• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid

yamochka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
222
194
33
İyi akşamlar hanımlar kayınvalide covid oldu . 14. günü falan çok iyiyim diye markete gidiyor ,maskesiz bakkala gidiyor bomba gibiyim diye . Bugün tansiyonu yükseldi eşim evlerine girdi çıktı bizim evimize geldi . Sonuç olarak hastaneye götürdüler . Kayınvalidenin kafa yapısı şöyle aman benim çoluk çocuğum olmasında kim hasta olursa olsun . Kaç saatir buna sinir oluyorum . Ya birine bulaştıysa , ya bulaştırdığı kişinin bünyesi hastalıkla savaşamayıp hastalığa yenik düşerse . Bu bencillik değil midir ?

İyi akşamlar hanımlar kayınvalide covid oldu . 14. günü falan çok iyiyim diye markete gidiyor ,maskesiz bakkala gidiyor bomba gibiyim diye . Bugün tansiyonu yükseldi eşim evlerine girdi çıktı bizim evimize geldi . Sonuç olarak hastaneye götürdüler . Kayınvalidenin kafa yapısı şöyle aman benim çoluk çocuğum olmasında kim hasta olursa olsun . Kaç saatir buna sinir oluyorum . Ya birine bulaştıysa , ya bulaştırdığı kişinin bünyesi hastalıkla savaşamayıp hastalığa yenik düşerse . Bu bencillik değil midir ?
E çocuklarına da bulastirmis işte, eşiniz test yaptirsin o kadına da allah akıl fikir vicdan versin

Beddua etmek istemiyorum, Allah ıslah etsin. Ben korkudan, anksiyeteden uyuyamaz oldum, her gün 200'den fazla insan ölüyor. Bu gibi düşüncesizler yüzünden belki de. Resmen insanlık suçu.

Beddua etmek istemiyorum, Allah ıslah etsin. Ben korkudan, anksiyeteden uyuyamaz oldum, her gün 200'den fazla insan ölüyor. Bu gibi düşüncesizler yüzünden belki de. Resmen insanlık suçu.
Bu kadar bencillik olmaz . Çok haklısınız tedbirli davranan insanlara olan oluyor . Resmen Allah'a emanet yaşıyoruz hakkımıza giriyorlar .

Şikayet edin hatta fotoda cekerseniz daha iyi.Versin parayı bir daha çıkıyor mu?

Test yaptırdık negatif çıktı . Umarım vicdanen rahatsızdır 😑
Geçmiş olsun ama vicdanen rahatsız olsa karantina sürecinde sokağa çıkmazdı, hele maskesiz asla dışarı çıkmazdı.
Kayınvalidenizin davranışlarına bakınca 2 yıldır açık veya kapalı alan gözetmeksizin çift maskeyle laf olsun diye geziyorum demek ki🙄

Kendi oğlu eve giriyor çık gelme diye ikaz ediyor çocuğunu . Ama maskesiz dışarı çıkıyor başkalarının doğurduğu çocuklar insan evladı değil demek ki
Anladım da ben sizi de samimi bulmadım. Gerçekten bundan rahatsız olsanız kk dan önce emniyet güçleri ile iletişime geçersiniz. Suça göz yummak masum bir şey değil. Benim komşum çıkıyordu . Fotoğraflayıp şikayet ettim. HES uygulamasından. Konu açmak aklıma bile gelmedi. Siz eşinizin gitmesinden rahatsız olmuşsunuz canınız kaynana çekiştirmek istemiş

Geçmiş olsun ama vicdanen rahatsız olsa karantina sürecinde sokağa çıkmazdı, hele maskesiz asla dışarı çıkmazdı.
Kayınvalidenizin davranışlarına bakınca 2 yıldır açık veya kapalı alan gözetmeksizin çift maskeyle laf olsun diye geziyorum demek ki🙄
Bugün bunu düşündüm meselâ . Demek ki dedim bir çok covid hastası böyle çıkıyor insan içine karışıyor . Hastalık değil cehalet öldürüyor .

Back
X