Covid testine ulaşmak için verilen savaş!!!

Konya'da numune Hastanesi'ne sabah 5de gitti annemler öyle yapıldı test gece acile başvurdular orda röntgende akciğerde lekelenme görülüp ilaç başlanışmıştı sabah 5 de sıraya yazıldılar öğlen felan yapılmıştı test

Yapmıyorlar çalıştığım hastane bile eşime yapmadı (bana da). Semptom yok ise yapmıyoruz diyorlar. Hafif belirtiler vardı en son ateşi çıktı enfeksiyon çıkınca kanda yapmak zorunda kaldılar. Sonuc negatif şükür ama illa birşey olması lazım

Gecmis olsun umarim sikintiniz cok buyuk olmaz ben cumartesi yaptirdim bir ozel hastanede izmirde yurtdisina cikacagim icin amaaaan cok acıdı valla allah hastalara kolaylik versin

Eğer devlete gidip derdin yine çözülmezse hemen hasta haklarına git şikayetçi olucam de derdini temasını anlat.
Daha gecen gün şahit olduk nadide KBB uzmanımız covidliyle uğraşmak istememiş 3 gündür hastayı sallıyo muş.
En son geldi sosyal çalışmacıya derdini anlattı acilde yapıldı kadının testi pozitif cıktı.
Yani şu dönem de neler göreceğiz daha neler neler.
Bizim hastanede hekimler personele test yapmak için idareden izin alıyo vs ortam leş ya

Ankarada pek çok özel polikinlik yapmaya başladı. Lösantede kan ve pcr testini 550 tl Ye yaptırdı bir tanıdığım. Yine özelde 250 tl Ye yapan yerler mevcut.

Geçmiş olsun ankaradayım bikere temasliydim yaptırdım bisi çıkmadı sonra 10 gün sonra felan yine temas etmişim kargomu sumu artik neyse koku ve tad gitti öksürük halsizlik gozlede biber değmiş gibi yaşarma felan kendim atlattım. Tabiki öksürük geçmedi.

Etimesgut devlet hastanesi tobb ve 29 mayıs develt hastanesi hatta gata yapyor hepsinde yaptıranlar var.

1.5 -2 ay önce halam ateşliydi,agri sizisi vardi, başkent hastanesine gitti, test,tomografi yaptılar. Tomografide zateb belliydi orda serum verdiler, ambulansla pandemi hastanesine gönderdiler.

Çok geçmiş olsun.
Test yapmadan hemen tedaviye başlanmasını kabul etseniz?
Zaten hatalı negatif sonuç verdiği de oluyormuş testlerin.

Ya o da var. Kayinpederim bariz covid oldugu halde 2 testi negatif cikti. Tomografi ve 3.testle pozitif oldugu anlasildi. Ama cok agirlastigi halde hiçbir hastane yatisini yapmadi yer yok diye.

Belirtiniz var ise çok çok erken saatte covid polikinliğine başvurabilirsiniz. İl Sağlık müdürlüğünü arayabilir, hesden giriş yapıp yönlendirme isteyebilirsiniz. Elbette her şehir için durum değişebiliyor nüfusa oranla.

En azından tomografi çekmeleri gerekirdi. Eğer ciğerlere indiyse mutlaka orada gözükürdü.
Ve evet teste ulaşmak zor ama belirtili temaslı olana da test yapmamazlık yapmamaları lazım ya.
Burada birisi yazmış. Hasta haklarına gidip durumunuzu anlatın, eğer test yapılmazsa 184'ü arayıp şikayet edeceğinizi söyleyin. Zira sadece kendinizin değil çevrenizinde sağlığı tehlikede.

Ankara da bir tanıdığım devlet hastanelerinde ozellikle gece gidip test yaptırayım ki sıra olmaz sanmış acilden giriş yapmış.bakmışki kuyruk oluşmuş 30-40tane korona testi yaptırmak isteyen var diye vazgeçip ertesi sabah şehir hastanesine gidip hiç sıra beklemeden yaptırmış ve memnun kalmış.sehir hastanesini tavsiye ederim

merhaba
dikmende 29 mayis hastanesi var oraya gidin hem sakin hemde en ufak belirtide testi yapiyorlar.
mevlana bulvarindaki ddy hastaneside biraz daha sakin

ankarada mi sehir hastanesinde hic beklemeden test yaptirmis
bu çok mümkün değil ya.
ora normalde bile ana baba gunudur.
tamamen tesaduf olmuş arkadasiniza sanirim

muhtarınızı da arayın yarın kuzum yardımcı olmak zorunda.özeller neden bakmıyor o kadar mı kötüleşti Ankara da durum
ankara çok kötü evet
sehir hastanesi actiklari icin kapattiklari hastaneleri bile tekrar pamdemi hastanesi olarak actilar.
drlarin muayene odalari bile yogun bakim odasi olmuş.
ankara uçtu gidiyo anlayacağınız.
hatta ne kadar dogru bilmiyorum ama aldigim duyuma gore cevre illerde bos yerlere gonderilenler dahi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…