- 28 Temmuz 2017
- 2.702
- 6.745
- 158
- 27
- Konu Sahibi filmdelisi
-
Aynı dertten muzdaribiz. Annemin ateşi 38, baş ağrısı, halsizlik, üşüme, bulantı şikayeti var. Cumartesi akşam devlet hastanesine götürdüm negatif çıktı. Ama dün akşam özele de götürdüm. %90 kovid bu, teyze dedi. Yalancı negatifliğe inanma dedi. Ne yapacağını şaşırdım kaldım. Bir de üstüne aile baskısı, abim başka bir ilden yönetmeye çalışıyor, bir haltı da beceremedin bilmem ne. Kafayı yemeye az kaldı.Korona temaslıyım direkt.
Sırt ve göğüs ağrım, şiddetli baş ağrım var.
Hastanede ölçülen 37.8 ateşim, gözlerde sararma, sulanma, kanlanma var.
Teması bilmesem ‘ay balkonda tutuldum’ diyeceğim ama doktor hanım 2 metreden yüzüme bakıp ‘teste gerek yok covidsiniz, devlete gidin hemen tedavinize başlansın’ deyip, test yapmadan yolladı.
Şaka gibi...
Çok geçmiş olsun.Aynı dertten muzdaribiz. Annemin ateşi 38, baş ağrısı, halsizlik, üşüme, bulantı şikayeti var. Cumartesi akşam devlet hastanesine götürdüm negatif çıktı. Ama dün akşam özele de götürdüm. %90 kovid bu, teyze dedi. Yalancı negatifliğe inanma dedi. Ne yapacağını şaşırdım kaldım. Bir de üstüne aile baskısı, abim başka bir ilden yönetmeye çalışıyor, bir haltı da beceremedin bilmem ne. Kafayı yemeye az kaldı.
Yok yok sarılma değil.Bu temas nasıldı tam olarak biraz bahseder misiniz? maskesiz miydiniz, sarılıp öpüşme mi oldu? Çok geçmiş olsun
Ben de vaka sayılarının doğru olmadığını birkaç tanıdık doktordan duydum. Peki neden gerçeği söylemiyorlar acaba bir fikriniz var mı?
Geçen arkadaşımın iş yerine tedbir amaçlı test yapıldı.
55 çalışanın 30 u pozitif çıktı.
Böyle atlatanlar aşırı fazlalaştı, eğer ki sosyal hayatınız devam ediyorsa mutlaka olmuşsunuzdur.
Benim etmiyordu işte, ilk bulduğu fırsatta yakaladı.
Valla istanbul, ankara her yer öyle desem...
Sadece önceki haftasonu burada 12 bin yeni vaka tespiti olduğunu söyledi tanıdık hekimler, bırakın ülkeyi.
Hes uygulaması kıpkırmızı, biz tek güvenli alandık, yanımız dağlık bölge idi, o da ondan
Sağol canım iyiyim, iyiyiz hepimiz.Okuyamadım sayfaları, pozitif misin? Geçmiş olsun
Çocuklar ne durumda?
Oncelikle gecmis olsun, bildigim acilden giris yapilinca yapiliyor, diger kan testleri ve rontgenlerle falan en az 6 saat beklemeyi goze almak lazim ya da ozellerde yurtdisina cikacagim deyip yalan soyleyeceksiniz tabii belge istiyorlar mi bilmiyorum.Merhabalar.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere, bana şu testi yaptıranlar bir yardımcı olabilir mi, özellikle Ankara’da?
Bu prosedür nasıl ilerliyor?
Bu akşam 4 özel hastane gezdim, yapmıyorlar arkadaş!
Test kiti biten, doktor gerek görmezse yapmayan, belli covidsiniz ama devlete gidin diyenlerle dolu ortalık.
Gidelim devlete de kuyruk hastane bahçesinde, orada yük olmak yerine imkanı olan herkes meşguliyeti azaltmak adına her yerde var yaptırsın deniyor, sonuç ortada!
Gittim, test yok.
Gittim randevusuz yapmıyoruz.
Gittim, doktor gerekli gördü ama test yok bahanesi.
Ve sonuncusu zaten poliklinik randevusu gerektiğini, onun da belirli günlerde olduğunu söyledi.
Şaka mı bu?
Hastayım, test olamıyorum.
Tedavimin başlaması lazım, tedaviye ulaşılacak etaplara ulaşamıyorum ki daha!!!
Bana bilen birileri yardımcı olsun, lütfen!
Yarın öğleden sonraya randevu aldım ama yine test mest bitti derlerse, b planım olması adına çok önemli benim için bu bilgiler.
Gerçekten bu kadar kolay mı bulaşıyor yaYok yok sarılma değil.
Açık alanda, tamamen açık bir alandan bahsediyorum, öyle bungalow falan değil, herkesin uzak oturduğu bir piknik.
Kimseyi de ellemedim, yakınlaşmadım.
Benim oğlan sadece onların bebeği bir mıncırdı, üzerine atlayıp ayırdım, ellerini hemen sildik, bebeğin yüzünü keza.
Tek temasımız bu.
O an yakın durduk mu hatırlamıyorum, ya çocuklar taşıyıcılık yaptı ya da olay bu kadar kolay.
Sağol canım iyiyim, iyiyiz hepimiz.
Daha test olamadım, madem olamıyorum ilk etapta en güvenilir olanla tomografiyle başlayıp, onda görülmezse pcr a dönelim dedik.
Çünkü gerçekten covid değilsem bile sırt, göğüs dolu, ağrım var, balgam var.
Ciğerle alakalı sıkıntım olacak belli.
Sıra sıra arama yapıyoruz işte hastaneleri, bugün bir sonuç alacağım inşallah.
500 tl olmuş mu offf çok yazıkÇok geçmiş olsun.
Şuana kadar edindiğim bilgilerle tomografi kesin sonuç veriyor.
Bu doğrultuda hastaneleri aramaya başladım, birkaçında bugün için göğüs hastalıklarına randevu alamadım.
Medikal parkta saat 4 e buldum, liv gelip direkt tomografi çektirebilirsiniz 650 tl dedi.
Sonra göğüs uzmanımızın onayı gerekiyor ama dedi
Anlamadım yani randevu mu alacağım, tomografiye mi gideceğim, ki zaten livde pcr için randevum vardı.
İki hastane şüphemiz var acilden döndük deyince yüzümüze kapattı, çok komikler.
Medisun test 500 tl, doktor gerekli görürse tomografi çekiyoruz, bugüne yer yok dedi.
Araştırmaya devam ediyorum, size de çok geçmiş olsun.
Burada arkadaşlar çok fazla bilgi yazdılar, boş olan devlet hastanelerini paylaştılar.
Bir okuyun konuyu mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?