinik randevusu gerektiğini, onun da belirli günlerde olduğunu söyledi.
Şaka mı bu?
Hastayım, test olamıyorum.
Tedavimin başlaması lazım, tedaviye ulaşılacak etaplara ulaşamıyorum ki daha!!!
Bana bilen birileri yardımcı olsun, lütfen!
Yarın öğleden sonraya randevu aldım ama yine test mest bitti derlerse, b planım olması adına çok önemli benim için bu bilgiler.
Yapmıyorlar çalıştığım hastane bile eşime yapmadı (bana da). Semptom yok ise yapmıyoruz diyorlar. Hafif belirtiler vardı en son ateşi çıktı enfeksiyon çıkınca kanda yapmak zorunda kaldılar. Sonuc negatif şükür ama illa birşey olması lazımMerhabalar.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere, bana şu testi yaptıranlar bir yardımcı olabilir mi, özellikle Ankara’da?
Test kiti biten, doktor gerek görmezse yapmayan, belli covidsiniz ama devlete gidin diyenlerle dolu ortalık.
Gidelim devlete de kuyruk hastane bahçesinde, orada yük olmak yerine imkanı olan herkes meşguliyeti azaltmak adına her yerde var yaptırsın deniyor, sonuç ortada!
Gittim, test yok.
Ve sonuncusu zaten poliklinik randevusu gerektiğini, onun da belirli günlerde olduğunu söyledi.
Şaka mı bu?
Yarın öğleden sonraya randevu aldım ama yine test mest bitti derlerse, b planım olması adına çok önemli benim için bu bilgiler.
Eğer devlete gidip derdin yine çözülmezse hemen hasta haklarına git şikayetçi olucam de derdini temasını anlat.Hiç aklıma gelmemişti, çok teşekkür ederim.
Yarın da test olamazsam uygulayacağım.
Aynen öyle, arıyorum evet şuan mevcut diyor.
Gidiyorum acilden girişli, ama test kiti bitti diyor.
Nasıl iş bu ben anlamadım.
En azından gerek mi gördün, yaz bir kağıt, aç sisteme düş, devlet görsün, ekip mi geliyor ne oluyorsa yani bu hastayı böyle sokağa salmak ne kadar doğru?
Bu temas nasıldı tam olarak biraz bahseder misiniz? maskesiz miydiniz, sarılıp öpüşme mi oldu? Çok geçmiş olsunKorona temaslıyım direkt.
Geçmiş olsun ankaradayım bikere temasliydim yaptırdım bisi çıkmadı sonra 10 gün sonra felan yine temas etmişim kargomu sumu artik neyse koku ve tad gitti öksürük halsizlik gozlede biber değmiş gibi yaşarma felan kendim atlattım. Tabiki öksürük geçmedi.Korona temaslıyım direkt.
Sırt ve göğüs ağrım, şiddetli baş ağrım var.
Hastanede ölçülen 37.8 ateşim, gözlerde sararma, sulanma, kanlanma var.
Teması bilmesem ‘ay balkonda tutuldum’ diyeceğim ama doktor hanım 2 metreden yüzüme bakıp ‘teste gerek yok covidsiniz, devlete gidin hemen tedavinize başlansın’ deyip, test yapmadan yolladı.
Şaka gibi...
Çok geçmiş olsun.
Test yapmadan hemen tedaviye başlanmasını kabul etseniz?
Zaten hatalı negatif sonuç verdiği de oluyormuş testlerin.
merhabaMerhabalar.
Gittim, test yok.
Şaka mı bu?
ankarada mi sehir hastanesinde hic beklemeden test yaptirmisAnkara da bir tanıdığım devlet hastanelerinde ozellikle gece gidip test yaptırayım ki sıra olmaz sanmış acilden giriş yapmış.bakmışki kuyruk oluşmuş 30-40tane korona testi yaptırmak isteyen var diye vazgeçip ertesi sabah şehir hastanesine gidip hiç sıra beklemeden yaptırmış ve memnun kalmış.sehir hastanesini tavsiye ederim
ankara çok kötü evetmuhtarınızı da arayın yarın kuzum yardımcı olmak zorunda.özeller neden bakmıyor o kadar mı kötüleşti Ankara da durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?