Covid testine ulaşmak için verilen savaş!!!

Aynı dertten muzdaribiz. Annemin ateşi 38, baş ağrısı, halsizlik, üşüme, bulantı şikayeti var. Cumartesi akşam devlet hastanesine götürdüm negatif çıktı. Ama dün akşam özele de götürdüm. %90 kovid bu, teyze dedi. Yalancı negatifliğe inanma dedi. Ne yapacağını şaşırdım kaldım. Bir de üstüne aile baskısı, abim başka bir ilden yönetmeye çalışıyor, bir haltı da beceremedin bilmem ne. Kafayı yemeye az kaldı.

Geçmiş olsun, son durum nedir yaptırabildiniz mi test?
Sabah erkenden giderseniz test yapıyorlarmış, aksama kadar kitler bitebiliyormuş malesef
Bide temaslı hastaların acilden başvuru yapması gerekiyormus. Keçiörendeki pandemi hastaneleri acilden bakıyor
Özelden mesaj gönderdim bakabilir misiniz

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun.
Şuana kadar edindiğim bilgilerle tomografi kesin sonuç veriyor.
Bu doğrultuda hastaneleri aramaya başladım, birkaçında bugün için göğüs hastalıklarına randevu alamadım.
Medikal parkta saat 4 e buldum, liv gelip direkt tomografi çektirebilirsiniz 650 tl dedi.
Sonra göğüs uzmanımızın onayı gerekiyor ama dedi
Anlamadım yani randevu mu alacağım, tomografiye mi gideceğim, ki zaten livde pcr için randevum vardı.
İki hastane şüphemiz var acilden döndük deyince yüzümüze kapattı, çok komikler.

Medisun test 500 tl, doktor gerekli görürse tomografi çekiyoruz, bugüne yer yok dedi.

Araştırmaya devam ediyorum, size de çok geçmiş olsun.
Burada arkadaşlar çok fazla bilgi yazdılar, boş olan devlet hastanelerini paylaştılar.
Bir okuyun konuyu mutlaka.

Bu temas nasıldı tam olarak biraz bahseder misiniz? maskesiz miydiniz, sarılıp öpüşme mi oldu? Çok geçmiş olsun
Yok yok sarılma değil.
Açık alanda, tamamen açık bir alandan bahsediyorum, öyle bungalow falan değil, herkesin uzak oturduğu bir piknik.
Kimseyi de ellemedim, yakınlaşmadım.
Benim oğlan sadece onların bebeği bir mıncırdı, üzerine atlayıp ayırdım, ellerini hemen sildik, bebeğin yüzünü keza.
Tek temasımız bu.
O an yakın durduk mu hatırlamıyorum, ya çocuklar taşıyıcılık yaptı ya da olay bu kadar kolay.

Ben de vaka sayılarının doğru olmadığını birkaç tanıdık doktordan duydum. Peki neden gerçeği söylemiyorlar acaba bir fikriniz var mı?
Bu arada benim annemde sadece ses kısıklığı vardı. İş yerinden gönderdiler test yaptırması için. Tomografi de çekildi üniversite hastanesinde. Sonucu iki gün içinde belli olacaktı. Annem rapor istedi ama vermediler. Maske takıp çalışmaya devam edin dediler. Allahtan negatif çıktı sonuç ama ya pozitif olsaydı? Ne demek maske takın çalışmaya devam?
Tomografi için de kişiden kişiye göre belli olma durumu değişiyor. Ağır ya da hafif geçirme durumuna bağlı olarak. İnşallah bir an önce iyileşirsiniz gerçekten çok üzülüyorum bu duruma.

Okuyamadım sayfaları, pozitif misin? Geçmiş olsun
Çocuklar ne durumda?
Sağol canım iyiyim, iyiyiz hepimiz.
Daha test olamadım, madem olamıyorum ilk etapta en güvenilir olanla tomografiyle başlayıp, onda görülmezse pcr a dönelim dedik.
Çünkü gerçekten covid değilsem bile sırt, göğüs dolu, ağrım var, balgam var.
Ciğerle alakalı sıkıntım olacak belli.

Sıra sıra arama yapıyoruz işte hastaneleri, bugün bir sonuç alacağım inşallah.

Ankarda değiliz. Hep test yapılmıyor orla yaptıran yaptırıyor diye okurken oğlum (2yaş) 38-39larla ateşlendi. Gittik devlet hastanesine hiç beklemezken direk covid pcr testine yolladı. Sadece ateşi vardı. 3 günde çıkacak dedi ilaçlarını verdi ama covid tesavisi değil. Gece hala ateşi düşüremeyince busefer kanda tekrar covide baktılar. Ve beklerken her geleni sürüntü testine yolladılar. Biz tam tersini duyduğumuz için epey şaşırdık eşimle. Testlerimiz negatif çıktı buarada. Sizede çok geçmiş olsun filmdelisi

Oncelikle gecmis olsun, bildigim acilden giris yapilinca yapiliyor, diger kan testleri ve rontgenlerle falan en az 6 saat beklemeyi goze almak lazim ya da ozellerde yurtdisina cikacagim deyip yalan soyleyeceksiniz tabii belge istiyorlar mi bilmiyorum.

Çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce tedaviye ulaşırsınız. Tanıdan çok tedavi önemli bence suan.

Ne yazık ki artık çember çok daraldı. Eskiden televizyonda gördüğümüz vakalar mahallemizde çıktı sonra akrabalarda çıktı sonra da bizlerde çıkacak sanırım.

Dikkat etmek de bir yere kadar koruyor. Dikkatsiz bir kişi hastalığın yayılmasına yetiyor. Ama yine de tedbiri elden bırakmamak gerek. Sağlık sistemi çökmeden bu hastalıktan kurtuluruz insallah.

Gerçekten bu kadar kolay mı bulaşıyor ya
sizi biliyorum çok temkinliydiniz, bazen ne yaparsan yap gelip seni bulabiliyor
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum

Gecmis olsun kuzum , maalesef ozeller test yapmiyor
Bizim de dun gece siteden komsumuzun ogluna teshis kondu , yan komsumuz doktor onun calistigi cok meshur bir hastaneye gittiler , test yok ama covidsiniz devlet hastenesine gidin demisler
Yahu hepimiz risk altındayız en azindan anneyle babaya yapin var mi onlarda dedik ama yok yani test yok , o yuzden seni anlıyorum ama ne yapilir hic bir fikrim yok

Ben gerçekten delireceğim, oğlanlar ateşlendi.
Ben fenalaştım, hastanemize covid şüphesi ile gelirseniz muayene etmeden devlete yönlendiririz diyorlar.
Ola ki bulgulara biz rastlarsak test yapacağız diyorlar, rol mü yapalım, doktor mu kandıralım anlamadım ki!!!
Tomografi hayal oldu yani, en en kötü ihtimalle sadece pcr verip çıkacağım, yarın akşama sonuç gelir çarşamba günü ekiple beraber başlar tedavi.
Eğer doğru sonuç verirse tabi test.

Şimdi boş, yoğunluğu olmayan devlet hastanesi aramaya başladım.
Pursaklarda sanırım varmış, burada bir üye de yazmıştı, ona da bakacağım.
Arayıp bilgi isteyeceğim.

Millet yurtdışına uçarken mecburi testleri nerede yaptırıyor acaba?
Havalimanında 250 liraya yapılan testler için uçak bileti ibrazı zorunlu değilse o yolu mu deneseniz acaba?
Bir yandan da bulaştırma riski var gerçi.

Film bu senin vereceğin bir karar degil, doktorculuk oynamaya da gerek yok, o guvenli bu acılı vs diye.
Bence inadı birakip gidin bir devlet hastanesine yada 112 y arayın.

500 tl olmuş mu offf çok yazık

Ankara’da sıkıntı var herhalde baya. Erkek arkadaşım doğuda bir ilde ateşi olmadan yaptırdı testi. Temaslı ve öğretmen olduğu için yaptılar. Acilden gitti devlet hastanesine. Sıra da yoktu hiç. Ciğer filmi çekilip pcr ve kan tahlili yapıldı hemen. Pcr ertesi gün negatif çıktı. Kan ve ciğer filmi hemen çıktı, pozitifti. Tekrar gittiğinde kendini gözlemlemesini ve ateşi çıkarsa tekrar gelmesini, test yapacaklarını söylemiş doktoru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…