Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar hanımlar kayınvalide covid oldu . 14. günü falan çok iyiyim diye markete gidiyor ,maskesiz bakkala gidiyor bomba gibiyim diye . Bugün tansiyonu yükseldi eşim evlerine girdi çıktı bizim evimize geldi . Sonuç olarak hastaneye götürdüler . Kayınvalidenin kafa yapısı şöyle aman benim çoluk çocuğum olmasında kim hasta olursa olsun . Kaç saatir buna sinir oluyorum . Ya birine bulaştıysa , ya bulaştırdığı kişinin bünyesi hastalıkla savaşamayıp hastalığa yenik düşerse . Bu bencillik değil midir ?
Korona diye bir salgını hiç yaşamamış olsaydık da bebekler öpülerek sevilmez, çocuklarımızı cam fanusta yetiştirmeyeceğiz, elbette mikrop nedir bilecekler vücutlarına mikrop da girecek ki bağışıklıkları olsun lakin bazılarımız bebek, yaşlı ve hasta ziyaretlerinde eskiden beri duyarsız.Bir de diyor ki kızımın adını soyleyerek , onu öpmeye koklamaya gelelım artık , yavaş öp! Aşı taşıyıcılıgı tamamen engellemıyor ki ,ya da hasta olmayı.
Ahhh ahhh diladuru hes kodunun hatta pcr testinin bile hilekarlığını bulmuşlar, başkalarından hes kodu alıp giriyorlar her yere, dün müydü yalan olmasın haberlere çıktı, uçakla yurtdışı seyahatine çıkacak koronalı biri gibi senaryo yazan bir haber muhabiri sahte pcr testi düzenleyen birini aradı, utanmadan insan sağlığını bile ticarete döküyorlar, pcr testiniz negatif çıkacak, sistemde negatif gözükeceğinden bir sorun yaşamazsınız diyordu, bir de çok iyi bir şey yapıyormuş gibi tavsiyede bulunup ama dışarı çıktığınızda maskenizi takın, kalabalık yerlere girmeyin ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum diyorHer yere hes kodla girilsin artık ya mahalle bakkali dahil hes sormayana ceza gelsin bizim toplumumuz uyarilarla degil yaptirimlarla adam olan bir toplum. Baskasinin hes iyle dolasan da var evet ama covid olup bakkala giderken en azindan bi acaba mi der. Çok fenaa çok.
Bende aynı seyı dusundum benımde 10. Gunum 1 Eylül de karantınam bıtıyor ınlhKarantinası bitmiş oluyor. 14 gün. Sanırım. Yanlış mı biliyorum. Kaç gün karantina.
Deltada 20 gün.Karantinası bitmiş oluyor. 14 gün. Sanırım. Yanlış mı biliyorum. Kaç gün karantina.
Benım kı normal corona hayat eve sıgar 14 gun olarak gözüküyorDeltada 20 gün.
Delta olunca zaten arıyorlar tekrar mutasyonlu olduğu için karantinanız 20 güne çıktı diye. HES uygulamasında da anında 20 güne çıkıyor. Tam iyileşip iyilesmediginizden emin değilseniz test yaptırın içiniz rahat etsin.Benım kı normal corona hayat eve sıgar 14 gun olarak gözüküyor
Cıkmamda sorun olmaz sanırım
ZTen ben maskesız mesafesiz kımseyle gorusmedım ılk gunden berı ama mlf yıne oldu baska sebeplerden
Ama cıkmamda sakınca yok dımı
Bulastırıcılıgım gecmıs olur mu kımsenın vebalını almak ıstemem allah korusun
Suan hıc bır sorunum yok tat koku dısındaDelta olunca zaten arıyorlar tekrar mutasyonlu olduğu için karantinanız 20 güne çıktı diye. HES uygulamasında da anında 20 güne çıkıyor. Tam iyileşip iyilesmediginizden emin değilseniz test yaptırın içiniz rahat etsin.
İnşallah az kalmıştır karantinanın bitmesine. Kızınız da sizi özlemiştir. Hasret giderirsiniz.Suan hıc bır sorunum yok tat koku dısında
Ama tabı ben hemen yaptırıcam testımı 15 gun gıdıp yıne yakınlarımla gorusmeden negatıfı gorunce ınlhh kızımı 1 aydır gormuyorum zaten cok ozledımm
Çok geçmiş olsun.Bende aynı seyı dusundum benımde 10. Gunum 1 Eylül de karantınam bıtıyor ınlh
14 gun ızalosyon dıyor
Ben yıne test yaptırıcam negatıf olurum ınlh 15 gun
Insllhh o gunu dusunup zaten moralımı yukseltıyorumİnşallah az kalmıştır karantinanın bitmesine. Kızınız da sizi özlemiştir. Hasret giderirsiniz.
Ooo olur mu insan haklari diye ortalığı yıkarlar aşi olmayanları belli yerlere alınmicak dendi diye neler neler yaptılar bi onlara insan hakları çünküKv gibi tipi tiplerin ücretsiz sağlık hakkı ellerinden alınsa keşke
Negatifsekte pozitifiz der burnundan getiririm.Test yaptırdık negatif çıktı . Umarım vicdanen rahatsızdır![]()
Sızlerede gecmıs olsunÇok geçmiş olsun.
Şimdi kimseyi yanıltmayım ama hastalığın etkilerinin tam geçmesi ile bulaşıcılığın geçmesi arasında süre farkı var. Mesela fenalaşma ,tansiyon düşüklüğü yüksekliği , şeker yükselmesi gibi durumlar devam edebilir. Vücut yorulmuş oluyor. Kuru öksürü kalanlar var aylarca ya da tat alma duyusu 1 ay yerine gelmeyen kişiler
O insanlar bulaştırıcı değiller diye biliyorum.
benim korona servisinde çalışan doktor tanıdığım. 5 gün falan karantinada kaldı. İşine geri çağırdılar.
annem geçirdiğinde ( o da doktor ama başka alanda ) pcr negatif çıktı antijen negatif çıktı. Kan testi yapıldı kaç kere. En son akciğer bilgisayarlı tomografide zatürre görüldü . hala HES koduna işlemedi sistem. ( pcr negatif çıkınca yapılmıyor ). Belirtiler hangi gün başladı dendi. 7 gün önce başlamıştı. Üzerine 7 gün eklediler. Yani 7 gün kendisini izole etti. Sonra işine geri döndü. Tabi göğüs hastalıkları doktor kontrolünden sonra. Ama halsizdi yani. Baya düzelmişti ama tam değil. hala baksan bir miktar yorgun görünüyordu. Ama göğüs hastalıkları profesörü bulaşıcılığı kalmamış eski performansınıza dönebilirsiniz demişti. Mecburen döndü.